dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ سلام دوستان من از اونجایی که فکر کردم اگر هم دانشگاهی هامون رو پیدا کنیم بشه ازشون کمک بگیریم البته اشتباه نکنید ها !!! کمک کاری نه !!! مثلا من واسه انتخاب رشته ی این ترمم دو تا استاد یه درسی رو ارائه داده بودند و هیچکدومشون هم نمیشناختم ، شانس بدم گوشیم سوخته بود دریغ از یه شماره از بچه های دانشگاه که حداقل بپرسم کدوم خوبه الانم نمیدونم چه جور استادی هست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگر کسی بود شاید کمکی بهم میشد .... 28 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ خودم اول از همه شروع میکنم من دانشگاه سوره میرم (تهران) رشته معماری داخلی 20 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ معرفی دانشگاه هست خب!هرکسی میتونه بره اونجا خودشو معرفی کنه. من دانشگام تموم شده خوشبختانه 13 لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ ازاد فیروزکوه.................... 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ آزاد اسلامی گرمسار.... ورودی 84 13 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ تا الان که هم دانشگاهی ای اینجا ندیدم!!! البته از برو بچ قدیم میشناسم کسایی رو که تو آزاد باراجین درس خوندن. کارشناسی رو شریع7تی تهران بودم. ارشدم هم که گفتم توی آزاد باراجین 11 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ امام خمینی قزوین بهههههههههههههه تو شهر مایی شوما؟؟؟ ازاد قزوین بودم با شما هم که هم د انشگاهی ام!!! 12 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ بههههههههههههههتو شهر مایی شوما؟؟؟ با شما هم که هم د انشگاهی ام!!! اولین هم دانشگاهی ها 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ منم آزاد قزوین(باراجین) میدونم با hamid sharsaz و mini هم دانشگاهیم الانم که فهمیدم با ...Mahsa...و M-Archi هم دانشگاهیم 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده