nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ من 4 و 5 و 6 بلد بودم که قبلا حدسیدن اخه این چه وضعی ارزو به دل بودم که اینجا برنده شم مهند من مسابقه قبلی برنده نشدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ دوتاشو بلد بودم که گفتن! جدیدارو کی میذاری؟ 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ 4: خدا کنه امشب بارون بباره باز....یاروم بیاد بندر..... 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ 6 : اون که یه وقتی تنها کسم بود..... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ 6 امین حبیبی اون که یه وقتی ...تنها کسم بود.....تنها پناه دل بیکسم بود..... 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ 2 تا آهنگ اضافه شد...بازم اضافه میشه :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ اخه این چه وضعی ارزو به دل بودم که اینجا برنده شم مهند من مسابقه قبلی برنده نشدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! برنده های مسابقه قبلی --> اینجاس 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ آهنگ 9 یه آهنگ قدیمیه که فکر کنم از شماعی زاده باشه توی این خواستگارا کی میشه دوماد ایشالا.... از این صُبتا خلاصه!!! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ 9 شماعی زاده خاستگاری یه دختر دارم شا(ه) نداره...صورتی داره ما(ه) نداره 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ من همه رو بلد بودم فقط دیر رسیدم یکم 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ آهنگ جدیدا که باز نمیشن مشکلی نداره ، اگه باز نمیشه چه جوری حدس زدن پس ؟ 2 تا آهنگ دیگه اضافه شد یکی دیگه م اضافه میکنم فردا 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ 10- جمشید هر چی تنها تر میشی دنیا تو رو کمتر میخواد - - - Updated - - - 10 هرچی تنهاتر بشی از جمشید ایششششششش بذار بکشمت پانی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ اندی؟؟؟ تو شعرش باید کلمه دختر باشه خیلی آشناست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده