رفتن به مطلب
- Nahal -

پودینگ توت فرنگی با پتی بور

پست های پیشنهاد شده

شیر ۱ لیتر

بیسکویت پتی بور ساده

توت فرنگی

 

2.jpg

طرز تهیه :

* ابتدا پودینگ توت فرنگی رو با ۵۰۰ میلی لیتر شیر سرد هم زده بعد روی حرارت قرار دهید تا همانند فرنی غلیظ بشه ، در طی این مدت بایستی مرتب هم بزنید .

3.jpg

4.jpg

 

* پودینگ رو در ظرف مورد نظر بریزید و اجازه بدید کمی خنک بشه .

 

5.jpg

 

* بعد بیسکویت رو روی پودینگ بچینید .

 

6.jpg

 

* پودینگ وانیلی رو هم مثل پودینگ توت فرنگی درست کنید .

 

7.jpg

8.jpg

 

* سپس به آرامی روی بیسکویت ها بریزید .

نکته : پودینگ رو خیلی آروم و ترجبحا" با قاشق روی بیسکویت ها بریزید تا بیسکویت ها شناور نشن .

 

9.jpg

 

* بعد از اینکه پودینگ کمی سرد شد ، توت فرنگی ها رو روی پودینگ بچینید،سپس بمدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید ( من عاشق اون بیسکویت وسطشم که بعد از ۲۴ ساعت مزه کیک می ده و انگار یه لایه کیک با ارتفاع خیلی کم وسط دسر گذاشتی ) .

 

10.jpg

 

نکته : روی این پودینگ ها نوشته شده برای هر بسته به ۷۵۰ میلی لیتر شیر نیاز هست . من با ۵۰۰ میلی لیتر شیر درست کردم چون می خواستم پودینگم غلیظ تر بشه . چرا ؟ برای اینکه وقتی می خوایم پودینگ رو روی بیسکویت ها بریزیم غلظت و سنگینی اونا باعث بشه که بیسکویت ها بالا نیان و روی مایع شناور نشن

 

 

11.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...