Valentina 13664 ارسال شده در 4 دی، 2012 بله چطور مگه؟ دانشجوهاشم دیدم م م م م م م ... خب هم یونیشون خوبه هم دانشجوهاش دیگه.. من خودم اونجا نبودم ولی شناخت دارم تقریبا.. 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 دی، 2012 کسی دعوا نکرد عزیزم..داریم صحبت میکنیم.. اینجوری؟ شما که فقط مونده خون و خونریزی بپا کنید 3
Valentina 13664 ارسال شده در 4 دی، 2012 اینجوری؟شما که فقط مونده خون و خونریزی بپا کنید واااا.. به این لطیفی.. خب بیخیال مهم نیس.. مهم دانشجوی خوب بودنه.. 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 دی، 2012 واااا.. به این لطیفی.. خب بیخیال مهم نیس.. مهم دانشجوی خوب بودنه.. :flowerysmile::dancegirl2: 1
مبهم 25 ارسال شده در 4 دی، 2012 دانشگاه اقتصاد و دارایی حسابرسی میخوندم الان که فارغ التحصیل شدم دانشکده مجازی علوم حدیث علوم قرانی میخونم 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 4 دی، 2012 بله چطور مگه؟ دانشجوهاشم دیدم م م م م م م ... پس چجور می تونی بگی این دانشگاه امکاناتی در اختیار دانشجو قرار نمیده (البته امسال منظورم نیست ) چشم و دلت روشن نننننننننن
Waffen 15118 ارسال شده در 5 دی، 2012 یعنی از بین 6000 دانشجوی دانشگاه شمال یک نفرم اینجا نیست ؟؟ من دانشگاه شمال آمل هستم... 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 5 دی، 2012 پس چجور می تونی بگی این دانشگاه امکاناتی در اختیار دانشجو قرار نمیده (البته امسال منظورم نیست ) شما دانشگاه ما رو دیدی؟.... ندیدی! 1
3Tilla 3844 ارسال شده در 5 دی، 2012 کدوم دانشگاهی؟ دیگه دانشگام تموم شده اونموقع باید میدیدی....بچه ها بحث دانشگارو ولش اینا سلیقه ایه.من چندتا پست قبلتر گفتم جو سیاسی و فرهنگی برام خیلی مهمتره ..... خب ملاکای شما هم فرق فوکوله! 2
NYC 20977 ارسال شده در 5 دی، 2012 ازاد تهران شمال خونه ما نزدیکه اونجاست. شهرک شهید بهشتی. این دانشگاه با این عظمت رو 2 ساله ساختن! به نظر دانشگاه خیلی خوبی دارین. 5
unstoppable 5989 ارسال شده در 5 دی، 2012 خونه ما نزدیکه اونجاست. شهرک شهید بهشتی. این دانشگاه با این عظمت رو 2 ساله ساختن! به نظر دانشگاه خیلی خوبی دارین. چه جالب..خونه ماهم تو شهرک شهید بهشتیه.... البته احتمالا شما نزدیکه شهرک امید هستید و ما نزدیک افسریه راستی شهرک ما 2تا اسم داره..اون یکیش "قصر فیروزه 2":ws37: 4
jonny depp 8297 ارسال شده در 6 دی، 2012 دیگه دانشگام تموم شدهاونموقع باید میدیدی....بچه ها بحث دانشگارو ولش اینا سلیقه ایه.من چندتا پست قبلتر گفتم جو سیاسی و فرهنگی برام خیلی مهمتره ..... خب ملاکای شما هم فرق فوکوله! من معتقدم باراجین مزخرف ترین دانشگاه فقط یه مقدار امکاناتش از دانشگاه های دیگه آزاد بالاتره 2
Creative City 1017 ارسال شده در 6 دی، 2012 اوه من دانشکده هنر و معماری یزد بودم بهترین بود عالی واقعا جوش ، ساختمونش که از خونه های قدیمی یزده و خدمه و پرسنل عالی بودن الان کردستانم فقط یک کلام مزخرفه 5
NYC 20977 ارسال شده در 7 دی، 2012 چه جالب..خونه ماهم تو شهرک شهید بهشتیه....البته احتمالا شما نزدیکه شهرک امید هستید و ما نزدیک افسریه راستی شهرک ما 2تا اسم داره..اون یکیش "قصر فیروزه 2":ws37: سلاااااام، جالب تر اینکه ما هم اول خونمون همین قصرفیروزه بود الان 5-6 ساله اومدیم اینجا. اونجا به دنیا اومدم و تا 16 سالگی اونجا بودیم. خوشبختم. 2
unstoppable 5989 ارسال شده در 7 دی، 2012 سلاااااام، جالب تر اینکه ما هم اول خونمون همین قصرفیروزه بود الان 5-6 ساله اومدیم اینجا. اونجا به دنیا اومدم و تا 16 سالگی اونجا بودیم.خوشبختم. woooooooooooooooooooooooow خیلی خوشبختم...:hapydancsmil: 1
ارسال های توصیه شده