pesare baba 2250 ارسال شده در 20 آذر، 2012 نوشته اصلی توسط sahar&shahin پسرا مدرسه نرفتن انگاری چرا رفتن ولی اگه توجه کنی کسی که تبلیغات کرده ادد لیستش پر از دختره نه پسر. کسایی رو که هم گفته اومدن :vahidrk: 6
pesare baba 2250 ارسال شده در 20 آذر، 2012 پسرا شلوغبازیای مدرسه رو اینجا در نیاریدچون خودم موافق اسپم هستم( فقط وقتی باعث خنده همه شه) اسپم بکنید اما زیاد نه دیگه...:w420: فاطمه خشن میشود :gnugghender: - - - Updated - - - آهااااااااااااااایزدیاش بیان وسط:w330::w14::2rqfst4: کسی یزدی نیسسسسسسسسست 5
tar$ 1162 ارسال شده در 20 آذر، 2012 چرا رفتن ولی اگه توجه کنی کسی که تبلیغات کرده ادد لیستش پر از دختره نه پسر. کسایی رو که هم گفته اومدن :vahidrk: رفتی ادد لیستشو چک کرذی خب صفحه اول انجمن که هست یعنی دیدشون مشکل داره؟ 5
Strelitzia 17128 ارسال شده در 20 آذر، 2012 چرا رفتن ولی اگه توجه کنی کسی که تبلیغات کرده ادد لیستش پر از دختره نه پسر. کسایی رو که هم گفته اومدن :vahidrk: واجب شد منم یه سر برم تو ادد لیست بعضیا:gnugghender: 5
Mr.101 27037 ارسال شده در 20 آذر، 2012 من اول تا پنجم دبستان= تربیت اول تا سوم راهنمایی= فرهنگیان اول تا پیش دانشگاهی=هراتی 7
سـارا 20071 ارسال شده در 20 آذر، 2012 راستش دوستان من از دوران ابتدایی تا الان همه پیدا هستن و باهاشون در ارتباطم مدرسه ابتدایی : شهید همراه ، راهنمایی : نرجس ( بهترین دوره تحصیلی ) ، اول دبیرستان : اردشیری ، از سال دوم هم هنرستان شریف دوستامم که گفتن دیگه پیدان اما شاید از بچه های اینجا هم کسایی تو این مدارس بودن و با هم هم دوره بودیم اما همو نمی شناختیم.جالبه ها 6
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2012 چرا رفتن ولی اگه توجه کنی کسی که تبلیغات کرده ادد لیستش پر از دختره نه پسر. کسایی رو که هم گفته اومدن :vahidrk: خوب من اول دوستامو اد کردم اگه توجه کرده باشی اولش نوشتم همکاری کنید و به دوستاتونم بگین بیان 4
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2012 رفتی ادد لیستشو چک کرذیخب صفحه اول انجمن که هست یعنی دیدشون مشکل داره؟ 4
dp_poone 1932 ارسال شده در 20 آذر، 2012 شک دارم کسی از بچه های مدرسه ما اینجا باشه ولی من از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی مدرسه غیر انتفاعی ضحی میرفتم - - - Updated - - - واسه دانشگاهامون هم یه تاپیک بذارید فکر کنم اون بیشتر باشه 4
judyabott 8886 ارسال شده در 20 آذر، 2012 شک دارم کسی از بچه های مدرسه ما اینجا باشه ولی من از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی مدرسه غیر انتفاعی ضحی میرفتم - - - Updated - - - واسه دانشگاهامون هم یه تاپیک بذارید فکر کنم اون بیشتر باشه منم موافقم ... - - - Updated - - - شک دارم کسی از بچه های مدرسه ما اینجا باشه ولی من از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی مدرسه غیر انتفاعی ضحی میرفتم - - - Updated - - - واسه دانشگاهامون هم یه تاپیک بذارید فکر کنم اون بیشتر باشه منم موافقم ... 6
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2012 شک دارم کسی از بچه های مدرسه ما اینجا باشه ولی من از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی مدرسه غیر انتفاعی ضحی میرفتم - - - Updated - - - واسه دانشگاهامون هم یه تاپیک بذارید فکر کنم اون بیشتر باشه خوب بچه ها یا آزادن یا سراسری اما فک نکنم کسی دوس داشته باشه بگه واسه کدوم شهری بوده 8
dp_poone 1932 ارسال شده در 21 آذر، 2012 من مثلا دوست دارم هم داشگاهیم ها رو پیدا کنم که اگر کمکی میخواستم ازشون کمک بگیرم چون اکثربت جمع معماران احتمال زیادی داره هم دانشگاهی پیدا کنیم 5
ژارسین 4579 ارسال شده در 21 آذر، 2012 دبستان:رضوان راهنمایی:عصمت دبیرستان وپیش دانشگاهی:فاطمه الزهرا 6
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 21 آذر، 2012 دبستان: امام زمان راهنمایی: صاحب زمان دبیرستان: الزهرا دانشگاه : امام خمینی :icon_pf (34): 5
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 آذر، 2012 دبستان: امام زمانراهنمایی: صاحب زمان دبیرستان: الزهرا دانشگاه : امام خمینی :icon_pf (34): کدوم دانشگاه امام خمینی؟ کاش همه اسم شهراشونو هم می گفتن تو این چند صفحه نصف بچه ها یه مدرسه ی الزهرا درس خوندن 5
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 آذر، 2012 امام خمینی چن تا دانشگاه داره مگه؟ نمی دونم ولی امام خمینی تو هر جا زیاد اما فکر کنم سراسری فقط یدونه باشه 4
dp_poone 1932 ارسال شده در 21 آذر، 2012 من یه تاپیک جدید زدم واسه دانشگاه : هرکی دوست داره بیاد و اسم دانشگاهشو بگه : http://www.noandishaan.com/forums/thread98544.html#post1054093 4
ارسال های توصیه شده