M!Zare 48041 ارسال شده در 19 آذر، 2012 پیشنهادات همش تو موزه و رصد و ایناس خب انجمن علمیه دیگه:vahidrk: اینجا دریا نداره وگرنه میگفتم پیاده روی در امتداد ساحل 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 آذر، 2012 خب انجمن علمیه دیگه:vahidrk: اینجا دریا نداره وگرنه میگفتم پیاده روی در امتداد ساحل اونوخت این پیاده روی در امتداد ساحل علمی یا عشقولی؟:vahidrk: 3
M!Zare 48041 ارسال شده در 19 آذر، 2012 اونوخت این پیاده روی در امتداد ساحل علمی یا عشقولی؟:vahidrk:اینقدر اسپم نکنیداگر ساحل جنوب باشه علمیهاصلا من چیکار کنم شهرتون هیچ جا نداره ----------------- 4
.MohammadReza. 19850 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 2012 دوستان کسانی که میان به من یا انوشه پیام خصوصی بدن فردا ساعت 2:30 سینما بهمن 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 20 آذر، 2012 اینقدر اسپم نکنیداگر ساحل جنوب باشه علمیهاصلا من چیکار کنم شهرتون هیچ جا نداره ----------------- دلم میخواداین دفه 40امه به من میگی اسپم نکن وخودت اسپم میکنی ها شهرمون خیلی هم خوبه کلی هم جاهای خوب داره 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 20 آذر، 2012 الان دارید تو میتینگ خوش میگذرونید دلت آب خیلی هم خوش گذشت من تازه رسیدم خونه:hapydancsmil: 7
M!Zare 48041 ارسال شده در 20 آذر، 2012 منم تازه رسیدم.....:hapydancsmil: دوستان ممنون از حضور همتون ..خیلی خوشحال شدم - - - Updated - - - منم تازه رسیدم.....:hapydancsmil: دوستان ممنون از حضور همتون ..خیلی خوشحال شدم 6
Anooshe 11040 ارسال شده در 20 آذر، 2012 روز خیلی خوبی بود مرسی از همگی ولی ما فهمیدیم پسرا یه گل یا پوچ درست حسابی بلد نیستن بازی کنن!!! لطفا تا دیدارهای بعدی یکم تمرین کنید 7
M!Zare 48041 ارسال شده در 20 آذر، 2012 گل یا پوچ که خوبه...دست چپ و راستشون رو هم نمیشناختن دو بار هم بستنی خوردیمیکبار هم چایی:hapydancsmil: ناهار و شام هم قرار بگیریم که بعضی ها فرار کردن 7
Anooshe 11040 ارسال شده در 20 آذر، 2012 گل یا پوچ که خوبه...دست چپ و راستشون رو هم نمیشناختن دو بار هم بستنی خوردیمیکبار هم چایی:hapydancsmil: ناهار و شام هم قرار بگیریم که بعضی ها فرار کردن دیدی چقدر ناشی بودن واه واه واه آخ بستنیاش چسبیداااااااااااااااا عکسشو میذارم! فقط من احساس میکنم قند خونم رفته بالا! چایی ام که اگه نبود که میتینگ ، میتینگ نمیشد 6
شــاروک 30242 ارسال شده در 20 آذر، 2012 دیدی چقدر ناشی بودن واه واه واه آخ بستنیاش چسبیداااااااااااااااا عکسشو میذارم! فقط من احساس میکنم قند خونم رفته بالا جای من خالی که بخندم بهشون بعد از اینکه من رفتم بازم بستنی خوردین؟؟؟ 7
Anooshe 11040 ارسال شده در 20 آذر، 2012 جای من خالی که بخندم بهشون بعد از اینکه من رفتم بازم بستنی خوردین؟؟؟ آره... تو عمل انجام شده قرار گرفتیم همه باهم! قرار نبود!!! یارو پول ناهار و شام یه سالمونو واسه بستنیاش گرفت البته از میلاد 7
M!Zare 48041 ارسال شده در 20 آذر، 2012 دیدی چقدر ناشی بودن واه واه واه آخ بستنیاش چسبیداااااااااااااااا عکسشو میذارم! فقط من احساس میکنم قند خونم رفته بالا! چایی ام که اگه نبود که میتینگ ، میتینگ نمیشد اره کاملا مشخص بود این تیکه از کل فیلم کلاه قرمزی با نمک تر بود.من گلوم داره میسوزه(کسانی که نبودن...سرما خوردم) طفلک میلاد خوش فکر....فکر کنم نسبت به بستنی آلرژی گرفته باشه 6
Anooshe 11040 ارسال شده در 20 آذر، 2012 یه ندا به من میدادین یه فیلم بهتر معرفی میکردم بهتون یه دونه ندا واسه تو معرفی کن میتینگ بعدی میبریمتون اون فیلم 5
pesare irani 41807 ارسال شده در 20 آذر، 2012 آره... تو عمل انجام شده قرار گرفتیم همه باهم! قرار نبود!!! یارو پول ناهار و شام یه سالمونو واسه بستنیاش گرفت البته از میلاد چرااااااااااااااااااااااااااااا 4
Anooshe 11040 ارسال شده در 20 آذر، 2012 چرااااااااااااااااااااااااااااا البته من از طرف دل دانشجویان مملکت صحبت کردما با کمی اغراق 4
ارسالهای توصیه شده