رفتن به مطلب

پودینگ توت فرنگی با پتی بور


ارسال های توصیه شده

شیر ۱ لیتر

بیسکویت پتی بور ساده

توت فرنگی

 

2.jpg

طرز تهیه :

* ابتدا پودینگ توت فرنگی رو با ۵۰۰ میلی لیتر شیر سرد هم زده بعد روی حرارت قرار دهید تا همانند فرنی غلیظ بشه ، در طی این مدت بایستی مرتب هم بزنید .

3.jpg

4.jpg

 

* پودینگ رو در ظرف مورد نظر بریزید و اجازه بدید کمی خنک بشه .

 

5.jpg

 

* بعد بیسکویت رو روی پودینگ بچینید .

 

6.jpg

 

* پودینگ وانیلی رو هم مثل پودینگ توت فرنگی درست کنید .

 

7.jpg

8.jpg

 

* سپس به آرامی روی بیسکویت ها بریزید .

نکته : پودینگ رو خیلی آروم و ترجبحا" با قاشق روی بیسکویت ها بریزید تا بیسکویت ها شناور نشن .

 

9.jpg

 

* بعد از اینکه پودینگ کمی سرد شد ، توت فرنگی ها رو روی پودینگ بچینید،سپس بمدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید ( من عاشق اون بیسکویت وسطشم که بعد از ۲۴ ساعت مزه کیک می ده و انگار یه لایه کیک با ارتفاع خیلی کم وسط دسر گذاشتی ) .

 

10.jpg

 

نکته : روی این پودینگ ها نوشته شده برای هر بسته به ۷۵۰ میلی لیتر شیر نیاز هست . من با ۵۰۰ میلی لیتر شیر درست کردم چون می خواستم پودینگم غلیظ تر بشه . چرا ؟ برای اینکه وقتی می خوایم پودینگ رو روی بیسکویت ها بریزیم غلظت و سنگینی اونا باعث بشه که بیسکویت ها بالا نیان و روی مایع شناور نشن

 

 

11.jpg

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...