Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ فدات عزیزم :hapydancsmil:اره اومدم ولی مسجدسلیمان اومدی مسجد سلیمان؟ 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ اومدی مسجد سلیمان؟ نه اخرش رو جا انداختم :icon_pf (34):...ببخشید منظورم مسجدسلیمان نیومدم اهواز و بادان خرمشهر و شوشتر رفتم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ نه اخرش رو جا انداختم :icon_pf (34):...ببخشید منظورم مسجدسلیمان نیومدم اهواز و بادان خرمشهر و شوشتر رفتم خوبه پ همینا هممن ولی تا حالا بوشهر نیومدم یعنی یه بار قرار بود بیاییم بعد زلزه اومد کنسل شد 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ خوبه پ همینا هممن ولی تا حالا بوشهر نیومدم یعنی یه بار قرار بود بیاییم بعد زلزه اومد کنسل شد اخیییی فدات شم ...ایشالا به زودی بیای اومدی منو هم خبرکن درخدمت باشیم عزیزم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ اخیییی فدات شم ...ایشالا به زودی بیایاومدی منو هم خبرکن درخدمت باشیم عزیزم ایشالا آره خیلی دوس دارم بیام تا حالا دریا رو از نزدیک ندیدم آره عزیزم حتما بهت خبر میدم منتهی ناهار ماهی میخوام ماهیییییی 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ ایشالاآره خیلی دوس دارم بیام تا حالا دریا رو از نزدیک ندیدم آره عزیزم حتما بهت خبر میدم منتهی ناهار ماهی میخوام ماهیییییی پس بیا با هم میریم دریا باش هرجوری دوست داری برات میکنم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ پس بیا با هم میریم دریا باش هرجوری دوست داری برات میکنم آره دم غروب بریم دمت گرم نرگسیییییییی میگم یه دونه ایاااا:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ اخی ببین کیا با هم دوست شدن . نازی . هر دوتون خیلی ماهید 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ این تیم فوتبال شاهین بوشهر چی شد آخرش؟ 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سلام چطوری؟؟ چرا اینجوری هستی ... اینجوری باش آره دم غروب بریمدمت گرم نرگسیییییییی میگم یه دونه ایاااا:hapydancsmil: فدات عزیزم اومدی بیا من سه پایه م :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ اخی ببین کیا با هم دوست شدن . نازی . هر دوتون خیلی ماهید سلام عشششششم ... هیشکی مثه خودت نیست لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ این تیم فوتبال شاهین بوشهر چی شد آخرش؟ سلام ... والا من از تیم شاهین خبر ندارم ....حتما درگیر تمرین هستن الان لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سلام عشششششم ... هیشکی مثه خودت نیست اولین دوستمی، اولین آجی ، عزیز منی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ اولین دوستمی، اولین آجی ، عزیز منی :hapydancsmil: فدات شم عزیزم ... :hapydancsmil::boos: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ فدات شم عزیزم ... :hapydancsmil::boos: خدا نکنه ، ایشالا عمرت هزار سال :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ اخی ببین کیا با هم دوست شدن . نازی . هر دوتون خیلی ماهید میگم نوشابه الان اینجا پرفروشه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ سلام چطوری؟؟ چرا اینجوری هستی ... اینجوری باش فدات عزیزم اومدی بیا من سه پایه م :hapydancsmil: خب باوشه خوبه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ میگم نوشابه الان اینجا پرفروشه اره میخوای ی تگری باز کنم برات خب باوشه خوبه؟؟ ارررره خوبه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ میگم نوشابه الان اینجا پرفروشه داداش هندونه تو هوای گرم بیشتر میچسبه نرگس اولین دوستم بود ، آبجیمه ، با هم اینجا خیلی خاطرات داریم ، خاطرات خیلی عالی ، یادش بخیر چه شیطنتا که نکردیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده