رفتن به مطلب

اسم مدرسه شما چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آریودخت

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

quote_icon.png نوشته اصلی توسط sahar&shahin viewpost-left.png

پسرا مدرسه نرفتن انگاری:w02:

چرا رفتن ولی اگه توجه کنی کسی که تبلیغات کرده ادد لیستش پر از دختره نه پسر. کسایی رو که هم گفته اومدن :w02::vahidrk:

• Like 6
لینک به دیدگاه
پسرا شلوغبازیای مدرسه رو اینجا در نیارید:w000:

چون خودم موافق اسپم هستم( فقط وقتی باعث خنده همه شه) اسپم بکنید اما زیاد نه دیگه...:w420:

فاطمه خشن میشود :gnugghender:

- - - Updated - - -

آهااااااااااااااا

یزدیاش بیان وسط:w330::w14::2rqfst4::ws17:

کسی یزدی نیسسسسسسسسست :4564:

• Like 5
لینک به دیدگاه
چرا رفتن ولی اگه توجه کنی کسی که تبلیغات کرده ادد لیستش پر از دختره نه پسر. کسایی رو که هم گفته اومدن :w02::vahidrk:

رفتی ادد لیستشو چک کرذی:ws3:

خب صفحه اول انجمن که هست یعنی دیدشون مشکل داره؟:ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه

واجب شد منم یه سر برم تو ادد لیست بعضیا:gnugghender:

• Like 5
لینک به دیدگاه

راستش دوستان من از دوران ابتدایی تا الان همه پیدا هستن و باهاشون در ارتباطم :ws3:

مدرسه ابتدایی : شهید همراه ، راهنمایی : نرجس ( بهترین دوره تحصیلی ) ، اول دبیرستان : اردشیری ، از سال دوم هم هنرستان شریف :w02:

دوستامم که گفتن دیگه پیدان :w02: اما شاید از بچه های اینجا هم کسایی تو این مدارس بودن و با هم هم دوره بودیم اما همو نمی شناختیم.جالبه ها:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خوب من اول دوستامو اد کردم :hanghead: اگه توجه کرده باشی اولش نوشتم همکاری کنید و به دوستاتونم بگین بیان :w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه

شک دارم کسی از بچه های مدرسه ما اینجا باشه ولی من از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی مدرسه غیر انتفاعی ضحی میرفتم

- - - Updated - - -

واسه دانشگاهامون هم یه تاپیک بذارید فکر کنم اون بیشتر باشه:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شک دارم کسی از بچه های مدرسه ما اینجا باشه ولی من از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی مدرسه غیر انتفاعی ضحی میرفتم

- - - Updated - - -

منم موافقم ...:a030:

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

منم موافقم ...:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

- - - Updated - - -

خوب بچه ها یا آزادن یا سراسری اما فک نکنم کسی دوس داشته باشه بگه واسه کدوم شهری بوده :ws52:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من مثلا دوست دارم هم داشگاهیم ها رو پیدا کنم که اگر کمکی میخواستم ازشون کمک بگیرم

چون اکثربت جمع معماران احتمال زیادی داره هم دانشگاهی پیدا کنیم

:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دبستان: امام زمان

راهنمایی: صاحب زمان

دبیرستان: الزهرا

دانشگاه : امام خمینی :icon_pf (34):

کدوم دانشگاه امام خمینی؟ :ws3:

کاش همه اسم شهراشونو هم می گفتن تو این چند صفحه نصف بچه ها یه مدرسه ی الزهرا درس خوندن

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...