judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ باورش سخت است اندکی :D باور کن عامو ... 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سودی هم بوشهریست بعلععععه .... ما اینجا بوشهری زیاد داریمم ... نه سودی جوونم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ بعلععععه .... ما اینجا بوشهری زیاد داریمم ... نه سودی جوونم آری بوشهری زیات میداریم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ خنده میکنی؟ از برای چه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ منم من:mrsbeasley: افرین .... اینم ی بوشهری دیگههه خب مینا جووونم تو کجای بوشهر میشینی ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ افرین .... اینم ی بوشهری دیگههه خب مینا جووونم تو کجای بوشهر میشینی ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ دولوغ گفتممم قربونت عزیزمم ... شوخی کردی خنده میکنی؟از برای چه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شوخی میکنه سودی جووونم 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ جودی تو کجای بوشهری ؟ :d خود بوشهر ولی اگه میگی چه منطقه ایی تو بوشهر ... بماند بهتره 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ خود بوشهر ولی اگه میگی چه منطقه ایی تو بوشهر ... بماند بهتره نکنه جفره ای می باشی؟ 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به همه بوشهری اااااا شنیدم بوشهر زلزله اومده...اصن خیلی ناراحت شدم الان وضعیت چطوره دوستان ؟ 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به همه بوشهری اااااا شنیدم بوشهر زلزله اومده...اصن خیلی ناراحت شدمالان وضعیت چطوره دوستان ؟ بله متاسفانه زلزله بدی هم اومده 3 نفر از اعضای خانواده من هم در سطح استان پراکنده بودن که با هزار نگرانی و دلهره باهاشون تماس گرفتم که خدارو شکر حالشون خوب بوده زلزله به بزرگی 6.3 ریشتر، شهرستان دشتی، به مرکزیت کاکی که متاسفانه کل این شهرستان دارای بافت قدیمی هم هست فلن تا 1 ساعت پیش طبق آمار تلویزیون 30 کشته و بیش از هزار نفر زخمی ! آمار کشتهها بالاتر از اینا میره چون تازه بوده ! زلزله به خود بوشهر و عسلویه و حتا شیراز هم رسیده! ولی تلفاتی اونجا نداشته و بیشترین خرابی حوالی کاکی بوده با بافت قدیمی و فرسوده! خدا صبر بده! 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ منم تازه شنیدم که زلزله اومده. امیدوارم همه سالم باشن. فقط از نرگسی خبر دارم که خدا رو شکر حالش خوبه.:hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ خدا رحم کنه ... چقدر بافت فرسوده تو این کشور هست آخه 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ خدا رحم کنه ... چقدر بافت فرسوده تو این کشور هست آخه زیاد مهم نیست بافتهای جدید از بافتهای قدیم فرسودهتر و قدرت تخریب پذیری بیشتری دارند! 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ متاسفم ،و تسلیت میگم به هموطنای عزیزم . ایشالا دیگه از این به بعدش به خیری بگذره متاسفم برای میهنی که با چنین مسئولینی باید سر کنه جون انسان با ارزش تر از هر چیزیه که هنوز که هنوزه باید واسه خاطر بافت فرسوده داغ ببینه ، هنوز باید واسه خاطر غیر اصولی کار کردن داغ ببینه و .... خداوند به همه صبر بده از نرگس جان خبر دارم که حالش خداروشکر خوبه 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ مردم آذربایجان هنوز سرو سامون نگرفتن که... چرا اینجوری می شه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده