H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ چشــــــــــــــــــــــم ما روشن :icon_razz: کجان این اعضای اعلام آمادگی کرده ی کارگروه مقاله نویسی ؟ . چرا کسی تاپیکشو شروع نمی کنه ؟!!!! من شوخی ندارم با کسی ها خطابم با همه ی شماهاییه که مسئولیت به گردن گرفتید : Mohammad.A آریودخت fatyjo0on khiyal21kolah_ghermezi Place.Maker kavirsky25 حتی شما آقای محمد خان :vahidrk: دوستان قدیمی بخاطر دارن تصمیمی که من برای آموزشگاه شهرسازی و بچه های از زیر کار در رو گرفتم چی بوده ، مجبورم نکنید دوباره تکرارش کنم از پست من کسی نقل قول نگیره ، اسپم هم ممنوع :w16: بجاش تاپیکاتون شروع کنید ، توی این بخش : http://www.noandishaan.com/forums/forum1714.html خودم اولین تاپیکو 1 ماه پیش زدم تا بهونه نداشته باشین و دست بجنبونین ، اما گویا کسی از این ورا رد نمیشه موضوع شماره 1 : اسکان غیر رسمی 5 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ موضوع سوم : دفاع غیر عامل :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه کاره سختیهه اااا 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ موضوع سوم : دفاع غیر عامل :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه کاره سختیهه اااا آره واقعا کار خیلی سخت و زمان گیریه ، ولی یه گنجینه ی اطلاعاتی موندگار میشه بعد از تکمیلش :icon_redface::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده