pesare irani 41805 ارسال شده در 20 آذر، 2012 مهند جان به روح هم اعتقاد داری؟! ارععععععععععععععععع چرا نداشته باشه ه ه 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2012 مهند جان به روح هم اعتقاد داری؟! چطو ؟ آهنگا که این سری خیلی آسونن 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2012 کدومش اسونه دقیقا؟! عارضم خدمتتون که...تقریبا" همش حدس زده شده رفته پی کارش! شما از الان به آهنگای بعدی فک کن که شاید اضاف بشه 2
ooraman 22216 ارسال شده در 20 آذر، 2012 2-حس مبهمه گوگوشههههههههههههههههههههههههههههه وای مردم :hapydancsmil:4 ساعته دارم البوم جدیدش و دانلود میکنم آخرم خودم یادم اومد.... همین نصفه مغزیم که مونده واسم نیم سوز شد تا یادم اومد 4
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2012 2-حس مبهمه گوگوشههههههههههههههههههههههههههههه وای مردم :hapydancsmil:4 ساعته دارم البوم جدیدش و دانلود میکنم آخرم خودم یادم اومد.... همین نصفه مغزیم که مونده واست نیم سوز شد تا یادم اومد اورررررررری این تلاشت ارزش یه مدالو داشت خداییش 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2012 دو تا آهنگ دیگه اضافه شد...اینم واس کسایی که تا الان بیدار موندن 1
ooraman 22216 ارسال شده در 20 آذر، 2012 اورررررررری این تلاشت ارزش یه مدالو داشت خداییش رو مخم بوداااااااااااااااااا دو تا آهنگ دیگه اضافه شد...اینم واس کسایی که تا الان بیدار موندن 7 سیاوش قمیشی 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 20 آذر، 2012 7 سیاوش قمیشی تو مثل شهر کوچیک من هنوز برام خاطره سازی هنوزم قبله معصوم نمازی فک کنم این بود 2
ooraman 22216 ارسال شده در 20 آذر، 2012 پست جدا یادم نبود 8 ریکی مارتین؟ 7 سیاوش قمیشی تو مثل شهر کوچیک من هنوز برام خاطره سازی هنوزم قبله معصوم نمازی فک کنم این بود سلولای خاکستری یه جونی میگیرن 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2012 برید بخوابید دیگه همه رو نحدسید فردا میان به من فحش میدن 2
ooraman 22216 ارسال شده در 20 آذر، 2012 برید بخوابید دیگه همه رو نحدسید فردا میان به من فحش میدن مهند ولی اون پیشنهاد من خوب بودااا یه ریویو بکن تو یه هفته هر یکی دو روز دو تا اهنگ بذار ...بذار اونایی که بیشتر به تاپیک سر میزنن اگه دیر رسیدن یه چیزی بهشون برسه اینجوری دعوت میکنی همه رو زود میان حدس میزنن تموم میشه 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2012 مهند ولی اون پیشنهاد من خوب بودااا یه ریویو بکن تو یه هفته هر یکی دو روز دو تا اهنگ بذار ...بذار اونایی که بیشتر به تاپیک سر میزنن اگه دیر رسیدن یه چیزی بهشون برسه اینجوری دعوت میکنی همه رو زود میان حدس میزنن تموم میشه آخه تاپیک دائمی بشه جذابیتش از بین میره زیاد سر نمیزنن بهش ، همین هفته ی پیش یکی از آهنگاش خیلی آسون بود ولی چون دیرتر اضافه کردم کسی دیگه نیومد بحدسه آهنگه هدر رفت ! 1
ooraman 22216 ارسال شده در 20 آذر، 2012 آخه تاپیک دائمی بشه جذابیتش از بین میره زیاد سر نمیزنن بهش ، همین هفته ی پیش یکی از آهنگاش خیلی آسون بود ولی چون دیرتر اضافه کردم کسی دیگه نیومد بحدسه آهنگه هدر رفت ! ئه....خب غافلگیر میکنی ملت و دیگه کسی توقع نداره اون اخرا باز اضافه کنی..... باووووشه دیگه چه کنیم میسوزیم و میسازیم دیگه 1
ارسال های توصیه شده