shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ درود سری نوزدهم مسابقه آهنگ شناسی رو استارت میکنم ؛ روند مسابقه مثل قبله : یه قسمت بی کلام از آهنگی رو به صورت فایل فلش اینجا قرار میدیم شما باید اسم اون آهنگ و خواننده ش رو حدس بزنید ، 8 آهنگ برای این مسابقه انتخاب شده ، هر کدوم از آهنگها رو بتونید حدس بزنید 20 امتیاز جایزه میگیرید این امتیاز به اولین کسی که درست حدس بزنه داده میشه ... مدت زمان مسابقه 2 روز هست و بعد از روز دوم جوابهای درست و برنده ها مشخص خواهند شد . برای این هفته 8 آهنگ زیر در نظر گرفته شده ، 7تاش ایرانیه و یکیش خارجی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ شماره 6 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * حجم آهنگها خیلی کمه و برای شنیدنش فقط کافیه روشون کلیک کنید * ممکنه اسم خواننده رو بدونید ولی اسم آهنگو نه ، در اون صورت اگه دو نفر آهنگ رو حدس زده باشن اولی فقط اسم خواننده رو گفته باشه و دومی هم اسم خواننده هم اسم آهنگ ، 20 امتیاز به نفر دوم میرسه که کاملتر جواب داده ( حتی اگه به قسمتی از شعرش هم اشاره کنید پذیرفته میشه ) و 10 امتیاز به نفر اول که ناقص جواب داده بود * توی هر پست فقط میتونید یک آهنگ رو حدس بزنید ، بنابرین اگر میخواید مثلا 4 تا از آهنگها رو حدس بزنید باید 4 تا پست جداگونه بدید * کسایی که اشتباها" توی یه پست بیش از 1 آهنگ رو حدس بزنن فقط آهنگ اولی که حدس زده شده حساب میشه بقیه آهنگ ها رو حتی اگه درست هم حدس زده باشن نمیپذیرم و پست شون هم ویرایش میشه * دوستانه ازتون میخوام که دنبال راه های تقلب نباشید چون با تقلب مسابقه لوث میشه و دیگه جذابیتی نداره * پنجشنبه هر هفته تاپیک جدید آهنگ شناسی استارت میشه 25 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ 1- آهای مردم دنیا داریوش 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ 4- تو مثل گلی خیلی خوشگلی علی دانیال 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ 6-فک کنم رضا صادقی 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ وایییییییییییییییییییییی 2 رو اعصابمه ملیارد بار گوشش دادم ولی یادم نمیادددددددددد خدا 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ یه چهار رو بلد بودم منم یه 1 رو بلد بودم :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ 1 و 4 رو بلد بودم :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ یکی از آرزوهای من در زندگیم اینه یه بار اینجا 5 امتیاز جایزه بگیرم 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ 5 all i ever wanted از basshunter 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ فقط میتونم بگم آهنگا خیلی آشناست - - - Updated - - - فقط میتونم بگم آهنگا خیلی آشناست 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ منم فقط 1 رو بلد بودم:viannen_38: 6 هم اشناس 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ فقط میتونم بگم آهنگا خیلی آشناست - - - Updated - - - فقط میتونم بگم آهنگا خیلی آشناست ارپاک تاکید زیادی داره که اهنگها خیلی اشناست 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ ارپاک تاکید زیادی داره که اهنگها خیلی اشناست تقصیرِ من نبود خودش اینجوری شد ب مولا راس میگم 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ 3 مرضيه يا پوران میلاد رفتی از مامانت پرسیدی؟! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ :4564: خدایا یکی بیاد 2 رو بگه .... 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ :4564: خدایا یکی بیاد 2 رو بگه .... اوری یکم دیگه فشار بیار ... مطمئنم تو میتونی ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده