tar$ 1162 ارسال شده در 22 آذر، 2012 سلام خوبین بچه های قدیمی اندیشمندان بیاین اینجا ببینیمتون:hapydancsmil: 6
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 22 آذر، 2012 شما که تازه واردی شما نگرفتی من یه سایت دیگه قدیمی بودم و اینجا جدیدم
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 22 آذر، 2012 اندیشمندان دیگه کجاست؟! یه جایی بود مثل اینجا (انجمن خیلی خوبی بود)ولی به خاطره ها پیوست
victoria_r 7682 ارسال شده در 22 آذر، 2012 سلاااااااااااااااااااااااام بچه هاااااااااا کجایین پس؟؟؟؟؟؟؟؟ دلم تنگ شده واسه دوستای خوبم تو اندیشمندان. چه جمع خوبی داشتیم. دوستایی مثل: حاج آقای انجمن (مرتضی) که واقعا جمعو شاد و دوستانه میکرد و همیشه وقتی کسی ناراحت بود تمام تلاششو میکرد تا خوشحالش کنه البته یه کم مطالبش ضد زن بود که خودم باهاش برخورد میکردم :gnugghender: معصومه دیوانعلی که حکم خواهر بزرگترو واسمون داشت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سعید و فربد که پسرام بودن مصطفی که پدربزرگمون بود علی که کلا در راه روحیه دادن و ارشاد بچه ها هیچ چیزی کم نمیذاشت واقعا رییس بزرگم که واقعا رفتارشون با هممون عالی بود نازنین که شور و شوق زیادی واسه جمع کردن خانوما علیه آقایون داشت علی که کم حرف بود و مسائل درسیو با بهار و رضا تو چت باکس حل میکردن بهار که فوق العاده مهربون و خانوم بود وااااااااااای پس کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داریم سعی میکنیم پیداتون کنیم.سریعا خودتونو نشون بدین.
victoria_r 7682 ارسال شده در 22 آذر، 2012 خودمم که کلا خیلی خوب بودم اونجاااااااااااا اگه بتونیم بچه ها رو پیدا کنیم جمع شیم همین جا دوباره جمع دوستانمونو داشته باشیم خیلی خوب میشه. اگه از هر کدوم از اینا خبری به دستتون رسید به منم اطلاع بدین.
شقایق31 40377 ارسال شده در 22 آذر، 2012 آها همه شما الان کوچ کردین اینجا؟ خوش آمد میگم بهتون:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
victoria_r 7682 ارسال شده در 22 آذر، 2012 ای بابا کوچ اجباریه دیگه... ولی بچه های اینجام خیلی مهربون و خوبن.از همشون ممنونیم
شقایق31 40377 ارسال شده در 22 آذر، 2012 ای بابا کوچ اجباریه دیگه...ولی بچه های اینجام خیلی مهربون و خوبن.از همشون ممنونیم خیلی خوش اومدید بچه های اینجا خیلی با معرفتن :hapydancsmil: برید بچه هاتون رو جمع کنید بیارید
victoria_r 7682 ارسال شده در 22 آذر، 2012 چشم حتما داریم سعی میکنیم پیداشون کنیم. اگه بشه که خیلی خوب میشه.
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 22 آذر، 2012 آها همه شما الان کوچ کردین اینجا؟ خوش آمد میگم بهتون:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بله دیگه اینجا ما رو یاد اندیشمندان میندازه ولی اون یه چیز دیگه بود مرسی:5c6ipag2mnshmsf5ju3
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 22 آذر، 2012 خودمم که کلا خیلی خوب بودم اونجاااااااااااا اگه بتونیم بچه ها رو پیدا کنیم جمع شیم همین جا دوباره جمع دوستانمونو داشته باشیم خیلی خوب میشه. اگه از هر کدوم از اینا خبری به دستتون رسید به منم اطلاع بدین. اره ماه بود این ویکتوریا چه جشنایی میگرفتیم
tar$ 1162 سازنده ارسال شده در 22 آذر، 2012 عه یعنی شما یوزر دوم یا صدم یکی دیگه نیستید!؟ پس خوش اومدید شایعه سازی نکنید ممنون:5c6ipag2mnshmsf5ju3
victoria_r 7682 ارسال شده در 22 آذر، 2012 اره ماه بود این ویکتوریاچه جشنایی میگرفتیم ممنون عزیزم. واااااااااای یاد اون روزا افتادم. کاش بتونم چنتا از بچه هارو پیدا کنم.
3Tilla 3844 ارسال شده در 22 آذر، 2012 سلام خوبین بچه های قدیمی اندیشمندان بیاین اینجا ببینیمتون:hapydancsmil: فقط قدیمیا؟!!!!
ارسالهای توصیه شده