رفتن به مطلب

۱۱سپتامبر، توهین به پیامبر، اعتراض مسلمانان، و نهایتا قتل سفیر امریکا!! تحلیل شما چیه؟!

senaps

ارسال های توصیه شده

یه چیز میگم کسی به دل نگیره ها اینا یه فیلم ساختن و خیلی شیک گفتن مسلمون جماعت وحشیه !!!مسلمون ها هم ریختن تو سفارتشون و قتل و خونریزی کردن که ثابت بشه بله!!! ما هم آره

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بحث دوستان جالب بودش.... ممنون رفقا... امیدوارم ادامه پیدا کنه....:a030:

یه چیز میگم کسی به دل نگیره ها اینا یه فیلم ساختن و خیلی شیک گفتن مسلمون جماعت وحشیه !!!مسلمون ها هم ریختن تو سفارتشون و قتل و خونریزی کردن که ثابت بشه بله!!! ما هم آره

اگه تو خیابون یه نفر بیاد پایین و شروع کنه به فحش دادن و ابروتون رو بردن، و حمله به خودتون، شما هم میگید اوکی! اگر دفاع کنم، همه میگن اره اون چیزایی که این یارو میگه راست بود؟!!

وقتی رامنی و اوباما هر دو ساخت این فیلم رو محکوم میکنن، یعنی ایراد از فیلمه نه از ناراحتی مسلمون ها...

خوب مسیحی ها و یهودی ها همیشه با پیامبر خودشون شوخی میکنن و همه جور کاریکاتوری ازش میکشن، ولی این مسئله مورد پذیرش مسلمونا نیست... با کسی که شوخی بلد نیست، نباید شوخی کرد!!!

لینک به دیدگاه
بحث دوستان جالب بودش.... ممنون رفقا... امیدوارم ادامه پیدا کنه....:a030:

اگه تو خیابون یه نفر بیاد پایین و شروع کنه به فحش دادن و ابروتون رو بردن، و حمله به خودتون، شما هم میگید اوکی! اگر دفاع کنم، همه میگن اره اون چیزایی که این یارو میگه راست بود؟!!

وقتی رامنی و اوباما هر دو ساخت این فیلم رو محکوم میکنن، یعنی ایراد از فیلمه نه از ناراحتی مسلمون ها...

خوب مسیحی ها و یهودی ها همیشه با پیامبر خودشون شوخی میکنن و همه جور کاریکاتوری ازش میکشن، ولی این مسئله مورد پذیرش مسلمونا نیست... با کسی که شوخی بلد نیست، نباید شوخی کرد!!!

دوست عزیز من از تولید فیلم حمایت نکردم نظر خودمو نسبت به قتل سفیر آمریکا گفتم.

به نظر شما اون چیکاره بوده که باید کشته بشه؟

لینک به دیدگاه
مسئله ای که اینجاست اونطرف آبها مسائل امنیتی با اینور آب ها فرق میکنه

روابط جنسی یک رئیس جمهور هیچ مساله ی امنیتی محسوب نمیشه .. تازه خیلی هم خوب هست! چون میتونه کلی رسانه های خبری رو پر خبر کنه! و خیلی از خبر ها پوشانده بشه!

ما تقریبا 8-9 سال پیش به مدت یک روز یک تحلیل سیاسی در سایت آمریکایی کریستین مانیتور دیدم در مورد سران شیطان در آمریکا!

12 نفری که همه یهودی هستن و سیاست آمریکا رو مشخص میکنن.. جان بولتن، مایکل لدین و 10 نفر دیگه که معمولا خبر های ویژه ای از اون ها شنیده نمیشه .. مگر اینکه هر چند وقت یه بار بیان بگن ایران باید نابود بشه!

من خبر مریضی شارون رو شنیدم! اما بعدش فقط دیگه نبود!

بعد یه سوال از همه مهم تر! شما خبر ها رو از رسانه های اونها میگیرین .. چطور مطمئن هستید که اون ها همه چی رو شفاف سازی میکنن؟

من فکر میکنم اینها همش یک سری توهمات بی پایه و اساسه که هیچ سند مستدلی برای اثباتش موجود نیست. ادعا که سند حساب نمیشه. الان من ادعا میکنم خودم با باراک اوباما رابطه دارم و سیاست های کلی نظام آمریکا رو من به اوباما دیکته میکنم. اما چه سندی برای اثبات این ادعا موجوده؟

ایران در جنگ ایران عراق پیروز شد به خاطر اینکه عراق حمله کرد و هدفش گرفتن تهران در سه روز بود! اما بعد از 8 سال ایران یک وجب خاک هم از دست نداد!

آخرین باری که ایران خاک از دست داد بر میگرده به دوره ی پهلوی ... کشور بحرین

اگر دقت کرده باشیم ما هم خواستار تصرف کرب و بلا بودیم که محقق نشد. پس میشه گفت ما هم شکست خوردیم.

بله آمریکا یک کشور حمله کننده ست! و با خون ریزی سعی میکنه به هدف هاش برسه

اما ایران در 8 سال جنگ فقط برای دفاع از خودش داشت تلاش میکرد ..

پس هیچ مقایسه ای اینجا منطقی نیست

اگر این هدف ها متعالی باشه و خون یه مشت جنایتکار ریخته بشه هیچ اشکالی نداره. البته تلفات غیرنظامی هم اجتناب ناپذیره اما اون چیزی که به دست میاد در برابر چیزی که از دست میره خیلی ارزشمندتره و قبل از هر اقدامی قطعا همه جوانب سنجیده میشه حتی تلفات غیرنظامی. شما فکر میکنید به تعویق افتادن حمله نظامی غرب به خاطر چیه؟ به خاطر همین تلفات غیرنظامی احتمالی فعلا دارن روی تمامی گزینه های دیپلماتیک کار میکنن. نه اینکه توان حمله نظامی رو ندارن.

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر شما اون چیکاره بوده که باید کشته بشه؟

من هم مخالف قتل این سفیر زبون بسته میباشم..... صحبت من در خصوص واکنش مسلمان ها بود که واکنش نشون دادن به توهین به ایشان، اونها رو وحشی نمیکنه!!

لینک به دیدگاه
من فکر میکنم اینها همش یک سری توهمات بی پایه و اساسه که هیچ سند مستدلی برای اثباتش موجود نیست. ادعا که سند حساب نمیشه. الان من ادعا میکنم خودم با باراک اوباما رابطه دارم و سیاست های کلی نظام آمریکا رو من به اوباما دیکته میکنم. اما چه سندی برای اثبات این ادعا موجوده؟

اگر دقت کرده باشیم ما هم خواستار تصرف کرب و بلا بودیم که محقق نشد. پس میشه گفت ما هم شکست خوردیم.

اگر این هدف ها متعالی باشه و خون یه مشت جنایتکار ریخته بشه هیچ اشکالی نداره. البته تلفات غیرنظامی هم اجتناب ناپذیره اما اون چیزی که به دست میاد در برابر چیزی که از دست میره خیلی ارزشمندتره و قبل از هر اقدامی قطعا همه جوانب سنجیده میشه حتی تلفات غیرنظامی. شما فکر میکنید به تعویق افتادن حمله نظامی غرب به خاطر چیه؟ به خاطر همین تلفات غیرنظامی احتمالی فعلا دارن روی تمامی گزینه های دیپلماتیک کار میکنن. نه اینکه توان حمله نظامی رو ندارن.

ممنون از پیگیری بحث .. نظرات و مطالعاتی که من داشتم اینگونه بود که گفتم ... فکر میکنم افق نگاه ها خیلی متفاوته و ادامه ی بحث به سرانجامی نمیرسه

اما همونطور که گفتم اینا همه بیان کردن نظراته و چیزی از دوستی ها بین ما کم نمیکنه

از همه مهم تر اینه که ما مردم ایران زمین همو دوست بداریم:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون از پیگیری بحث .. نظرات و مطالعاتی که من داشتم اینگونه بود که گفتم ... فکر میکنم افق نگاه ها خیلی متفاوته و ادامه ی بحث به سرانجامی نمیرسه

اما همونطور که گفتم اینا همه بیان کردن نظراته و چیزی از دوستی ها بین ما کم نمیکنه

از همه مهم تر اینه که ما مردم ایران زمین همو دوست بداریم:icon_gol:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...