kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ مثلا اگه یه مدت ازش دوری کنی ببینی سراغت را میگیره یا اینکه فراموشت کرده میتونی فکر کنی یا فکر کنه ازش خوشت (خوشش) نمیاد 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سراغشا نمیگیرم چون میخوام بدونم اون تو گفتش صادق هست یا نه وگر نه فراموشم کنه دیگه چه فایده من سراغشا بگیرمنشون میده دوست داشتنش الکی بود خب اونم می خواد بدونه تو تو دوسش داری یا نه؟ تو اصن یادش هستی یا نه.... ببخشید ولی به این می گن غرور یه طرفه و لجبازی.... 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ فوقش هم آره...به بقیه چه؟ این همیشه برام سئواله که روابط 2 نفر به بقیه چه ربطی داره؟ اره مهناز . من تو دوستام یکی هست به همه چی کار داره. خیلی دختر ماهیه ها اما این فضولیش واسم قابل درک نیست.. مثلا اگه یه مدت ازش دوری کنی ببینی سراغت را میگیره یا اینکه فراموشت کرده وااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینم شد امتحان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ من یه کم دادو بیداد کنم... وقتی به کسی حرفی می زنید...در مقابل حرفی که زدید و احساسات طرف مقابلتون مسئولید...بله..شما مسئولید... 10 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ میتونی فکر کنی یا فکر کنه ازش خوشت (خوشش) نمیاد نه اینکه خیلی تابلو ازش دوری کنم مثلا با یه سفری با یه چیزی که منو را از اون دور کنه خب اونم می خواد بدونه تو تو دوسش داری یا نه؟ تو اصن یادش هستی یا نه....ببخشید ولی به این می گن غرور یه طرفه و لجبازی.... نه قرار نیست من ابراز علاقه کنم به اون . اون اومده به من ابراز علاقه کرده حالا من بیام بهش بگم من دوستت دارم که نمیفهمم که اون راست میگفت یا نه 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اره مهناز . من تو دوستام یکی هست به همه چی کار داره. خیلی دختر ماهیه ها اما این فضولیش واسم قابل درک نیست.. هر وقت ازت پرسید کی بود بهت زنگید ...بگو: چه طور مگه؟ اگه باز یه چیزی گفت..رُک بگو: فکر نمی کنم روابط شخصیه من بجز خودم و طرف مقالبم به کس دیگه ای ربط داشته باشه.... شما هر جور دوست داری خیال بافی کن اما حق قضاوت چی؟ نداری....:icon_razz: یه بار یکی از دوستام اومد گفت: وااااااااای می دونی فلانی با فلانی دوسته؟ گفتم به من چه؟ گفت وا مهنااااااااااااز...گفتم بعدشم به تو چه؟ پاشد رفت 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ نه اینکه خیلی تابلو ازش دوری کنم مثلا با یه سفری با یه چیزی که منو را از اون دور کنه نه قرار نیست من ابراز علاقه کنم به اون . اون اومده به من ابراز علاقه کرده حالا من بیام بهش بگم من دوستت دارم که نمیفهمم که اون راست میگفت یا نه خب رک و راست ازش بپرس چی تو من دیدی که از من خوشت اومده...این موش و گربه بازیا چیه دیگه؟ 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ خب رک و راست ازش بپرس چی تو من دیدی که از من خوشت اومده...این موش و گربه بازیا چیه دیگه؟ نه دیگه انطوری دروغ هم میتونه بگه ولی اگه تو امتحان خودشا نشون بده واقعی میگه احساسشو 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ نه دیگه انطوری دروغ هم میتونه بگه ولی اگه تو امتحان خودشا نشون بده واقعی میگه احساسشو واااااااااا. امین خول شدیاااااااااا....... خب رک و راست ازش بپرس چی تو من دیدی که از من خوشت اومده...این موش و گربه بازیا چیه دیگه؟ همینو بگو والله. هر وقت ازت پرسید کی بود بهت زنگید ...بگو: چه طور مگه؟ اگه باز یه چیزی گفت..رُک بگو: فکر نمی کنم روابط شخصیه من بجز خودم و طرف مقالبم به کس دیگه ای ربط داشته باشه.... شما هر جور دوست داری خیال بافی کن اما حق قضاوت چی؟ نداری....:icon_razz: یه بار یکی از دوستام اومد گفت: وااااااااای می دونی فلانی با فلانی دوسته؟ گفتم به من چه؟ گفت وا مهنااااااااااااز...گفتم بعدشم به تو چه؟ پاشد رفت ایول مهنازیییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: من یه کم دادو بیداد کنم... وقتی به کسی حرفی می زنید...در مقابل حرفی که زدید و احساسات طرف مقابلتون مسئولید...بله..شما مسئولید... اخ گفتیییییییییی مهناز. چرا ادما اینو نمیفهمن اخه 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ واااااااااا. امین خول شدیاااااااااا....... ببخشید ولی همینه که میگم که شما ساده اید زود باور میکنید ولی اگه کمی با سیاست باشید و طرفتونا امتحان کنید قبل از این که همه چیز را باور کنید 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ ینی اگه یکی باشه که اصلا بهش فکر نمیکردی . چه میکردی؟ بی احساس:vahidrk: ببین اگر منظورت یکی از دوستان و آشنایان باشه خب قاعدتا هرکی باشه آدم دوسش داره ، ولی اگه منظورت اینه که یک دختر و پسری همچین حرفی بزنن اینکه به احساس طرف مقابل احترام گذاشته بشه قطعی خواهد بود ولی اینکه حتما احساس توام دوس داشتن باشه لزومی نداره ، اصل اون محترم شمردن احساسه 6 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اگه منم ازش خوشم بياد ميگم منم دوست دارم ولي اگه خوشم نياد ... ميگم مرسي كه دوسم داري 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟ چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟ حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟ خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت. سه تا میخوابونم زیر گوشش:3384s: 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سه تا میخوابونم زیر گوشش:3384s: حالا چرا سه تا؟ چرا دو تا نه؟ چرا 4 تا نه؟ 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اگه یکی بهت بگه دوست داره چیکار میکی؟باور میکنی؟ باور نمیکنی؟ بال در میاری؟ ذوق میکنی؟ یا نه اصن برات مهم نیس؟ بستگی داره خو اگه موقعیت بهتری سراغ داشته باشم یکی میخوابونم زیر گوشش، اگه نه ببینم کسی دورو برم نی میگم منم دوست دارم 9 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ بستگی داره خواگه موقعیت بهتری سراغ داشته باشم یکی میخوابونم زیر گوشش، اگه نه ببینم کسی دورو برم نی میگم منم دوست دارم 8 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ جان؟! اخه خیلی باحال گفتی عزیزم 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ حالا چرا سه تا؟ چرا دو تا نه؟ چرا 4 تا نه؟ تا سه نشه بازی نشه:w589: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده