Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ یه نگاهی به این آگهی بندازید !!! جا نبود وگرنه 7-8 مورد دیگه هم بهش اضافه میکردن :icon_razz: فکر کنم لطف کردن گفتن 3سال سابقه - احتمالا برای 10 سال سابقه مینوشتن کارشناس مکانیک که خودش یه پا شرکت باشه اینم لینکش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ میگم بریم پول بدیم برا یه شرکت درپیت برامون سابقه کار رد کن حالا تا فارغ التحصیلی:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
aghakbar 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ میگم بریم پول بدیم برا یه شرکت درپیت برامون سابقه کار رد کن حالا تا فارغ التحصیلی:icon_pf (34): نیازی به اینکار نیست، یک مهر بسازید، با فتوشاپ هم یک نامه سربرگ دار بسازید برای خودتون شرکت دار میشید. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ تعارف نکنن...چیز دیگه نمی خوان؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ زیاد به چرت و پرت های اینا توجه نکنییید اینا میخوان از اب گل الود ماهی بگیرن ا ینا دست بالا میگیرن که به کم راضی بشن من انقد سر به سر اینا گزاشتم یه رزومه از خودتون درست کنید از کارهایی که تو یونی کردید + کجا کار اموزی بودید + عنوان پایان نامه + دوره هایی که گذروندید بفرستید برا کسانی که این اگهی ها رو زدن خودشون بهتون زنگ میزنن میگن بیاین مصاحبه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ یارو اگهی زده بود به یک مهندس برق اشنا به plc و مسلط به زبان مسلط به اتوکد مسلط به ای پلان مسلط به win cc اشنا به تاسیسات اشنا به مکانیکی اشنا به ورد و اکسل و.... اشنا به سیم پیچی اشنا به هزار کوفت و زهر مار اخرش هم نوشته بود از دانشگاه دولتی نیاز مند ایییم منم گفتم هیچ کدوم بلد نیستم و دانشگاه ازادی ام زنگ زد گفت بیا مصاحبه 6 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ جالبش اون قسمت آخرشه عکاسی - فعالیت های هنری و .. 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ نیازی به اینکار نیست، یک مهر بسازید، با فتوشاپ هم یک نامه سربرگ دار بسازید برای خودتون شرکت دار میشید. ثبت شرکت زیاد کار سختی نیست 3 لینک به دیدگاه
aghakbar 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ ثبت شرکت زیاد کار سختی نیست کی گفت شرکت ثبت کنید? با این چیزایی که گفتم یک سابقه کار الکی برای خودتون درست کنید، بهشون هم بگید سابقه بیمه به خاطر اینکه اون موقع سربازی نرفته بودم ندارم. 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ کی گفت شرکت ثبت کنید? با این چیزایی که گفتم یک سابقه کار الکی برای خودتون درست کنید، بهشون هم بگید سابقه بیمه به خاطر اینکه اون موقع سربازی نرفته بودم ندارم. هزاری هم آدم توانمند باشه -سابقه بیمه میخوان که اگه کم یا نداشته باشی بتونن روی حقوق و ... مانور بدن وگرنه کسی که نیرو میگیره یکیو نمیگیره که مورد تاییدش نباشه 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ منم زیاد اینا رو اذیت کردم من بدون سابقه رفتم چرت میگند بابا کلاس کارشونه 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ کی گفت شرکت ثبت کنید? با این چیزایی که گفتم یک سابقه کار الکی برای خودتون درست کنید، بهشون هم بگید سابقه بیمه به خاطر اینکه اون موقع سربازی نرفته بودم ندارم. اونوقت اگه دختر باشه باید چی بگه؟من نیاز دارم 2 لینک به دیدگاه
aghakbar 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ اونوقت اگه دختر باشه باید چی بگه؟من نیاز دارم حالا سربازی کلا به یک کار ما پسرا اومد شما حسودی کن. بابا 2 سال تو سربازی مفتی کار میکنیم خودش سابقه کاره دیگه، شما بگو کارفرمامون بیمم نمیکرد. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ میگم بریم پول بدیم برا یه شرکت درپیت برامون سابقه کار رد کن حالا تا فارغ التحصیلی:icon_pf (34): سابقه بیمه مهمه تا سابقه کار...این که نوشته خوبه،من دیدم نوشته با 15 سال سابقه! 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ اگه کسی این سوابق و شرایط رو داشته باشه که دیگه منتظر آگهی اینا نمیمونه توقعاتی دارن مردم 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ اگه کسی این سوابق و شرایط رو داشته باشه که دیگه منتظر آگهی اینا نمیمونهتوقعاتی دارن مردم دقیقا همینطوره ، 99% این اگهی ها فرمالیتس اصلا توجه نکنین ، به نظر من کسی تونست بره دنبال خود اشتغالی خیلی بهتره ، بعدم واسه استخدام اگه پارتی بازی نباشه دانشگاه مهمه ، نرم افزار و زبان 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ حالا سربازی کلا به یک کار ما پسرا اومد شما حسودی کن.بابا 2 سال تو سربازی مفتی کار میکنیم خودش سابقه کاره دیگه، شما بگو کارفرمامون بیمم نمیکرد. هیچ راهی نداره سابقه بیمه ای دروغکی درست کرد؟ حالا یه بار تو عمرتون سربازی میرینا!!این روزا که همه معافن..... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ هیچ راهی نداره سابقه بیمه ای دروغکی درست کرد؟ حالا یه بار تو عمرتون سربازی میرینا!!این روزا که همه معافن..... خدمت شما عارضم که با توجه به کاهش فرزندان و به تبع اون کاهش تعداد افراد ذکور هم شرایط معافیت به شدت سخت هس( معاف شده ها منتظر فراخوان باشن) و همچنین مدت خدمت افزایش پیدا کرده ، و اصلا بعید نیس خواهران عزیز در آینده ای نزدیک در پادگان ها حضورشون رو شاهد باشیم من باب توصیه لوازم آرایش به هیچ وجه به دردتون نمیخوره با خودتون نبرید ، کرم ترک پا فراموش نشه از عوارض رژه و صف جمع ترک پاست در ضمن ازونجایی که نسوان محترم شکمو تشریف دارند مواد غذایی خشک حتما همراه ببرید :(50): ازونجایی خانم هستید و صدای گلوله ممکنه براتون عواقب داشته باشه جوانب احتیاط رو رعایت فرمایید:icon_pf (95): موارددیگه در اطلاعیه های بعدی... 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ خدمت شما عارضم که با توجه به کاهش فرزندان و به تبع اون کاهش تعداد افراد ذکور هم شرایط معافیت به شدت سخت هس( معاف شده ها منتظر فراخوان باشن) و همچنین مدت خدمت افزایش پیدا کرده ، و اصلا بعید نیس خواهران عزیز در آینده ای نزدیک در پادگان ها حضورشون رو شاهد باشیم من باب توصیه لوازم آرایش به هیچ وجه به دردتون نمیخوره با خودتون نبرید ، کرم ترک پا فراموش نشه از عوارض رژه و صف جمع ترک پاست در ضمن ازونجایی که نسوان محترم شکمو تشریف دارند مواد غذایی خشک حتما همراه ببرید :(50): ازونجایی خانم هستید و صدای گلوله ممکنه براتون عواقب داشته باشه جوانب احتیاط رو رعایت فرمایید:icon_pf (95): موارددیگه در اطلاعیه های بعدی... :ws28: فکر نکنم تا خواهر بسیجی ها باشن نوبت من برسه:tt2: اگر هم قسمت شد اشکال نداره همه میرن منم میرمخوش میگذره که!20 -30 سال هم برا پسرم خاطراتم رو تعریف میکنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده