رفتن به مطلب

مظلوم نمایی...

pianist

ارسال های توصیه شده

خب همون دیگه......شاید از یه مشکلی رنج میبره و رفتارهاش طوریه که نمود مظلوم نمایانه داره

ولی واقعا منظورش این نباشه

مثلا تو مثالایی که پست اول حامد زد، دیر اومدن به خونه یا فرار کردن، شاید واقعا هدفش جلب توجه نباشه.....شاید از موضوعی رنج میبره و به خاطر اون فرار میکنه که کمتر در موقعیتی مثل خونه باشه.....اما هدفش جلب توجه افراد خونواده نیست

یا دروغ گفتن در مورد خودشون، گاهی به خاطر کمبود محبت و جلب توجهه.....ولی گاهی برای پنهان کردن حقیقت های دیگست نه جلب توجه

قدم اول یعنی فهمیدن علت رفتار یه آدم خیلی سخته

و به نظرم از پیدا کردن راه حل براش هم سخت تره

نه من موافق این تعریفا نیسم..کسی که مشکلی داره از یه موضوع مشخص رنج میبره یا فرار میکنه رفتارش شبیه مظلوم نمایی نیست...مظلوم نمایی

پالسهای های خاص خودشو داره که به نظرم قابل اشتباه گرفتن با رفتارهای اجتماعی دیگه نیست

کسی که چیزی رو پنهان میکنه دنبال جلب توجه نیست.... کسی که از موضوعی رنج میبره یا برای فرار از واقعیت یا توجیه دروغ چهره مظلوما رو میگیره داره مظلوم نمایی میکنه فارغ از این که نیتش چی بوده داره دروغی رو با دروغ بزرگتر پاک میکنه! به نظر من توجیه این موضوع از جانب این جور ادما بازی با کلماته...

• Like 6
لینک به دیدگاه

سوالم اینه که چرا؟؟ و به چه دلیل چنین رفتاری وجود داره و ریشه اون رو در کجا میشه یافت؟ و راه برخورد با چنین افرادی چی هست؟

فکر میکنم ریشش کم توجهی باشه بعضی وقتا ماها نسبت به افراد دورو برمون انقدر سرد و بی احساسیم که شاید مجبور شن با این راه علاقه ی مارو احساس کنن

اولن اینکه محبت زبونی به اطرافیان کسی که منو تو دلش دوست داره وبهم نمیگه اصن میخوام نداشته باشه خیلی ماها تو این مسئله ضعیفیم از جمله خود من فقط محبتای زبونیمون محدود شده به جنس مخالف حالا دوست یا همسر ...

:ws38:

بعد از اینکه این اتفاق افتاد باید به طرف فهموند که تو انقدر برای من مهم هستی که نیازی به این کارا نباشه

و بهش بگی که این کارت ممکنه نتیجه ی عکس بده و شاید دیگه نگرانت نشم

:w16:

• Like 10
لینک به دیدگاه
اون قسمتی که قرمز کردم بنظرم جالب بود که اشاره کردی بهش و منم فکر میکنم اینطور افراد بیشتر از دیگران شاکی هستن و همیشه نسبت به اطرافیانشون شکایت دارن و ارتباطات خوبی ندارن.

ولی چرا چندش؟ اگه اونها رو بیمار فرض کنیم چرا باید چندشمون بشه؟ آیا سعی کردی هیچوقت به چنین آدمایی کمک کنی؟

دو تا از پستها قبلا از اینکه پاسخ بدم پاک شد... :ws52:

ممنون میشم از دوستان که تو این تاپیک شرکت کنن شاید به نتایج خوبی برسیم... :icon_gol:

ببین من از همه مظلوم نما‌ها اونقدر زیاد چندشم نمی‌شه.. همون‌جوری ک گفتم مظلوم نمایی ک با کارهاش به دیگران ضربه می‌زنه ازونه ک چندشم می‌شه... مظلوم نما فقط با دروغ میتونه مظلوم نمایی کنه.. اینم خیلی‌ زشته... بالاخره یه هم چین آدمی‌ کمبود داره و از نظر روانی‌ ذهن بیماری داره.. ممکنه واسه عقد هاش یه جرمی‌ هم انجام بده و بعد با استفاده از نقاب‌‌ی ک ایجاد کرده بود بخواد از زیرش در بره , خودشو بی‌ گناه جلو بده .. :| تجربه برخورد با همچین آدمیو داشتم...

اینجارم دقیقا درس میگی‌

منم دیشب می‌خواستم بگم کاش یه روانشناس بود ک نظر تخصصی میداد...

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

امروز داشتم به یه موردی فکر میکردم که یاد این تاپیک افتادم...

مظلوم نما ها بنظر من دو تا حالت دارن...

یا از بازی دادن دیگران لذت میبرن... و یا سعی دارن به هر طریقی جلب توجه کنن...

مورد اول خیلی بفکر جلب توجه کردن نیست و فقط دوست داره بازی کنه و لذت ببره... خیلی آدم غمگین و بیماری بنظر نمیاد

ولی مورد دوم بدجور بیماره...

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

فکر می کنم مظلوم نمایی بیشتر به سبک دل بستگی افراد بستگی داره

چون ما 4 نوع سبک دل بستگی داریم و اینها:

1. دلبسته ایمن که ارتباطات خوب و امنی دارند هم عشق رو می دن و هم می گیرن
  2. دلبسته نا ایمن که منبع عشقش رو پایدار نمی دونه و برای جلب توجه و ترحمش هر کاری از مظلوم نمایی تا شخصیت نمایشی و یا وابسته می شه!
  3. دلبستگی نا ایمن دو سوگرا که کلا می گه هیچ عشقی و امنیتی نیست و حتی در حضورش هم احساس آارامش نمی کنه چون می ترسه و اضطراب داره برای همین شاید مرتب دست به یه کارایی مثل ادای خودکشی یا افسردگی یا مریضی می زنه!

و....

اما این دلبستگی و سبکهایش اساس و راز هر کنشی است!

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
فکر می کنم مظلوم نمایی بیشتر به سبک دل بستگی افراد بستگی داره

چون ما 4 نوع سبک دل بستگی داریم و اینها:

1. دلبسته ایمن که ارتباطات خوب و امنی دارند هم عشق رو می دن و هم می گیرن
  2. دلبسته نا ایمن که منبع عشقش رو پایدار نمی دونه و برای جلب توجه و ترحمش هر کاری از مظلوم نمایی تا شخصیت نمایشی و یا وابسته می شه!
  3. دلبستگی نا ایمن دو سوگرا که کلا می گه هیچ عشقی و امنیتی نیست و حتی در حضورش هم احساس آارامش نمی کنه چون می ترسه و اضطراب داره برای همین شاید مرتب دست به یه کارایی مثل ادای خودکشی یا افسردگی یا مریضی می زنه!

و....

اما این دلبستگی و سبکهایش اساس و راز هر کنشی است!

فرق دومی و سومی چیه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
فرق دومی و سومی چیه؟

دلبسته نا امین کسانی هستند که هرگز در موارد عشق احساس ایمنی نمی کنند و مرتب در ترس هستند و در تلاش برای آنکه هر طور شده به موضوع عشقشون بچسبند تا مبادا تنها بمانند! و....

اما دلبسته ناایمن اجتنابی یا دوسوگرا از آن هم وخیم تر است و می گوید اصلا عشقی وجود ندارد حسی در دلش نیست مثل کودکی که هنگام جدایی از مادرش گریه نمی کند هنگام برگشتنش هم به شدت به او اعتراض می کند و نادیده اش می گیرد و هم دلش می خواهد که با او باشد.

یه جورایی مثال واضحش میشه با دست پیش می کشه با پا پس می زنه!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...