Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 مهر، 2014 در جواب نرگس آره حتما میام منم چهار پایه م قربونت خاله آریو خودتم خیلی خیلی خوبی خاله جون:hapydancsmil: 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 13 مهر، 2014 در جواب نرگس آره حتما میام منم چهار پایه م قربونت خاله آریو خودتم خیلی خیلی خوبی خاله جون:hapydancsmil: عزیزممممممممممممممممم اصن میگی خاله یه لبخندی میاد رو لبم :aghosh::boos::boos::boos: 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 مهر، 2014 عزیزممممممممممممممممم اصن میگی خاله یه لبخندی میاد رو لبم :aghosh::boos::boos::boos: قربونت خاله آریو جوونممممممممم منم خیلی خوشم میاد بهت میگم خالههههههههه:boos: 2
mohamad_tanha 70 ارسال شده در 5 آذر، 2014 سیلام سیلام به بچه های خون گرم جنوب به بچه های شرجی و تش باد خخخخ من اومدم بعد مدتها که درگیر درس بودم خوبین بچه ها؟ قابل توجه بچه ها جاتون خالی دارم رنگینک درست میکنم دلتون بسوزه غیر بوشهری ها و جنوبی ها نمیدونن چیه هههههه
mohamad_tanha 70 ارسال شده در 5 آذر، 2014 این تیم فوتبال شاهین بوشهر چی شد آخرش؟ اقا جان تیم شاهین منهل شد حیف از این مسئولین بی مسئولیت تیم شاهین 1329حدودا تاسیس شده یکی از قدیمی ترین باشگا های ایران هست اما متاسفانه دست به دست هم دادن تا تیم رفت دسته 2 و منهل شد اولین توپ فوتبال که وارد ایران شد از بوشهر بود اولین کسایی که با توپ فوتبال بازی کردن بوشهری ها بودن
ارسال های توصیه شده