judyabott 8886 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 سودی هم بوشهریست بعلععععه .... ما اینجا بوشهری زیاد داریمم ... نه سودی جوونم 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 بعلععععه .... ما اینجا بوشهری زیاد داریمم ... نه سودی جوونم آری بوشهری زیات میداریم:hapydancsmil: 1
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 منم من:mrsbeasley: افرین .... اینم ی بوشهری دیگههه خب مینا جووونم تو کجای بوشهر میشینی ؟؟ 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 افرین .... اینم ی بوشهری دیگههه خب مینا جووونم تو کجای بوشهر میشینی ؟؟ 1
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2013 دولوغ گفتممم قربونت عزیزمم ... شوخی کردی خنده میکنی؟از برای چه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شوخی میکنه سودی جووونم 2
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2013 جودی تو کجای بوشهری ؟ :d خود بوشهر ولی اگه میگی چه منطقه ایی تو بوشهر ... بماند بهتره 2
JU JU 7193 ارسال شده در 9 تیر، 2013 خود بوشهر ولی اگه میگی چه منطقه ایی تو بوشهر ... بماند بهتره نکنه جفره ای می باشی؟ 2
Yekta.M 15459 ارسال شده در 9 تیر، 2013 سلام به همه بوشهری اااااا شنیدم بوشهر زلزله اومده...اصن خیلی ناراحت شدم الان وضعیت چطوره دوستان ؟ 4
JU JU 7193 ارسال شده در 9 تیر، 2013 سلام به همه بوشهری اااااا شنیدم بوشهر زلزله اومده...اصن خیلی ناراحت شدمالان وضعیت چطوره دوستان ؟ بله متاسفانه زلزله بدی هم اومده 3 نفر از اعضای خانواده من هم در سطح استان پراکنده بودن که با هزار نگرانی و دلهره باهاشون تماس گرفتم که خدارو شکر حالشون خوب بوده زلزله به بزرگی 6.3 ریشتر، شهرستان دشتی، به مرکزیت کاکی که متاسفانه کل این شهرستان دارای بافت قدیمی هم هست فلن تا 1 ساعت پیش طبق آمار تلویزیون 30 کشته و بیش از هزار نفر زخمی ! آمار کشتهها بالاتر از اینا میره چون تازه بوده ! زلزله به خود بوشهر و عسلویه و حتا شیراز هم رسیده! ولی تلفاتی اونجا نداشته و بیشترین خرابی حوالی کاکی بوده با بافت قدیمی و فرسوده! خدا صبر بده! 7
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 9 تیر، 2013 منم تازه شنیدم که زلزله اومده. امیدوارم همه سالم باشن. فقط از نرگسی خبر دارم که خدا رو شکر حالش خوبه.:hapydancsmil::hapydancsmil: 3
JU JU 7193 ارسال شده در 9 تیر، 2013 خدا رحم کنه ... چقدر بافت فرسوده تو این کشور هست آخه زیاد مهم نیست بافتهای جدید از بافتهای قدیم فرسودهتر و قدرت تخریب پذیری بیشتری دارند! 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 تیر، 2013 متاسفم ،و تسلیت میگم به هموطنای عزیزم . ایشالا دیگه از این به بعدش به خیری بگذره متاسفم برای میهنی که با چنین مسئولینی باید سر کنه جون انسان با ارزش تر از هر چیزیه که هنوز که هنوزه باید واسه خاطر بافت فرسوده داغ ببینه ، هنوز باید واسه خاطر غیر اصولی کار کردن داغ ببینه و .... خداوند به همه صبر بده از نرگس جان خبر دارم که حالش خداروشکر خوبه 6
ارسال های توصیه شده