Elaheh bh 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ خانم خلخالی یه روز از روزای اول نرفته بودم فرداش که رفتم ازم سوال پرسید بلد نشدم دعوام کرد ولی بعد ها بخاطر درسم برام جامدادی جایزه داد.یادش بخیر... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ خانوم محمدبیگی...بهترین...مهربون ترین.... لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ خانوم بابا میری یادش بخیر خیلی مهربون بود لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ خانم دامود خدا بیامرزتش ! حتما تا الان بچه ها سکته ش دادن لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خانوم بهاری ... کلاس سوم خانم موسوی ، چهارم خانم پرستار و پنجم خانم صراف زاده ... کلاس دوم یادم نیس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
سیروانم 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۴۰۲ سلام ، متاسفانه به مدرسه دوران دبستانم مراجعه کردم دبیرستان شده بود اسم خانم معلم مهربان کلاس اولم یادم رفته ، دبستان حیدرمحی سنندج سال۶۸ _۱۳۶۷ امیدوارم سالم و سلامت باشی خانم معلم ، لطفا اگر راهی هست کمک کنید معلمم رو پیدا کنم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده