Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟ چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟ حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟ خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت. 47 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟ چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟ حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟ خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت. بستگی داره کی باشه 15 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ ميگم خوش اومدي پر تو بغلم :hapydancsmil: _______________ بي خيال جون عمو ... ما خودمون زيادي هستيم حالا يكي ديگه هم آويزون خودم كنم ؟؟؟ بهش ميگم برو به راه راست ، ما كج ميريم 16 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ بستگی داره کی باشه ینی اگه یکی باشه که اصلا بهش فکر نمیکردی . چه میکردی؟ ميگم خوش اومدي پر تو بغلم :hapydancsmil: _______________ بي خيال جون عمو ... ما خودمون زيادي هستيم حالا يكي ديگه هم آويزون خودم كنم ؟؟؟ بهش ميگم برو به راه راست ، ما كج ميريم بی احساس:vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ بستگی داره که طرف کی باشه. و اینکه توچه حسی نسبت بهش داشته باشی و و مهم تر از همه اینکه چقدر میتونی به حرفش اعتماد کنی.و دلیل ابراز علاقه اش چی بوده. 15 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ هر که بر ما تب کند جان می دهیم... هر کی دوسم داشته باشه دوسش دارم...هر کیم دوسم نداشته باشه بازم ما بدمون نمیاد ازش... 25 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ هر که بر ما تب کند جان می دهیم... هر کی دوسم داشته باشه دوسش دارم...هر کیم دوسم نداشته باشه بازم ما بدمون نمیاد ازش... افرین مهدییییییییییییی. فکر نمیکردم یه پسر مثل تو با این طرز فکر دیگه پیدا شه. 12 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ دروغ میگه... کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر کی میگه یکیو دوست داره... 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ هر کی میگه یکیو دوست داره... زهرا؟؟؟؟؟؟؟ البته منم دیگه همین نظرو دارم. باید از سنگ بود. - - - Updated - - - هر کی میگه یکیو دوست داره... زهرا؟؟؟؟؟؟؟ البته منم دیگه همین نظرو دارم. باید از سنگ بود. 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ زهرا؟؟؟؟؟؟؟ البته منم دیگه همین نظرو دارم. باید از سنگ بود. - - - Updated - - - زهرا؟؟؟؟؟؟؟ البته منم دیگه همین نظرو دارم. باید از سنگ بود. جدی میگم.... صبا جونم ما رو بی خیال خودمونو نبین... سنگ نیستم...اما دارم یاد میگیرم سنگ بودنو... 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ هر که بر ما تب کند جان می دهیم... هر کی دوسم داشته باشه دوسش دارم...هر کیم دوسم نداشته باشه بازم ما بدمون نمیاد ازش... به نظرم اینجوری امکان نداره دروغ میگه... هر کی میگه یکیو دوست داره... آقا مهدی انقدر خوش بین و شما اینقدر بدبین. من یه چیزی بین نظر شما دو نفر رو قبول دارم 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ جدی میگم....صبا جونم ما رو بی خیال خودمونو نبین... سنگ نیستم...اما دارم یاد میگیرم سنگ بودنو... اره زهرا منم دارم یاد میگیرم. 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ به نظرم اینجوری امکان نداره آقا مهدی انقدر خوش بین و شما اینقدر بدبین. من یه چیزی بین نظر شما دو نفر رو قبول دارم چی بگم. یه وقتایی ادم از یکی که خیلی دوسش داره یه رفتاری میبینه، از همه چی خسته میشه. به همه بد بین میشه. 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ به نظرم اینجوری امکان نداره چجوری امکان نداره؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ چجوری امکان نداره؟؟ اینکه هر کی شما رو دوست داشته باشه حاضری واسش جون بدی؟؟ 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اینکه هر کی شما رو دوست داشته باشه حاضری واسش جون بدی؟؟ شاید اگه برای دفعه اول این حرفو بزنه من جونمو ندم ولی منم اون لحظه دوسش میدارم... بعدش اگه واسم یه قدم برداره واسش 10 قدم برمیدارم...(خودم که هیچی نیستم،کار خاصیم از دستم برنمیاد ولی هرکاری که بتونم انجام میدم واسه طرف مقابلم)... 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ شاید اگه برای دفعه اول این حرفو بزنه من جونمو ندم ولی منم اون لحظه دوسش میدارم... بعدش اگه واسم یه قدم برداره واسش 10 قدم برمیدارم...(خودم که هیچی نیستم،کار خاصیم از دستم برنمیاد ولی هرکاری که بتونم انجام میدم واسه طرف مقابلم)... به به به بیبین چه داداش گلی تربیت کردم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده