fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ این نوع همبرگر رو یه بار بخورین مشتری میشین اساسی مواد لازم گوشت چرخی پنیر فتا پیازچه جعفری سیر 2 حبه روغن زیتون زرچوبه خیلی کم و فلفل و نمک به اندازه ی کافی پیاز چه ها و جعفری و سیر رو حسابی خورد میکنیم و به گوشتمون اضافه میکنیم بعد پنیر فتا که حدود نصف غالب پنیر روزانه میشه رو بهش اضافه میکنیم این مقدار برای 4 نفر هست با نمک و روغن زیتون و ادویه ها حسابی مخلوط میکنیم حدود یک ساعت میگذاریم گوشتمون توی یخچال بمونه و حسابی طعم بگیره بعد توی ماهی تابه با روغن کم سرخ میکنیم سعی کنین ماهیتابه تون داغ باشه بعد گوشتها رو بذارین توی ماهیتابه تا آب نندازه در اخر هم نصف نونهای همبرگریتون رو چند دقیقه قبل از اینکه همبرگراتون رو از روی اجاق بردارین بگذارین روش تا دود و بخار گوشتها به خورد نونتون بره و در نهایت با کاهو و پیاز حلقه شده و گوجه و سس ماینوز میل کنین نوش جان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده