آرتاش 33340 ارسال شده در 26 آذر، 2012 ای وای اصلا یادم نبود:w74::icon_pf (34):وقتش تا فرداست؟من الان چطوری کار کنم:putertired:ونوس جونم اگه نشد شرمندتم ببخش:th_scratchhead: 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 26 آذر، 2012 ونوس؟میگم شیت psd یا Image? image منم تا 20 دقیقه دیگه میفرستم:hapydancsmil: ای وای اصلا یادم نبود:w74::icon_pf (34):وقتش تا فرداست؟من الان چطوری کار کنم:putertired:ونوس جونم اگه نشد شرمندتم ببخش:th_scratchhead: وقتش تا امشبه، فردا که ساعت 12 تاپیک رو میزنم، بازم قبل ساعت 12 به دستم برسونید کارو میزارم مال من تموم شد.فرستادم:hapydancsmil: آفریییین،
kavirsky25 3694 ارسال شده در 26 آذر، 2012 دوستان فقط 1 روز وقت دارید، توجه توجه : چون مسابقه نظر سنجی هستش،برای اینکه براساس کارها رای داده بشه نه به اشخاص، در شیت ها نام کاربری و اسمتون رو وارد نکنید با عرض شرمندگی من ه دلیل مشکلات نتونستم کاریو انجام بدم انشالله دوره ها و مسابقات بعدی 3
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 27 آذر، 2012 صبا تو کارو زندگی نداری هروقت میام اینجایی؟:vahidrk: نه دیگه. 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 27 آذر، 2012 اه من تازه این تاپیک و دیدم تا امروز قبل از ساعت 12 وقت داری 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آذر، 2012 دوستان ؛ قرار بود تا دیشب برام بفرستید؛ حالا گفتم که تا قبل 12 امروز هم که قراره تاپیک رو بزنم مهلت دارید دیگه من میرم تاپیک نظرسنجیو رو بزنم
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 27 آذر، 2012 تا غروب وقت بدین...من هم برسم.... . اونایی که که میخوان...کارشون رو کاملتر کنن...دوباره بفرستن...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آذر، 2012 تا غروب وقت بدین...من هم برسم..... اونایی که که میخوان...کارشون رو کاملتر کنن...دوباره بفرستن... شرمنده چون دوستان میگن اگه وقت بیشتر بود بیشتر میتونستن روش کار کنن، متاسفانه نشد که وقت رو بیشتر کنیم حقشون ضایع میشد
kavirsky25 3694 ارسال شده در 27 آذر، 2012 نه دیگه. معلومه دیگه:vahidrk: بیا یکم از کارای منو انجام بده 1
ارسال های توصیه شده