رفتن به مطلب

در فضاي ايميل شبيه كدام پرنده هستيد؟


ارسال های توصیه شده

[h=1] در فضاي ايميل شبيه كدام پرنده هستيد؟

[/h] » سرویس: علمي و فناوري - پژوهشي

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

محققان دو دانشگاه اسکاتلندی در یک پژوهش جديد، الگوهای رفتار ایمیلی انسانها را با گونه‌های مختلف پرندگان مطابقت داده‌اند.

به گزارش سرویس پژوهشي خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با این الگوها می توانید دریابید که یک «دارکوب وسواسی» هستید که نمی‌تواند در برابر بررسی ایمیل خود در هر ساعت از شبانه روز مقاومت کند یا یک «شترمرغ دور از ارتباط» که ایمیلها را خوانده اما به آنها پاسخ نمی‌دهد.

در پژوهش محققان دانشگاه گلاسکو و دانشگاه وست اسکاتلند 15 نمونه پرنده طبقه‌بندی شده، از جمله «کلاغ آزار رسان» که همیشه چندین نسخه از یک سند واحد یا چندین ایمیل محتوی یک موضوع مشابه را ارسال می‌کند.

به گفته این محققان، امروزه روش ایمیل بطور کامل جایگزین نامه‌نگاری و دستگاه فکس به عنوان شیوه اولیه ارتباطات نوشتاری بخصوص در امر تجارت شده است.

اما به گفته آنها استفاده روزافزون از ایمیل منجر به ایجاد الگوهای غیرمتعارف خاص رفتار ایمیلی شده که می تواند باعث خوشحالی یا خشم شود.

یکی از نمونه‌های رفتار عصبی‌كننده می‌تواند «طاووس جیغ زن» باشد که ایمیلهایی را به همه ارسال کرده و در آنها مدعی محتوايی برای دانش همگانی می‌شود، درحالیکه تنها جنبه خودنمایی دارد، یا «شترمرغ استرالیایی پشتیبان» که ایمیلهایی را چند روز بعد برای تایید انتقال اطلاعات ارسال می‌کند یا «مینای تکرار کننده» که تک تک ایمیلهای ارسالی را تصدیق می‌کند.

در این میان همچنین رفتار «طوطی بی‌نزاکت» از جمله الگوهاي آزاررسان بوده که ایمیلهای توهین آمیز یا نامناسب را ارسال کرده و نمی فهمد که چرا دیگران از وی ناراحت هستند، یا «جغد شب زنده‌دار» که در نیمه شب ایمیل فرستاده و درک نمی‌کند که چرا دیگران آرزو دارند در آن زمان آنلاین نباشند.

رفتار «فاخته چترباز» که با ارسال ایمیل به سایرین از آنها می‌خواهد تا وظایف مرتبط با او را انجام دهند، سپس به سرعت ناپدید شده و رفتار «شترمرغ دور از ارتباط» را انجام می‌دهد تا گیرنده بدشانس با آن وظیفه تنها بماند، از ديگر الگوهاي عصبي‌كننده محسوب مي‌شود.

در این میان «بوف اروپایی زمستان خواب» به رفتاری اشاره دارد که فرد بطور گاه‌بگاه ایمیلها را خوانده و از این رو نمی‌توان به وی اعتماد کرد. همچنین «خروس جنگلی پنهان» ایمیلها را به شیوه Bcc برای ارسال ایمیل برای دیگران بدون آگاهی‌گیرنده اصلی مي‌فرستد. اگرچه چنین رفتاری بسیار نادر است.

رفتار «مرغ مقلد تکرارکننده» به ارسال سریالی ایمیل بطور زنجیره‌ای، درخواستهای آنلاین و هرچیز دیگر مطابق تمایل خود می‌پردازد. بیشتر این ایمیلها از یک عنوان با سرآغاز «ارسالی» برخوردار است. این مرغ معمولا براحتی توسط پرندگان دیگر نادیده انگاشته شده اما از دلیل آن آگاه نیست.

همچنین «غاز محتکر» به جمع‌آوری صدها ایمیل پرداخته و هیچگاه نمی‌تواند ایمیل موردنظر خود را پیدا کند. درحالیکه «مرغ مگسخوار با واکنش سریع» به سرعت به ایمیلها پاسخ داده و انتظار همین سرعت را در دریافت جواب دارد.

در این میان تنها یک نوع پرنده برای رفتار خوب ایمیلی وجود دارد که «سینه سرخ» است. به گفته محققان این افراد به این دلیل مورد تحسین هستند که اجازه نمی دهند کار با ایمیل زندگی آنها را تحت تاثیر قرار داده و زمان را با صحبت با افراد دیگر در هر زمان می‌گذرانند.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
شترمرغ دور از ارتباط

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
شترمرغ استراليايي پشتيبان

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مرغ مقلد با واكنش سريع

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
سينه سرخ

  • Like 4
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...