Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها لطفا انرژی منفی ندین. ایشالا حال همه خوبه. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ مردم آذربایجان هنوز سرو سامون نگرفتن که... چرا اینجوری می شه آذربایجان چی بم هنوز درست نشده 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ منم تازه شنیدم که زلزله اومده. امیدوارم همه سالم باشن. فقط از نرگسی خبر دارم که خدا رو شکر حالش خوبه.:hapydancsmil::hapydancsmil: متاسفم ،و تسلیت میگم به هموطنای عزیزم . ایشالا دیگه از این به بعدش به خیری بگذره متاسفم برای میهنی که با چنین مسئولینی باید سر کنه جون انسان با ارزش تر از هر چیزیه که هنوز که هنوزه باید واسه خاطر بافت فرسوده داغ ببینه ، هنوز باید واسه خاطر غیر اصولی کار کردن داغ ببینه و .... خداوند به همه صبر بده از نرگس جان خبر دارم که حالش خداروشکر خوبه مرسی از لطفتون فرنوش جووونم ... مرسی فاطمه جوونم ... خیلی دوست دارم خواهرمم گرچه برا ادم هیچی جای خونوادش و نزدیکاش رو نمیگیره ولی خدا بهشون صبر بده 5 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه ی بوشهریاااااااااااااااا و بقیه دوستان همیشه در صحنه چرا صوت و کور شده بوشهریااااا کوووجایـــــــــــــــــــــــــــــــــن ؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که اینجام وقتی ماهینی سوتی داد, به شدت ناراحت شدم برد و باخت پرسپولیس برام اهمیتی نداشت، فقط ماهینی باید سربلند بیرون میومد که اومد یه پلانتی خیلی زیبا هم زد، درسته که بازی قابل قبولی نداشت، ولی مثل سایر افراد و بهتر از اونا هم بود بعد از پلانتی، با دیدن کلمه بوشهر و کار شگفت انگیزش، به احترامش بلند شدم، اشک تو چشام جمع شده بود فوق العادهست این پسر ( البته من ماهینیا رو از نزدیک میشناسم :hapydancsmil:) زنده باد بوشهر، شهر زیبایی 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که اینجام وقتی ماهینی سوتی داد, به شدت ناراحت شدم برد و باخت پرسپولیس برام اهمیتی نداشت، فقط ماهینی باید سربلند بیرون میومد که اومد یه پلانتی خیلی زیبا هم زد، درسته که بازی قابل قبولی نداشت، ولی مثل سایر افراد و بهتر از اونا هم بود بعد از پلانتی، با دیدن کلمه بوشهر و کار شگفت انگیزش، به احترامش بلند شدم، اشک تو چشام جمع شده بود فوق العادهست این پسر ( البته من ماهینیا رو از نزدیک میشناسم :hapydancsmil:) زنده باد بوشهر، شهر زیبایی ایووووووووووووووووووووووووووووووووووول به بوشهریاااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ بوشهریاااااااااااااااااااااااااا کوجایی :w000: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ سلامممممممممم. خوبید؟ داداش من سربازیش بوشهر افتاده بود :) 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ سلامممممممممم. خوبید؟داداش من سربازیش بوشهر افتاده بود :) سلام مرسی ...شما خوبین ؟ آخیی ایشالا موفق باشه ... من بوشهری نیستم ولی جنوبیم سلام عزیزم .... ایول به خودت کجایی هستی حنانه جونم ؟!!؟ 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ سلام مرسی ...شما خوبین ؟آخیی ایشالا موفق باشه ... میسی.شما هم موفق باشی خیلی وقته تموم کرده سربازیو 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ سلام عزیزم .... ایول به خودت کجایی هستی حنانه جونم ؟!!؟ قربونت جودی من خوزستانیم:hapydancsmil: از برو بچه های مسجد سلیمان 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ میسی.شما هم موفق باشی خیلی وقته تموم کرده سربازیو مرسی عزیزم قربونت جودی من خوزستانیم:hapydancsmil: از برو بچه های مسجد سلیمان جووونم بچه خوزستانی هستی :hapydancsmil::hapydancsmil: فدات عزیزم :hapydancsmil: من کنگان بودم خیلی گررم بود اره خیلییییی...خدا واقعا باید اونایی که اونجا زندگی میکنن رو صبر زیاد بده ... طرف ما به اندازه اونجا گرم نیست:icon_pf (34): خداقوت به همه کنگانیااا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ سلااااااااااااام بر بچه های بوشهری :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:خودتونو معرفی کنید و بگید کجای بوشهر هستید سلامممممممممم منم نزدیک شهر شمام 1560 کیلومتری خوبین چرا میگن بچه های بوشهر خون گرمن از هوای گرم اونجاست یا دلشون هیتر داره فکر کنم دومی درسته 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ قربون نرگس جون نرگس خانوم یه دونه باشههههههه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ سلامممممممممم منم نزدیک شهر شمام 1560 کیلومتری خوبین چرا میگن بچه های بوشهر خون گرمن از هوای گرم اونجاست یا دلشون هیتر داره فکر کنم دومی درسته سلاااام خوش اومدین 1560 کیلومتری منظورتون کجاست ... اره میدونم خیلی نزدیکه مهندس مرسی لطف دارین ولی فک کنم هوا گرمه بیشتر قربون نرگس جوننرگس خانوم یه دونه باشههههههه:hapydancsmil: فدات عزیزم یه دونه تویی جیگررررر:hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ فدات عزیزم یه دونه تویی جیگررررر:hapydancsmil::hapydancsmil: خودتم یه دونه ای باهم میشیم دودونه:hapydancsmil: میگم نرگس جون تا حالا خوزستان اومدی؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ سلاااام خوش اومدین 1560 کیلومتری منظورتون کجاست ... اره میدونم خیلی نزدیکه مهندس مرسی لطف دارین ولی فک کنم هوا گرمه بیشتر فدات عزیزم یه دونه تویی جیگررررر:hapydancsmil::hapydancsmil: تبریز نه واقع عرض میکنم خیلی خونگرمین خدا برا همدیگه نگه تون داره تا ابد با خوشی و شادی 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ خودتم یه دونه ای باهم میشیم دودونه:hapydancsmil:میگم نرگس جون تا حالا خوزستان اومدی؟ فدات عزیزم :hapydancsmil: اره اومدم ولی مسجدسلیمان تبریزنه واقع عرض میکنم خیلی خونگرمین خدا برا همدیگه نگه تون داره تا ابد با خوشی و شادی بعله تبریز ...مرسی شما لطف داربن موفق باشین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده