judyabott 8886 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 سودی خانم گل... همشهری تهرانی چرا میاین اینجا پست میدین آخه.....اونوقت استارتر این تاپیک که جودی رو چه حساب شد تهرانی؟؟؟ مگه اشکالی داره داداش؟؟؟بالاخره بوشهری شدی یا تهرانی؟؟کاری که نداشتم فقط اومدیم یه عرض ادب کنیماره من بوشهریمممم .... لطف کردی داش مهدی ... ببخشید من شکلکام نمیان نمیتونم با شکلک بهت خوش امدگویی کنممم 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 مگه اشکالی داره داداش؟؟؟اره من بوشهریمممم .... لطف کردی داش مهدی ... ببخشید من شکلکام نمیان نمیتونم با شکلک بهت خوش امدگویی کنممم اینجور که شما گفتی داداش!من هیچ مشکلی نمیبینم.... ممنون از خوش آمد گوییتون... منم یکی از رفیقام بوشهریه....اهل جم 2
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 اینجور که شما گفتی داداش!من هیچ مشکلی نمیبینم....ممنون از خوش آمد گوییتون...منم یکی از رفیقام بوشهریه....اهل جممگه داداش گفتن بده ؟؟؟ :))خوش به حالتون پس :)من خود بوشهرمم :)) 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 مگه داداش گفتن بده ؟؟؟ :))خوش به حالتون پس :)من خود بوشهرمم :)) ن چه بدی...ولی خب تیریپ ارازلی بود انگاری! 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 دست شما درد نکنه ما ارازل هم شدیم واقعا ناراحت شدم واقعا.......... نرگس جونم ببخشید من دیگه نمیام اصن.... 3
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 ن چه بدی...ولی خب تیریپ ارازلی بود انگاری! دستت درد نکنه دیگههه .... ارازل هم شدیممممم :l 2
Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 من رفت و امد زیاد دارم به بوشهر. خصوصا گناوه. آبپخش و برازجون و منطقه سنگی تو خود بوشهر 3
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 دست شما درد نکنهما ارازل هم شدیمواقعا ناراحت شدمواقعا..........نرگس جونم ببخشید من دیگه نمیام اصن.... سودی جووووون کجا رفتی؟؟؟ناراحت میشماااا دخمل بیااا :((((این سید هم شوخی میکنه 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 دست شما درد نکنهما ارازل هم شدیم واقعا ناراحت شدم واقعا.......... نرگس جونم ببخشید من دیگه نمیام اصن.... دستت درد نکنه دیگههه .... ارازل هم شدیممممم :l من که چیزی نگفتم خدایی فک نمیکردم ناراحت بشید...ببخشید 2
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 من من من:mrsbeasley:بهله بهله ... راستی میدونستی مهدی من مشهدیمم ؟؟:)) 2
Lean 56968 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 بهله بهله ... راستی میدونستی مهدی من مشهدیمم ؟؟:)) اره میدونستم همشهری 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 من من من:mrsbeasley: چی شده؟ بگو نزار تو دلت بمونه 1
ارسال های توصیه شده