seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ به به به بیبین چه داداش گلی تربیت کردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ شاید اگه برای دفعه اول این حرفو بزنه من جونمو ندم ولی منم اون لحظه دوسش میدارم... بعدش اگه واسم یه قدم برداره واسش 10 قدم برمیدارم...(خودم که هیچی نیستم،کار خاصیم از دستم برنمیاد ولی هرکاری که بتونم انجام میدم واسه طرف مقابلم)... مهدی واقعا به این حرفا اعتقاد داری؟ بهت تبریک میگم. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ شاید اگه برای دفعه اول این حرفو بزنه من جونمو ندم ولی منم اون لحظه دوسش میدارم... بعدش اگه واسم یه قدم برداره واسش 10 قدم برمیدارم...(خودم که هیچی نیستم،کار خاصیم از دستم برنمیاد ولی هرکاری که بتونم انجام میدم واسه طرف مقابلم)... حالا منطقی تر شد.مرسی از اینکه وقت گذاشتی 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ چی شد؟ هیچی...فقط شکلک پیدا نکردم اونو گذاشتم... 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ مهدی واقعا به این حرفا اعتقاد داری؟بهت تبریک میگم. آره که دارم چرا نداشته باشم... شاعر میگه دل من عاطفه را میفهمد.............با کسی سبز تر از عشق رفاقت دارم به خدا قسم رفیقایی دارم که همه جوره هوامو دارن...انقدری دوسم دارن که دوست داشتن من در برابرشون هیچه... تو رفیقام نخاله هم پیدا میشه ولی تا وقتی اینارو دارم اون نخاله ها در نظرم هیچن... ممنون... حالا منطقی تر شد.مرسی از اینکه وقت گذاشتی خواهش میشه... 8 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اینجا چه خبره؟!! یکی تعریف کنه حال ندارم بخونم 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اینجا چه خبره؟!! یکی تعریف کنه حال ندارم بخونم اگه یکی بهت بگه دوست داره چیکار میکی؟ باور میکنی؟ باور نمیکنی؟ بال در میاری؟ ذوق میکنی؟ یا نه اصن برات مهم نیس؟ 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ آره که دارم چرا نداشته باشم... شاعر میگه دل من عاطفه را میفهمد.............با کسی سبز تر از عشق رفاقت دارم به خدا قسم رفیقایی دارم که همه جوره هوامو دارن...انقدری دوسم دارن که دوست داشتن من در برابرشون هیچه... تو رفیقام نخاله هم پیدا میشه ولی تا وقتی اینارو دارم اون نخاله ها در نظرم هیچن... ممنون... عالیههههههههههههههههههه. اگه یکی بهت بگه دوست داره چیکار میکی؟باور میکنی؟ باور نمیکنی؟ بال در میاری؟ ذوق میکنی؟ یا نه اصن برات مهم نیس؟ ینی زهرا عالی توضیح دادیااااااااااااااا. اینجا چه خبره؟!! یکی تعریف کنه حال ندارم بخونم هیچی فهمیدیم اقا مهدی خیلی گله و خیلی با محبت. من وزهرا قراره از سنگ شیم. فعلا همینا 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟ چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟ حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟ خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت. من باورم نمیشه حتی کسایی که بعد از گذشت یک سال ابراز علاقه میکنن هم خیلی قابل اعتماد نیستن عشق و دوست داشتن چیزی نیست که با یه نگاه به وجود بیاد کنار هم بودن...با هم زندگی کردن....تحمل تفاوت ها و... این هاست که عشق واقعی رو ایجاد میکنه نه نگاه اول و زیبایی و پول و ..... سعی کنیم دنبال یه عشق واقعی باشیم که هم موندگارتره و هم شیرین تر:heartshape2: ارزش اینو داره که مدت زمان زیادی رو هم منتظر بمونیــــم ولی طعم واقعی عشق رو بچشیم:girl_in_dreams: 13 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ من باورم نمیشه حتی کسایی که بعد از گذشت یک سال ابراز علاقه میکنن هم خیلی قابل اعتماد نیستن عشق و دوست داشتن چیزی نیست که با یه نگاه به وجود بیاد کنار هم بودن...با هم زندگی کردن....تحمل تفاوت ها و... این هاست که عشق واقعی رو ایجاد میکنه نه نگاه اول و زیبایی و پول و ..... سعی کنیم دنبال یه عشق واقعی باشیم که هم موندگارتره و هم شیرین تر:heartshape2: ارزش اینو داره که مدت زمان زیادی رو هم منتظر بمونیــــم ولی طعم واقعی عشق رو بچشیم:girl_in_dreams: خیلی خوب گفتی 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ خیلی خوب گفتی بسوزه پدر تجربه.......... 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ شوخـــــــــــی کردم بابا برداشت بد نکنیـــــــــــن تورو خدا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ شوخـــــــــــی کردم بابا برداشت بد نکنیـــــــــــن تورو خدا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فاطیما جونم کسی فکر بد نمیکنه. که اگه کمه با من طرفه 7 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اگه هيچ حسي نسبت بهش نداشته باشم تا اونجايي كه مي تونم ازش دوري ميكنم تا اونم بدبخت اسير توهم نشه. يا اميدوار نشه كه بعدا نتونم جمعش كنم. 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ فاطیما جونم کسی فکر بد نمیکنه. که اگه کمه با من طرفه فدای صبا جونم بشــــــم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ فدای صبا جونم بشــــــم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خدا نکنه خانومییییییییییییییی:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اگه یکی بهم بگه دوستت دارم قلبم میگه باور کن ولی عقلم میگه امتحانش کن 13 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اگه یکی بهم بگه دوستت دارم قلبم میگه باور کن ولی عقلم میگه امتحانش کن چحوری امتحانش میکردی؟؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده