- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ شیر ۱ لیتر بیسکویت پتی بور ساده توت فرنگی طرز تهیه : * ابتدا پودینگ توت فرنگی رو با ۵۰۰ میلی لیتر شیر سرد هم زده بعد روی حرارت قرار دهید تا همانند فرنی غلیظ بشه ، در طی این مدت بایستی مرتب هم بزنید . * پودینگ رو در ظرف مورد نظر بریزید و اجازه بدید کمی خنک بشه . * بعد بیسکویت رو روی پودینگ بچینید . * پودینگ وانیلی رو هم مثل پودینگ توت فرنگی درست کنید . * سپس به آرامی روی بیسکویت ها بریزید . نکته : پودینگ رو خیلی آروم و ترجبحا" با قاشق روی بیسکویت ها بریزید تا بیسکویت ها شناور نشن . * بعد از اینکه پودینگ کمی سرد شد ، توت فرنگی ها رو روی پودینگ بچینید،سپس بمدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید ( من عاشق اون بیسکویت وسطشم که بعد از ۲۴ ساعت مزه کیک می ده و انگار یه لایه کیک با ارتفاع خیلی کم وسط دسر گذاشتی ) . نکته : روی این پودینگ ها نوشته شده برای هر بسته به ۷۵۰ میلی لیتر شیر نیاز هست . من با ۵۰۰ میلی لیتر شیر درست کردم چون می خواستم پودینگم غلیظ تر بشه . چرا ؟ برای اینکه وقتی می خوایم پودینگ رو روی بیسکویت ها بریزیم غلظت و سنگینی اونا باعث بشه که بیسکویت ها بالا نیان و روی مایع شناور نشن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده