رفتن به مطلب

خـــودم،گوگل،علی(مجموعه مباحث زندگی با چاشنی روانشناسی)

ارسال های توصیه شده

تازگیا به این نتیجه رسیدم که داشتن قلبی پاک و اعتقاد میتونه برای آدم شانس هم بیاره

من و دوستم 24 ساعته با همیم و کار هم با هم شروع کردیم و سر هر کاری باهم بودیم گاهی وقت ها شده که من بیشتر از ساعت کاریم هم کار کرده باشم ولی نتیجه من و اون با هم برابر بوده من همیشه از پیشرفتش خوشحال میشم چون رفیق و دوست و همخونه ایم بوده و این بحثم سر چیزی یا سادتی نیست نه

فکر که میکنم میبینم تو یه سری چیزها اعتقاد دوستم بیشتر از منه شاید یه جورایی هم خدا بهش حال میده

تلاش باشه +یه ذره چاشنی شانس همیشه بهترین نتیجه رو میده

به امید خدا از فردا میخوام بازهم + تر به زندگیم نگاه کنم نتیجش رو توی این تاپیک میگم:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

انرژی مثبتی که ادم میتونه به خودش بده معجزه میکنه

حالا با هرچی

با تلقین به خودش...با اعتقاداتی که....با دیدِ مثبت به همه چیز....:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
انرژی مثبتی که ادم میتونه به خودش بده معجزه میکنه

حالا با هرچی

با تلقین به خودش...با اعتقاداتی که....با دیدِ مثبت به همه چیز....:w16:

دقیقا شاید همون اعتقاده برای اون انرژی مثبت داره من اعتقادم نسبت به اون کمتره

ولی همیشه فکر میکردم تلاش و فعالیت بیشتر میتونه خلا شانس کمتر رو پر کنه اما میبینم نه بعضی وقتا یه چیزایی اصلا دست من نیست باید وایسم و ببینم چی میشه

:ws38:

آخه وقتی شرایط برابره تو همه چی یکم آدم به کیفیت کار خودشم شک میکنه بررسی که میکنم میبینم چیزی کم نیست پس رسیدم به همون اعتقاد و شانس

• Like 2
لینک به دیدگاه

یادمه یه بار راهنمایی میرفتم هر چند وقت یکبار یه سری آزمون میگرفتن که خیلی سطحش بالا بود...به نفرات اول تا سوم هم جایزه میدادن...سر جلسه دیدم یه چند تا سوال تستی هست واقعا سخته... منم همین جوری شانسی زدم...

گذشت و چند وقت بعدش یه روز صبح که رسیدم مدرسه بچه ها گفتن سحر سوم شدی... منم همش فکر میکردم سر به سرم میزارن تا اینکه دیدم بله ...اسم منم جز برنده هاست:ws3:...خلاصه کلی تعجب کردم...با خودم گفتم چه خوش شانسم:whistle:

اما دقیقا یادمه اون سال هیچ جایزه ای نگرفتم...حالا نمیدونم به اونا هم ندادن یا فقط به نفر سوم ندادن...

خلاصه یاد این افتادم که میگه باد آورده را باد میبرد...یعنی الکی خوشی ما الکی هم از بین رفت.:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه

دقیقا شاید همون اعتقاده برای اون انرژی مثبت داره من اعتقادم نسبت به اون کمتره

ولی همیشه فکر میکردم تلاش و فعالیت بیشتر میتونه خلا شانس کمتر رو پر کنه اما میبینم نه بعضی وقتا یه چیزایی اصلا دست من نیست باید وایسم و ببینم چی میشه

:ws38:

آخه وقتی شرایط برابره تو همه چی یکم آدم به کیفیت کار خودشم شک میکنه بررسی که میکنم میبینم چیزی کم نیست پس رسیدم به همون اعتقاد و شانس

دقیـــــــــقا :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...