pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ شماره 11 اندی لب لبتو ماه و بهاره 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ 10-ایششششششش بذار بکشمت پانی دلت میاد؟ 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ اندی؟؟؟ تو شعرش باید کلمه دختر باشه خیلی آشناست منظورم آهنگ 11 بود امید من اول گفتم:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ برنده های مسابقه قبلی --> اینجاس وایییییییییییییییییییییییییییییییی من واقعا دوره قبلی برنده شدم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ 9 - یه دختر دارم شاه نداره -شماعی زاده 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ 10-هرچی تنها تر میشی دنیا تورو کمتر میخواد- جمشید 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ 11- یاره سبزه بلا دشمنِ جونم بلا- اندی 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ آهنگ آخرم اضافه شد خدا به دادم برسه این همه رو چه جوری اعلام کنم برنده هاشو :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ شادی این اهنگ ها رو از کجا میاری خجالت نمیکشی ناهید گوش میدی اونم چی سیاه نرمه نرمه ه ه ه 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ شادی این اهنگ ها رو از کجا میاری خجالت نمیکشی ناهید گوش میدی اونم چی سیاه نرمه نرمه ه ه ه اینارو گوش نمیدم تو آرشیوم هست از قدیما 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ دیگه آهنگ اضافه نمیکنی؟ نه چه خبره بابا..دو تا آهنگ حدسیده نشده تازه سلام 7 داریوش نیست؟ سلام به روی ماهت به چشمون سیاهت ... نوچ نیس 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ نه چه خبره بابا..دو تا آهنگ حدسیده نشده تازه سلام به روی ماهت به چشمون سیاهت ... نوچ نیس تازه داشتم به موقع میومدماااااااااااا حالا وقت کنسل کردن بود آخه! 5 چی؟...5 pitbull نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 شادمهر آزادی فکر کنم آهگ اول شادمهر آزادی 1 : شادمهر - آزادی آهنگ اول "آزادی ، از شادمهر" بود 20 امتیاز به panisa:a030: __________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2- جنیفر لوپز فک کنم اسم اهنگشم الان نمیدونم 2- فکر کنم i,m electric باشه از کامرون کارتیو 2-جنیفر لوپز برا سال 2000 خوندهwaiting for tonight آهنگ دوم "Waiting For Tonight، از Jennifer Lopez" بود 20 امتیاز به mim-shimi:a030: 10 امتیاز به سمندون _________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ سوم "کافه بهشت ، از رضا یزدانی" بود هیچ کس نتونست حدس بزنه ____________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 مرتضی فکر کنم 4 لیلا جونی جونوم 4- حالا یارم بیا دلدارم بیا معین 4- خالو خالو یار ما خیلی قشنگیه از مرتضی شماره 4 از مرتضی 4: خدا کنه امشب بارون بباره باز....یاروم بیاد بندر..... آهنگ چهارم "خالو خالو ، از مرتضی" بود 20 امتیاز به *mini* 10 امتیاز به panisa _________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5- برگرد پيشم دوباره. اشكان، كوشان شماره 5 از اشکان کوشان 5 چی؟...5 pitbull نیست؟ آهنگ پنجم"برگرد پیشم دوباره ، از Ashkan & Koosha" بود 20 امتیاز به O-N:a030: ______________________________ آهنگ شماره 6 6-همایون بود فک کنم . اون که یه وقتیییییییییی تنها کسمممممم بود . تنها پناهه ذل بی کسم بود یه چی تو این مایه ها بود آهنگش اگه اشتب نکنم 6 امین حبیبی اسمش یادم نیست 6- اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بودهمایون شماره 6 از همایون با این که رفته اما هنوزم از داغ عشقش دارم میسوزم م م 6- بي قرار- امين حبيبي (اوني كه يه وقتي...) 6 : اون که یه وقتی تنها کسم بود..... 6 امین حبیبی اون که یه وقتی ...تنها کسم بود.....تنها پناه دل بیکسم بود..... آهنگ ششم" با اینکه رفته ، از امین حبیبی " بود (این آهنگ اوایل که در اومده بود با اسم "همایون" پخش شده بود) 20 امتیاز به سمندون _________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 داریوش نیست؟ آهنگ هفتم" رحم کن ، از ابی " بود هیچ کس نتونست حدس بزنه _______________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8fading Rihanna آهنگ هشتم " Fading ، از Rihanna" بود 20 امتیاز به میلاد ________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ 9 یه آهنگ قدیمیه که فکر کنم از شماعی زاده باشه توی این خواستگارا کی میشه دوماد ایشالا.... از این صُبتا خلاصه!!! 9 شماعی زادهخاستگاری یه دختر دارم شا(ه) نداره...صورتی داره ما(ه) نداره 9-یه دختر دارم شمائیزاده 9 - یه دختر دارم شاه نداره -شماعی زاده آهنگ نهم "یه دختر دارم ، از حسن شماعی زاده " بود 20 امتیاز به شاروک ___________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 هرچی تنهاتر بشی از جمشید 10- جمشید هر چی تنها تر میشی دنیا تو رو کمتر میخواد 10-هرچی تنها تر میشی دنیا تورو کمتر میخواد- جمشید آهنگ دهم " تنها تر ، از جمشید " بود 20 امتیاز به panisa:a030: ____________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اندی؟؟؟ تو شعرش باید کلمه دختر باشه خیلی آشناست شماره 11 اندی لب لبتو ماه و بهاره 11- یاره سبزه بلا دشمنِ جونم بلا- اندی آهنگ یازدهم " یار سبز بلا ، از اندی " بود 20 امتیاز به *mini* 10 امتیاز به شاروک( تو شعرش کلمه ی دختر نیست) _________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12-سیاه نرمه نرمهناهید فک کنم سندی 12 فکر کنمسیا نرمه نرمه... ناهید آهنگ دوازدهم " سیاه نرمه نرمه ، از ناهید" بود 20 امتیاز به mim-shimi:a030: __________________________________ مرسی از تمام دوستانی که شرکت کردن :w72: بازم میگم فعلا این آخرین سری مسابقه آهنگ شناسی بود اگه زنده بودیم در آینده باز ادامه میدیم ... فعلا :icon_pf (44): 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ 10 امتیاز به شاروک ( تو شعرش کلمه ی دختر نیست) مطمئنی؟؟ بهش میخورد توش کلمه دختر باشه ها ا ا ا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده