Marx 1733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ ASTM C293 / C293M - 10 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Marx 1733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ دوستان عزیز من در این مطلب لینک دانلود استاندارد ASTM را قرار می دهم امیدوارم که مفید باشد. لینک ها: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Marx 1733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ این دو استاندارد برای لوله های حفاری در دنیا و کشور ما کاربرد دارند: API 5CT - Specification for Casing and Tubing ISO 11960 specifies the technical delivery conditions for steel pipes casing, tubing and pup joints مطالعه کتاب زیر نیز در این رابطه سودمند هست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Marx 1733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ معرفی علائم و مشخصات مربوط به کیفیت سطح : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Marx 1733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ کاتالوگ اواپراتورهای صفحه ای آمونیاکی AND شرکت نیک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام دنبال استاندارد asme برای پیچ و مهره هستم که توضیح کاملی از پیچ های unf-unc و باقیشون به علاوه تلرانس های a-2a-3a , b-2b-3b همچین میخوام قطر مته سوراخ و تمام جزئیاتشو داشته باشه ممنون میشم کمک کنید - کارم گیره 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دنبال استاندارد asme برای پیچ و مهره هستم که توضیح کاملی از پیچ های unf-unc و باقیشون به علاوه تلرانس های a-2a-3a , b-2b-3b همچین میخوام قطر مته سوراخ و تمام جزئیاتشو داشته باشه ممنون میشم کمک کنید - کارم گیره کتاب رزوه ها , پیچ ها , اتصالات آقای مهندس ولی قلیزاده انتشارات دکتر مقصودی منبع تقریبا کاملی از انواع رزوه ها هست و به اندازه کافی توضیحات داره این کتاب رو به کسانی که میخواهند مطالعه عمیق تری نسبت به انواع رزوه ها داشته باشن توصیه میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده