- Nahal - 47,858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ موادلازم: روغن زیتون 2قاشق غذاخوری ارده 3قاشق غذاخوری نخودپخته 1پیمانه هویج 1عدد متوسط خیارشور 1عدد متوسط زیتون مغزدار 3عدد نمک و فلفل به میزان دلخواه لیموترش به میزان دلخواه پونه کوهی 1قاشق مرباخوری طرز تهیه: تمام مواد را به همین میزان در مخلوط کن ریخته و خوب با هم میکس و مخلوط کنید تا ازمخلوط آنها سس یکنواختی حاصل شود، سپس آن را درظرف شیشه ای در داری ریخته و برای انواع ساندویچ و سالادو یا خوراکهای سوخاری که نیاز به سس سفید دارند استفاده نمایید، این سس برای پنج تا شش نفر کافیست. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .