رفتن به مطلب

شيريني فرانسوي


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

كره 140 گرم

شكر 100 گرم

آرد 250 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

وانيل يك چهارم قاشق چاي‌خوري

نمك يك چهارم قاشق چاي‌خوري

بادام خرد شده 50 گرم

پسته خرد شده 50 گرم

طرز تهيه:

كره و شكر را مخلوط كرده با هم‌زن مي‌زنيم تا به‌صورت مايه كرم‌رنگي در بيايد ( اصطلاحن مي‌گوييم سفيد شود)

زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده, زرده‌ها را با نمك و وانيل، به مخلوط كره و شكر اضافه كرده و هم مي‌زنيم. سپس آرد را كم كم به مايه اضافه كرده و خوب ورز مي‌دهيم تا خمير يك‌دست شود.

سفيده تخم‌مرغ‌ها را با چنگال كمي مي‌زنيم. سپس از خمير گلوله‌هاي كوچكي بر مي‌داريم ، با قلم‌مو از سفيده تخم‌مرغ به آن مي‌زنيم و در پودر پسته يا بادام مي‌غلتانيم و در سيني فر با فاصله مي‌چينيم.

اين شيريني با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 15- 20 دقيقه مي‌پزد. بعد از سرد شدن در ظرف بچينيد.

اين شيريني را بجز بادامي و پسته‌اي, بصورت گردويي و كنجدي و كاكائويي هم مي‌توانيد درست كنيد يعني گلوله‌هاي خمير كه روي آن سفيده تخم‌مرغ زديد را در كنجد يا پودرگردو و يا كمي كاكائو بغلتانيد. البته نوع بادامي و پسته‌اي آن از همه خوشمزه‌تر است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...