YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ [h=1] محققان دريافتند: گردو خطر ابتلا به سرطان سينه را کاهش ميدهد [/h] » سرویس: علمي و فناوري - پژوهشي کد خبر: 91070201272 یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بررسيها نشان ميدهد که مصرف گردو ميتواند خطر ابتلا به سرطان سينه را کاهش دهد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خراسان، مصرف گردو ميتواند ارزش دارويي زيادي داشته باشد؛ به درمان سردرد کمک کند، از تاسي جلوگيري کرده و در باروري نيز موثر است. در حال حاضر، يک تحقيق جديد نشان داده است که خوردن مقدار مناسب گردو به عنوان بخشي منظم از رژيم غذايي ممکن است خطر ابتلا به سرطان سينه را در زنان کاهش دهد. محققان دانشگاه مارشال اظهار كردند: مصرف روزانه يك دوز گردو که در حدود 57 گرم در روز براي هرفرد است ، از رشد تومورهاي سرطاني سينه جلوگيري ميکند. دانشمندان اين تحقيقات را بر روي موشها انجام داده و با موفقيت روبرو شدند. محققان دريافتند: رژيم غذايي حاوي گردو ميتواند فعاليت چندين ژن را که مربوط به سرطان سينه است در موش و انسان تغيير دهد. گردو سرشار از امگا 3، اسيدهاي چرب، آنتي اکسيدان ها و فيتوسترولها است. نتايج اين مطالعه نشان داد افزايش مصرف گردو به عنوان بخشي از يک رژيم غذايي سالم به کاهش خطر ابتلا به سرطان در نسلهاي آينده کمک ميکند. اين مطالعه در مجله Nutrition and Cancer منتشر شده است. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده