Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به نواندیشان من قبلنها تو باشگاه مهندسان یه مسابقه اجرا میکردم که فکر کنم بیتر باشه اینجا هم اجرا بشه البته اجرا شدنش بستگی به استقبال بچه ها داره امسش مسابقه تشخیص هویته توی هر قسمت این مسابقه ما عکسای کاربرها (میتونه عکس بچگیشون یا اگه عکس الانشونو بفرستن بیتره) قرار میدیم و شما می حدسی که عکس کدوم کاربره دقت کنین دوستان که طی مسابقه شما فرصت دارید فقط 2 تا اسم ارائه بدید. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. تو 24 ساعت اول همه ی راهنمایی ها انجام خواهد شد بعد یک هفته فرصت دارید که حدس 2 تایی تون رو بگید. عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بود هم باشه . اینو بگم شاید تو راهنمایی ها یه کوچولو بخوایم اذیت کنیم پس لطفا دقت کنین .... :167: خوب با ارسال اولین عکس اولین مسابقه استارت زده میشه برای شروع کاربرهایی که تعداد پستهاشون بیشتر از 100 تا هستش اگه میخوان تو مسابقه شرکت کنن عکسشون رو پیام خصوصی کنن.....اگه متنی هم دوست دارن همراه عکسشون باشه اونم باهاش بفرستن (میتونه اون متن از خصوصیات اخلاقی خودشون باشه) حجم عکسها یه طوری باشه که راحت تاپیک باز بشه راستی تا یادم نرفته این مسابقه جایزه نداره برنده ها تقاضاهای بیمورد نداشته باشن :w00: توجه کنید: نیاین تو پیج من یا هر جایی تابلو کنین خودتونو فقط عکس رو بفرستین :w00: 22 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ میشه الان حدس بزنم حمید (A1000A) 5 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ میشه الان حدس بزنم حمید (A1000A) :ws28: شما اشتباه گفتی :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ بابا عکستونو میفرستید اینجا نگین که تابلو بشه 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ درود ترانۀ عزیز مسابقۀ بی جایزه که انگیزه نداره!! :w00: 4 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ ای خدا شما بازی بلد نیستین :w00: چرا میاین میگین که ارسال شد یا تو پیجم میگین شرکت می کنم؟!!!!!!!!!!:w00::icon_pf (34): شما اگه میخواین شرکت کنین فقط پیام خصوصی به خودم بگین 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ میشه الان حدس بزنم حمید (A1000A) ایول ایول خوشم میاد یه هم تیمی باهوش دارم 4 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ درود ترانۀ عزیز مسابقۀ بی جایزه که انگیزه نداره!! :w00: سلام فرناز عزیزم .......اینو دیگه با مدیر کل صوبت کن :w00: 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ درود ترانۀ عزیز مسابقۀ بی جایزه که انگیزه نداره!! :w00: به ازای هر حدس درست، 100 امتیاز از محمد کم می شه ! انگیزه از این بیشتر ! 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده