Saba Heidari 14145 ارسال شده در 27 آذر، 2012 سلام. من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟ چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟ حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟ خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت. 47
Lean 56968 ارسال شده در 27 آذر، 2012 سلام. من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟ چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟ حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟ خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت. بستگی داره کی باشه 15
black banner 9103 ارسال شده در 27 آذر، 2012 ميگم خوش اومدي پر تو بغلم :hapydancsmil: _______________ بي خيال جون عمو ... ما خودمون زيادي هستيم حالا يكي ديگه هم آويزون خودم كنم ؟؟؟ بهش ميگم برو به راه راست ، ما كج ميريم 16
Saba Heidari 14145 مالک ارسال شده در 27 آذر، 2012 بستگی داره کی باشه ینی اگه یکی باشه که اصلا بهش فکر نمیکردی . چه میکردی؟ ميگم خوش اومدي پر تو بغلم :hapydancsmil: _______________ بي خيال جون عمو ... ما خودمون زيادي هستيم حالا يكي ديگه هم آويزون خودم كنم ؟؟؟ بهش ميگم برو به راه راست ، ما كج ميريم بی احساس:vahidrk: 11
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 27 آذر، 2012 بستگی داره که طرف کی باشه. و اینکه توچه حسی نسبت بهش داشته باشی و و مهم تر از همه اینکه چقدر میتونی به حرفش اعتماد کنی.و دلیل ابراز علاقه اش چی بوده. 15
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 27 آذر، 2012 هر که بر ما تب کند جان می دهیم... هر کی دوسم داشته باشه دوسش دارم...هر کیم دوسم نداشته باشه بازم ما بدمون نمیاد ازش... 25
Saba Heidari 14145 مالک ارسال شده در 27 آذر، 2012 هر که بر ما تب کند جان می دهیم... هر کی دوسم داشته باشه دوسش دارم...هر کیم دوسم نداشته باشه بازم ما بدمون نمیاد ازش... افرین مهدییییییییییییی. فکر نمیکردم یه پسر مثل تو با این طرز فکر دیگه پیدا شه. 12
Saba Heidari 14145 مالک ارسال شده در 27 آذر، 2012 هر کی میگه یکیو دوست داره... زهرا؟؟؟؟؟؟؟ البته منم دیگه همین نظرو دارم. باید از سنگ بود. - - - Updated - - - هر کی میگه یکیو دوست داره... زهرا؟؟؟؟؟؟؟ البته منم دیگه همین نظرو دارم. باید از سنگ بود. 5
.Apameh 25173 ارسال شده در 27 آذر، 2012 زهرا؟؟؟؟؟؟؟ البته منم دیگه همین نظرو دارم. باید از سنگ بود. - - - Updated - - - زهرا؟؟؟؟؟؟؟ البته منم دیگه همین نظرو دارم. باید از سنگ بود. جدی میگم.... صبا جونم ما رو بی خیال خودمونو نبین... سنگ نیستم...اما دارم یاد میگیرم سنگ بودنو... 7
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 27 آذر، 2012 هر که بر ما تب کند جان می دهیم... هر کی دوسم داشته باشه دوسش دارم...هر کیم دوسم نداشته باشه بازم ما بدمون نمیاد ازش... به نظرم اینجوری امکان نداره دروغ میگه... هر کی میگه یکیو دوست داره... آقا مهدی انقدر خوش بین و شما اینقدر بدبین. من یه چیزی بین نظر شما دو نفر رو قبول دارم 8
Saba Heidari 14145 مالک ارسال شده در 27 آذر، 2012 جدی میگم....صبا جونم ما رو بی خیال خودمونو نبین... سنگ نیستم...اما دارم یاد میگیرم سنگ بودنو... اره زهرا منم دارم یاد میگیرم. 6
Saba Heidari 14145 مالک ارسال شده در 27 آذر، 2012 به نظرم اینجوری امکان نداره آقا مهدی انقدر خوش بین و شما اینقدر بدبین. من یه چیزی بین نظر شما دو نفر رو قبول دارم چی بگم. یه وقتایی ادم از یکی که خیلی دوسش داره یه رفتاری میبینه، از همه چی خسته میشه. به همه بد بین میشه. 7
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 27 آذر، 2012 به نظرم اینجوری امکان نداره چجوری امکان نداره؟؟ 7
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 27 آذر، 2012 چجوری امکان نداره؟؟ اینکه هر کی شما رو دوست داشته باشه حاضری واسش جون بدی؟؟ 8
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 27 آذر، 2012 اینکه هر کی شما رو دوست داشته باشه حاضری واسش جون بدی؟؟ شاید اگه برای دفعه اول این حرفو بزنه من جونمو ندم ولی منم اون لحظه دوسش میدارم... بعدش اگه واسم یه قدم برداره واسش 10 قدم برمیدارم...(خودم که هیچی نیستم،کار خاصیم از دستم برنمیاد ولی هرکاری که بتونم انجام میدم واسه طرف مقابلم)... 10
.Apameh 25173 ارسال شده در 27 آذر، 2012 شاید اگه برای دفعه اول این حرفو بزنه من جونمو ندم ولی منم اون لحظه دوسش میدارم... بعدش اگه واسم یه قدم برداره واسش 10 قدم برمیدارم...(خودم که هیچی نیستم،کار خاصیم از دستم برنمیاد ولی هرکاری که بتونم انجام میدم واسه طرف مقابلم)... به به به بیبین چه داداش گلی تربیت کردم 7
ارسال های توصیه شده