seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام... میخواستم اگه بشه یه برنامه با avr یا پروتیوس نوشته بشه... میخوام نشون بده تعداد روز باقی مانده پروزه رو از 120 روز هر روز یه روز کم بشه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام من بلد نیستم منظورت همون شمارنده هستش که از 0 تا 120 یا بیشتر بتونه بشماره اما به صورت برعکس 120 119 118 و.... هر 24 ساعت هم یه ععد ازش کم بشه منظورت این هستش خب من بلد نیستم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام... میخواستم اگه بشه یه برنامه با avr یا پروتیوس نوشته بشه... میخوام نشون بده تعداد روز باقی مانده پروزه رو از 120 روز هر روز یه روز کم بشه به نظر من راحت ترین راه استفاده از تایمر کانتر شماره 2 هست. از ویژگیهای این تایمر اینه که با گذاشتن یک کرسیتال 32kHz بین پین های TOSC1 و TOSC2 میتونیم از آن جهت RTC استفاده کنیم . با تقسیم کلاک 32k بر 128 میتوانیم به زمان سرریز 1ثانیه برسیم که برای عملکرد ساعت و زمان مناسب هست. از برنامه زیر که تو کدویژن نوشته شده میتونی استفاده کنی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل هگز و شبیه ساز پروتئوس رو هم میتونی از لینک زیر دانلود کنی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام من بلد نیستم منظورت همون شمارنده هستش که از 0 تا 120 یا بیشتر بتونه بشماره اما به صورت برعکس 120 119 118 و.... هر 24 ساعت هم یه ععد ازش کم بشه منظورت این هستش خب من بلد نیستم دیگه آره منظورم همون شمارندس... حیف شد که بلد نیستی... لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یه سوال؟؟؟؟ واسه این مورد اگه اینجوری که میگم کار کنیم اشکال داره؟؟؟ ما یه آرایه با 8 تا عضو(که اعداد 0 تا 9 رو نشون میدن) تعریف کنیم بعد بگیم: int i=0;PORTA=array[i%8];delay_ms(1000);i++; اینجوری هر 1 ثانیه باید چیزی رو که رو سون سگمنت نشون میده عوض کنه. می خواستم ببینم این کارو کردن ایرادی داره؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ به نظر من راحت ترین راه استفاده از تایمر کانتر شماره 2 هست. از ویژگیهای این تایمر اینه که با گذاشتن یک کرسیتال 32kHz بین پین های TOSC1 و TOSC2 میتونیم از آن جهت RTC استفاده کنیم . با تقسیم کلاک 32k بر 128 میتوانیم به زمان سرریز 1ثانیه برسیم که برای عملکرد ساعت و زمان مناسب هست. از برنامه زیر که تو کدویژن نوشته شده میتونی استفاده کنی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل هگز و شبیه ساز پروتئوس رو هم میتونی از لینک زیر دانلود کنی: ممنون مهندس...خیلی خیلی لطف کردین... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده