judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ دقیقا شکلک ها زبان مصور هستندوسی بهت غصه میدمااااااااااابیبین تو ندالی سودی دالههههههههههههههههههههه دستت درد نکنه سودی جووونم ... نمک رو زخممم نپاش دیگههه (شوخی میکنم عزیزم)دارم اگه بتونم مرورگرم رو عوض کنم ولی مشکلم اینه که رمزعبورم رو فراموش کردم ... اخه حافظه نمونده برام دیگه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ ای خوداااااااااااااااا مگه این روزگار میذاره حافظه ای واسمون بمونهههههههه بی بخل سودی دوس جونم:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ من نیز بوشهری نیستم فقط اومدم ببینم اینجا چه خبره 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ ای خوداااااااااااااااامگه این روزگار میذاره حافظه ای واسمون بمونههههههههبی بخل سودی دوس جونم:aghosh:اره والا ... حافظه دیگه نمونده براممم ... منم شکلک میخوام سووووووودی من نیز بوشهری نیستمفقط اومدم ببینم اینجا چه خبره واقعااااا ؟؟؟ خوشبختم ...من نرگس م ... 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ آره بوخودا منم همینطور عزیزم مینا هستم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ هنولا هولا هولا هولا:hapydancsmil: همه دخملن دوس میدالم مجلس بی ریا میشه..... منم سودی هستم 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ آره بوخودامنم همینطور عزیزم مینا هستم ایشالا بیشتر اینجا ببینمت عزیزممم 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ هنولا هولا هولا هولا:hapydancsmil:همه دخملن دوس میدالم مجلس بی ریا میشه.....منم سودی هستم سودی جای منم شکلک بزار دارم خفه میشممممممممم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ هنولا هولا هولا هولا:hapydancsmil:همه دخملن دوس میدالم مجلس بی ریا میشه..... منم سودی هستم سودی جون خوشبختم:w73: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ نررررررررررررررررررررگس:1cwpe6q6upfmgganbmp 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ سودی جون خوشبختم:w73: منم خوشبختم دخملی هم شهلی. بی بخل سودک......... 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ ایشالا بیشتر اینجا ببینمت عزیزممم حتما حتما راستی منم شکلک دارممممم 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ نررررررررررررررررررررگس:1cwpe6q6upfmgganbmpقلبوووووووووووووووووووووووووووووتن سودی جونم حتما حتماراستی منم شکلک دارممممم دستت درد نکنه مینا جووونم ... هر چی میتونین شکلک بزارین ... من که دستمم از این شکلکا کوتاهههه 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ قلبوووووووووووووووووووووووووووووتن سودی جونم دستت درد نکنه مینا جووونم ... هر چی میتونین شکلک بزارین ... من که دستمم از این شکلکا کوتاهههه :there::aghosh: خوبه؟:ws3: 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ :there::aghosh:خوبه؟:ws3:عاشققققققققققققققققققققققققققتم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ منم خوشبختم دخملی هم شهلی.بی بخل سودک......... عاشققققققققققققققققققققققققققتم شما دوتا بوشهری هستین؟؟؟ کجای بوشهر؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ دوتا چیه داداش سید مگه سودی درخته همشهری تهرانی منظورم بود.توجه نمی نومایی ها........... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ شما دوتا بوشهری هستین؟؟؟کجای بوشهر؟اره مهدی ... من بوشهریممم .....کاری داشتی درخدمتممم Ws3 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ دوتا چیه داداش سیدمگه سودی درخته همشهری تهرانی منظورم بود.توجه نمی نومایی ها........... سودی خانم گل... همشهری تهرانی چرا میاین اینجا پست میدین آخه.....اونوقت استارتر این تاپیک که جودی رو چه حساب شد تهرانی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ اره مهدی ... من بوشهریممم .....کاری داشتی درخدمتممم Ws3 بالاخره بوشهری شدی یا تهرانی؟؟ کاری که نداشتم فقط اومدیم یه عرض ادب کنیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده