pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ فکر کنم 8 از رضا صادقی باشه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ باز نصف شب تاپیک زد :icon_pf (34): 2 حس مبهم گوگوش 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ 8 احسان خواجه امیری هر کسی دنبال خبر می گرده بهش بگین عشق داره برمی گرده 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی آدم میمونه چی بگه!!!! 4 و 8 بَلَت بودم بچه ها زحمت کشیدن نزاشتن حتی یه دونه آسونش به ما برسه در همین بسه دیگه...... 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ باز هم که ما نرسیدیم. آقا این خیلی بده که مسابقه 5شنبه شباست همه بیرونن تا برسیم خونه دیگه دیر میشه 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ آخر من میمیرم اینجا برنده نمیشم 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ یه پیشنهاد دارم از این به بعد یه رب یه رب آهنگارو اضافه کن که به همه برسه یعنی اول که تاپکو زدی یدونه بذار یه رب بعدش دومی و الی آخر... ملتفتی؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ 4-تو مثله گلی سعید پورسعید 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ 4-تو مثله گلیسعید پورسعید 6-من امشب میمیرمبنیامین اعتماد به نفست منو کشته انگیزت چی بود آهنگایی رو حدس زدی که قبلا حدسیده بودن؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1- آهای مردم دنیا داریوش 1-داریوش آهنگ اول "آهای مردم دنیا ، از داریوش اقبالی" بود 20 امتیاز به Silence. _____________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 گوگوشه؟ 2-حس مبهمه گوگوشههههههههههههههههههههههههههههه وای مردم 4 ساعته دارم البوم جدیدش و دانلود میکنم آخرم خودم یادم اومد.... 2 حس مبهم گوگوش آهنگ دوم "حس مبهم ، از گوگوش " بود 20 امتیاز به ooraman:a030: ____________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 مرضيه يا پوران 3-دلکش یا دلارم 3- یاد کودکی از دلکش آهنگ سوم "یاد کودکی ، از دلکش" بود 10 امتیاز به nikaaa:a030: 20 امتیاز به *Mina* ___________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4- تو مثل گلی خیلی خوشگلی علی دانیال 4-تو مثله گلیسعید پورسعید آهنگ چهارم "تو مثل گلی ، از سعید سعیدپور" بود علی دانیال هم گویا بازخونی کرده این آهنگو 10 امتیاز به Silence. 20 امتیاز به mim-shimi:a030: ______________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 all i ever wantedاز basshunter آهنگ پنجم"All I ever wanted ، از Busshunter" بود 20 امتیاز به panisa:a030: __________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6-فک کنم رضا صادقی 6 - بنیامین - یه قایق 6-من امشب میمیرمبنیامین آهنگ ششم" من امشب میمیرم ، از بنیامین " بود 20 امتیاز به vergil _________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 سیاوش قمیشی 7- سیاوش قمیشی وای اسم اهنگش نک زبونمونه 7 سیاوش قمیشی تو مثل شهر کوچیک من هنوز برام خاطره سازی هنوزم قبله معصوم نمازی فک کنم این بود 7- باغ بارون زده از سیاوش قمیشی آهنگ هفتم" باغ بارون زده ، از سیاوش قمیشی" بود 10 امتیاز به ooraman:a030: 20 امتیاز به Fo.Roo.GH ___________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 ریکی مارتین؟ فکر کنم 8 از رضا صادقی باشه 8 احسان خواجه امیری هر کسی دنبال خبر می گرده بهش بگین عشق داره برمی گرده آهنگ هشتم " عشق میاد ، از احسان خواجه امیری " بود 20 امتیاز به .FatiMa ________________ با تشکر از تمام دوستانی که شرکت کردن :w72: سعی کنید مسابقه شماره بعد رو از دست ندید ! 9 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ اینجا رو لینک کنین به شاروک بینم حرف حسابش چیه درضمن اسم آهنگ شماره 6، درست گفته نشده بود 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ اینجا رو لینک کنین به شاروک بینم حرف حسابش چیه درضمن اسم آهنگ شماره 6، درست گفته نشده بود توی قوانین مسابقه قبلا گفتم که اگه به یــه تیکه از شعر آهنگ هم اشاره بشه بعنوان اسمش پذیرفته میشه ، آهنگ من امشب میمیرم بنیامین توش "قایق" داره مشخصه منظورش همون آهنگ بود واسه همین پذیرفته شد 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ مرسییی راستی مهند میشه اهنایی که اضافه میکنی و یه نقطه ای ستاره ای گلی بلبلی چیزی بینش بذاری که باقبلیا قاطی نشه؟ مشخص بشه کدوما بعدا اضافه شدن 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ مرسییی راستی مهند میشه اهنایی که اضافه میکنی و یه نقطه ای ستاره ای گلی بلبلی چیزی بینش بذاری که باقبلیا قاطی نشه؟ مشخص بشه کدوما بعدا اضافه شدن چشششششم گل و بلبلم میذارم برات 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ چشششششم گل و بلبلم میذارم برات دس شوما درد نکنه :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهای مردم دنیا ، از داریوش اقبالی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حس مبهم ، از گوگوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یاد کودکی ، از دلکش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو مثل گلی ، از سعید سعیدپور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام All I ever wanted ، از Busshunter آهنگ شماره 6 من امشب میمیرم ، از بنیامین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باغ بارون زده ، از سیاوش قمیشی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عشق میاد ، از احسان خواجه امیری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده