رفتن به مطلب

پاستا با سس قارچ و خامه


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

ماكاروني فرمي پاپيوني نصف بسته

قارچ ورقه اي خرد شده يك بسته بزرگ (300 گرم)

پياز رنده شده 3 قاشق غذاخوري (معادل يك پياز متوسط)

سير له شده يك حبه

خامه 200 گرم

شير نصف پيمانه

كره 50 گرم

آبليمو يك قاشق غذاخوري

جعفري خردشده 3 قاشق غذاخوري

روغن 3 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

پياز را در روغن تفت داده و اجازه دهيد كمي نرم شود. سپس سير را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. بلافاصله قارچ ها را همراه يك قاشق آبليمو، نمك و فلفل به مواد اضافه كنيد و تفت دهيد. حرارت بايد به اندازه اي باشد كه قارچ ها آب نيندازد.

خامه را با نصف پيمانه شير مخلوط كرده و هم بزنيد تا يكدست شود. بعد آن را به مخلوط قارچ و پياز اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا مخلوط غليظ شود.

جعفري خرد شده و كره را به مخلوط اضافه كنيد و مواد را از روي حرارت برداريد.

ماكاروني ها را به آب درحال جوشي كه به آن نمك زده ايد، اضافه كنيد. پس از پختن، آبكش كنيد و بلافاصله با سس قارچ مخلوط كرده و داغ سرو كنيد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...