pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ نوشته اصلی توسط sahar&shahin پسرا مدرسه نرفتن انگاری چرا رفتن ولی اگه توجه کنی کسی که تبلیغات کرده ادد لیستش پر از دختره نه پسر. کسایی رو که هم گفته اومدن :vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ پسرا شلوغبازیای مدرسه رو اینجا در نیاریدچون خودم موافق اسپم هستم( فقط وقتی باعث خنده همه شه) اسپم بکنید اما زیاد نه دیگه...:w420: فاطمه خشن میشود :gnugghender: - - - Updated - - - آهااااااااااااااایزدیاش بیان وسط:w330::w14::2rqfst4: کسی یزدی نیسسسسسسسسست 5 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ چرا رفتن ولی اگه توجه کنی کسی که تبلیغات کرده ادد لیستش پر از دختره نه پسر. کسایی رو که هم گفته اومدن :vahidrk: رفتی ادد لیستشو چک کرذی خب صفحه اول انجمن که هست یعنی دیدشون مشکل داره؟ 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ چرا رفتن ولی اگه توجه کنی کسی که تبلیغات کرده ادد لیستش پر از دختره نه پسر. کسایی رو که هم گفته اومدن :vahidrk: واجب شد منم یه سر برم تو ادد لیست بعضیا:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ من اول تا پنجم دبستان= تربیت اول تا سوم راهنمایی= فرهنگیان اول تا پیش دانشگاهی=هراتی 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ راستش دوستان من از دوران ابتدایی تا الان همه پیدا هستن و باهاشون در ارتباطم مدرسه ابتدایی : شهید همراه ، راهنمایی : نرجس ( بهترین دوره تحصیلی ) ، اول دبیرستان : اردشیری ، از سال دوم هم هنرستان شریف دوستامم که گفتن دیگه پیدان اما شاید از بچه های اینجا هم کسایی تو این مدارس بودن و با هم هم دوره بودیم اما همو نمی شناختیم.جالبه ها 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ چرا رفتن ولی اگه توجه کنی کسی که تبلیغات کرده ادد لیستش پر از دختره نه پسر. کسایی رو که هم گفته اومدن :vahidrk: خوب من اول دوستامو اد کردم اگه توجه کرده باشی اولش نوشتم همکاری کنید و به دوستاتونم بگین بیان 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ رفتی ادد لیستشو چک کرذیخب صفحه اول انجمن که هست یعنی دیدشون مشکل داره؟ 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ شک دارم کسی از بچه های مدرسه ما اینجا باشه ولی من از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی مدرسه غیر انتفاعی ضحی میرفتم - - - Updated - - - واسه دانشگاهامون هم یه تاپیک بذارید فکر کنم اون بیشتر باشه 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ شک دارم کسی از بچه های مدرسه ما اینجا باشه ولی من از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی مدرسه غیر انتفاعی ضحی میرفتم - - - Updated - - - واسه دانشگاهامون هم یه تاپیک بذارید فکر کنم اون بیشتر باشه منم موافقم ... - - - Updated - - - شک دارم کسی از بچه های مدرسه ما اینجا باشه ولی من از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی مدرسه غیر انتفاعی ضحی میرفتم - - - Updated - - - واسه دانشگاهامون هم یه تاپیک بذارید فکر کنم اون بیشتر باشه منم موافقم ... 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ شک دارم کسی از بچه های مدرسه ما اینجا باشه ولی من از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی مدرسه غیر انتفاعی ضحی میرفتم - - - Updated - - - واسه دانشگاهامون هم یه تاپیک بذارید فکر کنم اون بیشتر باشه خوب بچه ها یا آزادن یا سراسری اما فک نکنم کسی دوس داشته باشه بگه واسه کدوم شهری بوده 8 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ من مثلا دوست دارم هم داشگاهیم ها رو پیدا کنم که اگر کمکی میخواستم ازشون کمک بگیرم چون اکثربت جمع معماران احتمال زیادی داره هم دانشگاهی پیدا کنیم 5 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ دبستان:رضوان راهنمایی:عصمت دبیرستان وپیش دانشگاهی:فاطمه الزهرا 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ دبستان: امام زمان راهنمایی: صاحب زمان دبیرستان: الزهرا دانشگاه : امام خمینی :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ دبستان: امام زمانراهنمایی: صاحب زمان دبیرستان: الزهرا دانشگاه : امام خمینی :icon_pf (34): کدوم دانشگاه امام خمینی؟ کاش همه اسم شهراشونو هم می گفتن تو این چند صفحه نصف بچه ها یه مدرسه ی الزهرا درس خوندن 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ امام خمینی چن تا دانشگاه داره مگه؟ 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ امام خمینی چن تا دانشگاه داره مگه؟ نمی دونم ولی امام خمینی تو هر جا زیاد اما فکر کنم سراسری فقط یدونه باشه 4 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ من یه تاپیک جدید زدم واسه دانشگاه : هرکی دوست داره بیاد و اسم دانشگاهشو بگه : http://www.noandishaan.com/forums/thread98544.html#post1054093 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده