Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ همایون شجریان روز گذشته در کنفرانس خبری با سهراب پورناظری اعلام کرد به زودی با گروه موسیقی تازه تاسیس سیاوش در برج میلاد کنسرت برگزار می کند. به گزارش سرویس هنری فرارو، همایون شجریان نوازنده و خواننده مشهور ایرانی که پیش از این با گروه های برجسته ای چون دستان، همنوازان حصار، سیمرغ همکاری داشته است قرار است این کنسرت را با همکاری گروه تازه تاسیس سیاوش و نیز کیخسرو پورناظری در برج میلاد برگزار کند. فرزند خواننده برجسته ایران، محمدرضا شجریان در این کنفرانس خبری با بیان اینکه سالها فکر تشکیل یک گروه تازه را در سر داشته است، گفت: «همیشه دوست داشتم گروهی مثل گروه «آوا» که پدرم آن را تاسیس کرده بودند، پیریزی کنم و این گروه جایی باشد تا آثار هر آهنگسازی در آن اجرا شده و نوازندگان مختلف در آن هنرنمایی کنند. من هم نام این گروه را «سیاوش» گذاشتم و فعالیتم را با این گروه آغاز میکنم». اعلام موجودیت گروه تازه تاسیس سیاوش در حالی است که این خواننده جوان خود را وامدار پدر در عرصه اواز و موسیقی ایرانی می داند؛ وی موسیقی را از کودکی و با نوازندگی ساز تنبک و کمانچه آغاز کرد و آواز را در همین زمان زیر نظر پدر پی گرفت. او از سال ۱۳۷۰ محمدرضا شجریان و گروه آوا را در کنسرتهای آمریکا، اروپا و ایران با تنبک همراهی کرد و از ۱۳۷۸ به بعد در صحنهٔ کنسرتها به همخوانی با پدرش پرداخت. همایون شجریان از آن زمان کنسرتهای بسیاری را با بزرگان موسیقی اجرا و آثار زیادی را به همراه آنان در ایران و جهان منتشر کرد که میتوان به آلبوم کنسرتهای «بی تو بسر نمیشود» و «فریاد» که هردو اثر در سالهای ۲۰۰۳ و ۲۰۰۵ نامزد دریافت جایزه گرمی شد، اشاره کرد. به مناسبت اعلام موجودیت گروه تازه تاسیس سیاوش از سوی همایون شجریان نگاهی کوتاه به آلبوم خاطرات زندگی شخصی و هنری این هنرمند جوان ایرانی می اندازیم. دوران کودکی در آغوش پدر دوران کودکی همراه با پدر، پرویز مشکاتیان و علی جهاندار در آغاز جوانی در کنار پدر اولین کنسرت ها در کنار پدر در حال نوازندگی تار در حال نوازندگی سنتور در حال نوازندگی کمانچه در حال نوازندگی پیانو در حال تمرین با گروه دستان رونمایی از آلبوم شوق نامه با حضور پدر همکاری با علی قمصری همکاری با حمید متبسم همکاری با محمدرضا درویشی عکس یادگاری با اعضا گروه دارکوب عکس یادگاری در کنار پدر و برادر بوسه بر دستان پدر 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده