palmiras 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ آیا کسی هست بدونه که فومی که به صورت مایع هست و در بتن کف یا بلوک clc استفاده میشه از چه فرمولی ساخته میشه ؟ اینم لینک تعریف فوم بتن کف : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر هست به راهنماییتون احتیاج دارم . 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سلام خوش اومدین متاسفانه من اطلاعاتی تو این زمینه ندارم میگردم براتون عمرانیا بلد نیستن؟ 1 لینک به دیدگاه
palmiras 14 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ تشکر از سایت و مقالات خوبتون . فعلا نه بلد نیستن . ظاهرا از مواد شیمیایی کف زا هست . 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ تشکر از سایت و مقالات خوبتون .فعلا نه بلد نیستن . ظاهرا از مواد شیمیایی کف زا هست . خواهش میکنم منم نتاسفانه چیزی پیدا نکردم! لینک به دیدگاه
afshinaf 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۵ سلام . فرمول ساخت فوم برای فوم بتن رو من بلدم در خدمتم لینک به دیدگاه
Avinzarei 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۵ اگه میشه یه شماره تماس بزارید باهاتون تماس بگیرم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده