3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ صنعتی شاهرود! نبود؟ میدونستم کسی نیست 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ صنعتی شاهرود! نبود؟ میدونستم کسی نیست خوبه توام جزء نیمچه باهوشا هستی 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ مث بعضیا خر خون نبودم ک!یه ذره خوندم قبول شدم.تازه پارسالم ارشد گیلان شبانه آوردم نرفتم اونم یه ذره خونده بودم دانشگاه گیلان. نبود؟ 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ خوبه توام جزء نیمچه باهوشا هستی شما کجا میخونی؟ راسش تاپیک رو بالا پایین کردم چیزی ندیدم... 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ چه میکنه این دانشگاه آزاد،خدا درشو ببنده آزاد نور 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ چه میکنه این دانشگاه آزاد،خدا درشو ببندهآزاد نور بیا چالوس ببینمت 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بیا چالوس ببینمت بعد یکم بیاین اینور تر دوتاتونو ببینم:w02: 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بعد یکم بیاین اینور تر دوتاتونو ببینم:w02: کجا بودی شما؟:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بیا چالوس ببینمت زرنگیییی خودت بیا نور ببینمت - - - Updated - - - بعد یکم بیاین اینور تر دوتاتونو ببینم:w02: کجااا بودی؟ 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ زرنگیییی خودت بیا نور ببینمت - - - Updated - - - کجااا بودی؟ اومدم 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ اومدم بیاااااااااااا الان یه سوال برام ایجاد شد سحر میاد یا شاهین:ws3: 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بیااااااااااااالان یه سوال برام ایجاد شد سحر میاد یا شاهین:ws3: شاهین بیاد که پاش قلمه سحر میاد 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ شاهین بیاد که پاش قلمه سحر میاد ناااازی بیاااااا منتظرم 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ منم که اکسفورد بودم ریا نشه بعد تو دانشگاهش احساس غربت کردم انتقالی گرفتم آزاد خمینی شهر:viannen_38: 16 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ منم که اکسفورد بودم ریا نشهبعد تو دانشگاهش احساس غربت کردم انتقالی گرفتم آزاد خیمنی شهر:viannen_38: کار خوبی کردی ،صرفا محض ریا عرض میکنم به منم پذیرش سوربن رو داده بودن اما گفتم هیچ جا وطن نمیشه 11 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ منم که اکسفورد بودم ریا نشهبعد تو دانشگاهش احساس غربت کردم انتقالی گرفتم آزاد خمینی شهر:viannen_38: ااااااااااااااااااا پس هم دانشگاهی بودیم!!! کاش میموندی چون به من خیلی سخت گذشت تو غربت 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ ااااااااااااااااااا پس هم دانشگاهی بودیم!!! کاش میموندی چون به من خیلی سخت گذشت تو غربت آخی من که اصلا از این دانشگاه خوشم نیومد همش محتاج من بودن هی باید براشون پژوهش میکردم اومدم تا به ملت خودم خدمت کنم:viannen_38: 11 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ آخی من که اصلا از این دانشگاه خوشم نیومد همش محتاج من بودن هی باید براشون پژوهش میکردم اومدم تا به ملت خودم خدمت کنم:viannen_38: کافیه دیگه 7 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ به اغتشاش نکشید تاپیکو!!! تا صاحب تاپیک نیومده بزنیم به چاک موفق باشید همگی دوستان تی هر دانشگاهی که هستید 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده