azarafrooz 14221 ارسال شده در 15 آذر، 2012 عنوان مشخص است نظر شما چیست ما دختران زجر کشیده این سرزمین کهن در گرما باید این شال و روسری بر سر کنیم جدا آیا انصاف میباشد این هم یک مسئله بغرنج است در حلش به ما کمک کنید 6
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 15 آذر، 2012 اتفاقا احساس دخمل و همسر ما هم بید جالبه احساس زیبائی بید گویاااااااااا
victoria_r 7682 ارسال شده در 15 آذر، 2012 واقعا چرا همه از این موضوع انقد ناراحتن؟؟؟؟؟؟ من از خیلیا شنیدم میگن حس میکنیم خفه میشیم وقتی روسریمون تمام موهامونو پوشونده. مگه از راه مو و پوست تنفس میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من انقدا هم شاکی نیستما ولی خیلیا شاکین. روزای گرم آدم بیشتر شکایت میکنه. من چادرم سرم کردم چند سال ولی انقد اذیت نشدم.شاید مشکل از منه که انقد راحتم باهاش!!!!!!!!!! به هر حال پسرا خیلی خوش به حالشونه هااااااااااااا راحت با آستین کوتاه و بدون روسری میان بیرون خیلی خوش به حالشون.
سیندخت 18786 ارسال شده در 15 آذر، 2012 الان چه راه حلی بدیم دقیقا؟ حتی اگه حجاب از حالت اجباریش هم این جا در بیاد، من مادامی که در ایران باشم حجابم رو بر نمیدارم. (حداقل تا یه مدت)
lorena 10304 ارسال شده در 15 آذر، 2012 دیگه حسرتای خیلی بزرگتری جای اینو گرفته این مدلش از یاد رفت همین یکم افتاب مرحمت کنن موهای ما نریزه ویتامین D برسه بهش من دست مسئولینم میبوسم و یکمم اون کفشای مطهر مبارکشون که تازه از موال درومدن رو از رو حلقوم ما بردارن که اکسیژن به ریه هامون هم برسه نماز شکر میخونیم
ارسال های توصیه شده