judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ سودی خانم گل... همشهری تهرانی چرا میاین اینجا پست میدین آخه.....اونوقت استارتر این تاپیک که جودی رو چه حساب شد تهرانی؟؟؟ مگه اشکالی داره داداش؟؟؟بالاخره بوشهری شدی یا تهرانی؟؟کاری که نداشتم فقط اومدیم یه عرض ادب کنیماره من بوشهریمممم .... لطف کردی داش مهدی ... ببخشید من شکلکام نمیان نمیتونم با شکلک بهت خوش امدگویی کنممم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ مگه اشکالی داره داداش؟؟؟اره من بوشهریمممم .... لطف کردی داش مهدی ... ببخشید من شکلکام نمیان نمیتونم با شکلک بهت خوش امدگویی کنممم اینجور که شما گفتی داداش!من هیچ مشکلی نمیبینم.... ممنون از خوش آمد گوییتون... منم یکی از رفیقام بوشهریه....اهل جم 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ اینجور که شما گفتی داداش!من هیچ مشکلی نمیبینم....ممنون از خوش آمد گوییتون...منم یکی از رفیقام بوشهریه....اهل جممگه داداش گفتن بده ؟؟؟ :))خوش به حالتون پس :)من خود بوشهرمم :)) 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ مگه داداش گفتن بده ؟؟؟ :))خوش به حالتون پس :)من خود بوشهرمم :)) ن چه بدی...ولی خب تیریپ ارازلی بود انگاری! 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ دست شما درد نکنه ما ارازل هم شدیم واقعا ناراحت شدم واقعا.......... نرگس جونم ببخشید من دیگه نمیام اصن.... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ ن چه بدی...ولی خب تیریپ ارازلی بود انگاری! دستت درد نکنه دیگههه .... ارازل هم شدیممممم :l 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ من رفت و امد زیاد دارم به بوشهر. خصوصا گناوه. آبپخش و برازجون و منطقه سنگی تو خود بوشهر 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ دست شما درد نکنهما ارازل هم شدیمواقعا ناراحت شدمواقعا..........نرگس جونم ببخشید من دیگه نمیام اصن.... سودی جووووون کجا رفتی؟؟؟ناراحت میشماااا دخمل بیااا :((((این سید هم شوخی میکنه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ دست شما درد نکنهما ارازل هم شدیم واقعا ناراحت شدم واقعا.......... نرگس جونم ببخشید من دیگه نمیام اصن.... دستت درد نکنه دیگههه .... ارازل هم شدیممممم :l من که چیزی نگفتم خدایی فک نمیکردم ناراحت بشید...ببخشید 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ به خدا شوخی کردم سودی...منظوری نداشتم 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ بنده خدارو فراریش دادی دلت خنک شد 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ به خدا شوخی کردم سودی...منظوری نداشتم نچ نچ 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ من من من:mrsbeasley:بهله بهله ... راستی میدونستی مهدی من مشهدیمم ؟؟:)) 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ بهله بهله ... راستی میدونستی مهدی من مشهدیمم ؟؟:)) اره میدونستم همشهری 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ من من من:mrsbeasley: چی شده؟ بگو نزار تو دلت بمونه 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ چی شده؟بگو نزار تو دلت بمونه خو منم بوشهریم دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده