Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بله چطور مگه؟ دانشجوهاشم دیدم م م م م م م ... خب هم یونیشون خوبه هم دانشجوهاش دیگه.. من خودم اونجا نبودم ولی شناخت دارم تقریبا.. 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ دعوا نکنید کسی دعوا نکرد عزیزم..داریم صحبت میکنیم.. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ کسی دعوا نکرد عزیزم..داریم صحبت میکنیم.. اینجوری؟ شما که فقط مونده خون و خونریزی بپا کنید 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ اینجوری؟شما که فقط مونده خون و خونریزی بپا کنید واااا.. به این لطیفی.. خب بیخیال مهم نیس.. مهم دانشجوی خوب بودنه.. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ واااا.. به این لطیفی.. خب بیخیال مهم نیس.. مهم دانشجوی خوب بودنه.. :flowerysmile::dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
مبهم 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ دانشگاه اقتصاد و دارایی حسابرسی میخوندم الان که فارغ التحصیل شدم دانشکده مجازی علوم حدیث علوم قرانی میخونم 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بله چطور مگه؟ دانشجوهاشم دیدم م م م م م م ... پس چجور می تونی بگی این دانشگاه امکاناتی در اختیار دانشجو قرار نمیده (البته امسال منظورم نیست ) چشم و دلت روشن نننننننننن لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ یعنی از بین 6000 دانشجوی دانشگاه شمال یک نفرم اینجا نیست ؟؟ من دانشگاه شمال آمل هستم... 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ پس چجور می تونی بگی این دانشگاه امکاناتی در اختیار دانشجو قرار نمیده (البته امسال منظورم نیست ) شما دانشگاه ما رو دیدی؟.... ندیدی! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ شما دانشگاه ما رو دیدی؟....ندیدی! کدوم دانشگاهی؟ 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ کدوم دانشگاهی؟ دیگه دانشگام تموم شده اونموقع باید میدیدی....بچه ها بحث دانشگارو ولش اینا سلیقه ایه.من چندتا پست قبلتر گفتم جو سیاسی و فرهنگی برام خیلی مهمتره ..... خب ملاکای شما هم فرق فوکوله! 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ ازاد تهران شمال خونه ما نزدیکه اونجاست. شهرک شهید بهشتی. این دانشگاه با این عظمت رو 2 ساله ساختن! به نظر دانشگاه خیلی خوبی دارین. 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ خونه ما نزدیکه اونجاست. شهرک شهید بهشتی. این دانشگاه با این عظمت رو 2 ساله ساختن! به نظر دانشگاه خیلی خوبی دارین. چه جالب..خونه ماهم تو شهرک شهید بهشتیه.... البته احتمالا شما نزدیکه شهرک امید هستید و ما نزدیک افسریه راستی شهرک ما 2تا اسم داره..اون یکیش "قصر فیروزه 2":ws37: 4 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ لیسانس دانشگاه گیلان شهرسازی فوق طراحی بهشتی 8 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ دیگه دانشگام تموم شدهاونموقع باید میدیدی....بچه ها بحث دانشگارو ولش اینا سلیقه ایه.من چندتا پست قبلتر گفتم جو سیاسی و فرهنگی برام خیلی مهمتره ..... خب ملاکای شما هم فرق فوکوله! من معتقدم باراجین مزخرف ترین دانشگاه فقط یه مقدار امکاناتش از دانشگاه های دیگه آزاد بالاتره 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ اوه من دانشکده هنر و معماری یزد بودم بهترین بود عالی واقعا جوش ، ساختمونش که از خونه های قدیمی یزده و خدمه و پرسنل عالی بودن الان کردستانم فقط یک کلام مزخرفه 5 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ لیسانس دانشگاه کاشان فوق دانشگاه شریف 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ چه جالب..خونه ماهم تو شهرک شهید بهشتیه....البته احتمالا شما نزدیکه شهرک امید هستید و ما نزدیک افسریه راستی شهرک ما 2تا اسم داره..اون یکیش "قصر فیروزه 2":ws37: سلاااااام، جالب تر اینکه ما هم اول خونمون همین قصرفیروزه بود الان 5-6 ساله اومدیم اینجا. اونجا به دنیا اومدم و تا 16 سالگی اونجا بودیم. خوشبختم. 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلاااااام، جالب تر اینکه ما هم اول خونمون همین قصرفیروزه بود الان 5-6 ساله اومدیم اینجا. اونجا به دنیا اومدم و تا 16 سالگی اونجا بودیم.خوشبختم. woooooooooooooooooooooooow خیلی خوشبختم...:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده