- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ موادلازم: روغن زیتون 2قاشق غذاخوری ارده 3قاشق غذاخوری نخودپخته 1پیمانه هویج 1عدد متوسط خیارشور 1عدد متوسط زیتون مغزدار 3عدد نمک و فلفل به میزان دلخواه لیموترش به میزان دلخواه پونه کوهی 1قاشق مرباخوری طرز تهیه: تمام مواد را به همین میزان در مخلوط کن ریخته و خوب با هم میکس و مخلوط کنید تا ازمخلوط آنها سس یکنواختی حاصل شود، سپس آن را درظرف شیشه ای در داری ریخته و برای انواع ساندویچ و سالادو یا خوراکهای سوخاری که نیاز به سس سفید دارند استفاده نمایید، این سس برای پنج تا شش نفر کافیست. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده