*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ منم تا 20 دقیقه دیگه میفرستم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ ای وای اصلا یادم نبود:w74::icon_pf (34):وقتش تا فرداست؟من الان چطوری کار کنم:putertired:ونوس جونم اگه نشد شرمندتم ببخش:th_scratchhead: 3 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ مال من تموم شد.فرستادم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ ونوس؟میگم شیت psd یا Image? image منم تا 20 دقیقه دیگه میفرستم:hapydancsmil: ای وای اصلا یادم نبود:w74::icon_pf (34):وقتش تا فرداست؟من الان چطوری کار کنم:putertired:ونوس جونم اگه نشد شرمندتم ببخش:th_scratchhead: وقتش تا امشبه، فردا که ساعت 12 تاپیک رو میزنم، بازم قبل ساعت 12 به دستم برسونید کارو میزارم مال من تموم شد.فرستادم:hapydancsmil: آفریییین، لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ دوستان فقط 1 روز وقت دارید، توجه توجه : چون مسابقه نظر سنجی هستش،برای اینکه براساس کارها رای داده بشه نه به اشخاص، در شیت ها نام کاربری و اسمتون رو وارد نکنید با عرض شرمندگی من ه دلیل مشکلات نتونستم کاریو انجام بدم انشالله دوره ها و مسابقات بعدی 3 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ صبا تو کارو زندگی نداری هروقت میام اینجایی؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ صبا تو کارو زندگی نداری هروقت میام اینجایی؟:vahidrk: نه دیگه. 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اه من تازه این تاپیک و دیدم تا امروز قبل از ساعت 12 وقت داری 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ بازم کسی هست که بخواد کارشو بفرسته ؟؟؟ لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ میدونستم تا الان وقت دارم روش بیشتر کار میکردم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ دوستان ؛ قرار بود تا دیشب برام بفرستید؛ حالا گفتم که تا قبل 12 امروز هم که قراره تاپیک رو بزنم مهلت دارید دیگه من میرم تاپیک نظرسنجیو رو بزنم لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ تا غروب وقت بدین...من هم برسم.... . اونایی که که میخوان...کارشون رو کاملتر کنن...دوباره بفرستن... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ تا غروب وقت بدین...من هم برسم..... اونایی که که میخوان...کارشون رو کاملتر کنن...دوباره بفرستن... شرمنده چون دوستان میگن اگه وقت بیشتر بود بیشتر میتونستن روش کار کنن، متاسفانه نشد که وقت رو بیشتر کنیم حقشون ضایع میشد لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ نه دیگه. معلومه دیگه:vahidrk: بیا یکم از کارای منو انجام بده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده