azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ عنوان مشخص است نظر شما چیست ما دختران زجر کشیده این سرزمین کهن در گرما باید این شال و روسری بر سر کنیم جدا آیا انصاف میباشد این هم یک مسئله بغرنج است در حلش به ما کمک کنید 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ اتفاقا احساس دخمل و همسر ما هم بید جالبه احساس زیبائی بید گویاااااااااا لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ واقعا چرا همه از این موضوع انقد ناراحتن؟؟؟؟؟؟ من از خیلیا شنیدم میگن حس میکنیم خفه میشیم وقتی روسریمون تمام موهامونو پوشونده. مگه از راه مو و پوست تنفس میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من انقدا هم شاکی نیستما ولی خیلیا شاکین. روزای گرم آدم بیشتر شکایت میکنه. من چادرم سرم کردم چند سال ولی انقد اذیت نشدم.شاید مشکل از منه که انقد راحتم باهاش!!!!!!!!!! به هر حال پسرا خیلی خوش به حالشونه هااااااااااااا راحت با آستین کوتاه و بدون روسری میان بیرون خیلی خوش به حالشون. لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ الان چه راه حلی بدیم دقیقا؟ حتی اگه حجاب از حالت اجباریش هم این جا در بیاد، من مادامی که در ایران باشم حجابم رو بر نمیدارم. (حداقل تا یه مدت) لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ دیگه حسرتای خیلی بزرگتری جای اینو گرفته این مدلش از یاد رفت همین یکم افتاب مرحمت کنن موهای ما نریزه ویتامین D برسه بهش من دست مسئولینم میبوسم و یکمم اون کفشای مطهر مبارکشون که تازه از موال درومدن رو از رو حلقوم ما بردارن که اکسیژن به ریه هامون هم برسه نماز شکر میخونیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده