رفتن به مطلب

۱۱سپتامبر، توهین به پیامبر، اعتراض مسلمانان، و نهایتا قتل سفیر امریکا!! تحلیل شما چیه؟!

senaps

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فقط یه چی میگم : 30یاست خیلی عجیب تر و کثیف تر از چیزیه که ما فکر می کنیم !

دقیــــــــــقاً....و محاله چیزی از سیاست بفهمیم :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببنید آمریکا از سال 2001 تا الان اگر دونه دونه مردم افغانستان رو بازدید بدنی هم کرده بود میتونست گروه های خرابکار رو پیدا کنه! از طرفی بیشترین تبلیغات در مورد نیروهای طالبان توسط خود رسانه های آمریکایی اتفاق میافته .. که مردم رو فریب بدن که ما رفتیم با چه قول هایی بجنگیم!

از طرفی دیگه با توجه به حضور و نظارت نیروی های آمریکایی در افغانستان اتهام چندین ده برابر شدن تجارت مواد مخدر در این کشور متوجه آمریکاست

در مجموع در خوشبینانه ترین حالت میشه گفت که آمریکایی که نماینده مردم جهانه برای حل مشکلات پس از 12 سال نتونسته کنترل کننده اوضاع در افغانستان باشه و اگر حتی اونو مربی یه تیم فوتبال کرده بودن با این همه ناکامی الان برکنار شده بود!

هدف من این نیست که بشینیم در مورد دنیا آمار بدیم چون همه چی واضحه ..اما خوبه که تحلیل های همو از شرایط بخونیم تا بتونیم از دریچه ی نگاه های هم به دنیا نگاه کنیم

در مورد اروپا نظر من اینه که این قدرت سابق توسط آمریکا و سران اون بازی خورده و حالا که خودش رو در ضعف میبینه چاره جز راه اومدن با آمریکا نداره .. افتادن در دام پول یک پارچه ی یورو و جا خالی دادن بعضی از کشور ها مثل انگلیس و متحدان اون اروپا رو در بد وضعی قرار داده .. بازی که کشور روسیه همیشه سعی کرده خودشو داخل اون نکنه

من نه تنها معتقد نیستم که این سیستم حاکم بر دنیا یک ماشین قدرتمند نیست حتی به دوچرخه بودنش هم شک دارم! چیزی که چارلی چاپلین در چند دهه قبل خوب اونو به تصویر کشید .. اونها فقط با رسانه دارن سیستم خودشونو مثل یک ماشین قدرتمند جلوه میدن ..

یعنی تا چند سال دیگه مردم میتونن در حماقت قبول حق وتو برای چند کشور به بهانه جنگ جهانی باقی بمونن؟ ( تو بازی شطرنج وقتی حریف اجازده داد با دو تا وزیر بازی رو شروع کنید احتمالا طرف مقابل داشته شوخی میکرده!)

جالبه که کشور هایی که خودشون جنگ رو درست کردن برای خودشون حق قائل شدن و کسایی که کاری به جنگ نداشتن از این حق محروم بودن!

من فکر میکنم که یه مشکلی که بعضی از ما در قبول کردن واقعیت داریم وضعیت حاکمان داخلی مونه که چون اونها رو ظالم میبینیم دوست داریم که آمریکا رو بر حق و راه فرار از این وضع ببینیم... در حالی که واقعیت خیلی تلخه و ظلم خیلی زیاد!

شما صبرتون خیلی کمه. در خصوص افغانستان قرار نیست همه چیز یک شبه درست بشه. اما همه میدونیم که در مسیر درستی قرار گرفته و این تغییرات ممکنه چند دهه طول بکشه. کشوری که اینهمه از تمدن بشری عقب مونده حالا حالاها کار داره. مهم اینه که استارتش توسط همون آمریکایی که ما بهش میگیم جنایتکاره خورده شده. میتونید مقایسه کنید با کاری که ما داریم برای برادرای مسلمان فلسطینیمون انجام میدیم و ظرف سی و اندی سال کوچکترین درگرگونی را در بهبود اوضاع شاهد نیستیم. فاصله حرف و عمل یا همون تبلیغاتی که شما میگید اینجا بیشتر خودش رو نشون میده. در ضمن شما فکر میکنی کسانی که اقدام به سر بردین کودکان خردسال میکنن و از همه بدتر توجیهات آسمانی و معنوی هم برای کارهاشون دارن غول نیستن؟ گرگ خونخوار ترین و درنده ترین موجود روی کره خاکیه. اما هیچ گرگی توله گرگ های دیگه رو نمیکشه.

اینکه میگید آمریکا نتونسته کنترل کننده اوضاع باشه یعنی چی؟ موضوع تولید مواد مخدر چه ربطی به اهداف آمریکا داشت؟ در افغانستان اگر جرمی صورت میگرفت حتی سیستمی وجود نداشت که مجرم رو تحت تعقیب قضایی قرار بده. از این رو جرمی نبود که ثبت بشه و ما با خبر بشیم. حالا به مدد ارتباط دولت افغانستان با آمریکا از قدرت گروه های تروریستی و شبه نظامی کاسته شده و با پیاده کردن یک دولت قوی متمرکز دارن به اوضاع افغانستان سر و سامون میدن.

شما از کجا فهمیدید که این نظام جهانی قدرتمند نیست؟ از طریق رسانه؟ اگر رسانه این موضوع رو برای شما مشخص میکنه که هیچی. اما اگر از منابع دیگری این موضوع رو کشف کردید بگید تا ما هم به اون منابع شما دسترسی پیدا کنیم.

من آمریکا رو راه فرار نمیبینم. آمال و آرزوی من زندگی در کشوری هست که به آزادی و حقوق انسان ها احترام بزاره. اگر یه کم بتونیم از این احساسات وطن پرستی که داریم و مورد سوء استفاده هم قرار گرفته کم کنیم به معنای واقعی شهروند کشوری خواهیم شد که به ما احترام میزارن. به عنوان یک انسان. اصول زندگی آمریکایی میگه هر جای دنیا که زندگی میکنی نسبت به مردم همه دنیا مجاب به احترام متقابل هستی. اما احساسات میهن دوستانه ما باعث میشه برای همه مردم دنیا به سلیقه خودمون و تحت منافع خودمون و زیر نظر مکتب خودمون خط قرمز تعیین کنیم و هر کسی که از خط قرمزهای ما عبور کرد رو دشمن قلمداد کنیم. حتی هم وطن و همشهری خودمان را.

اینکه چند کشور اروپایی دارن با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم میکنن مهم نیست. مهم اینه که این بحران حل خواهد شد. چون قدم های درست رو برمیدارن. اولین قدم اینه که بپذیریم در بحران قرار گرفتیم و اونها پذیرفتن. در این مقطعه که میتونن دست به حل بحران بزنن و همه راه های ممکن را خواهند رفت تا به حل بحران بینجامه. اما ما چیکار کردیم. ما میگیم ما ایرانی هستیم. ما باهوشیم. ایران بهترین نقطه دنیا برای زندگیه. هیچ جای دنیا مثل ایران نمیشه. ایرانی ها در همه زمینه های زندگی از همه مردم دنیا جلوترن و با همین احساسات غرور آفرین فقط داریم به ته چاه سقوط میکنیم و سرعت این فروپاشی هم روز به روز بیشتر میشه. مثل بیماری که داره از یک بیماری رنج میبره اما به جای اینکه به فکر درمان بیماری بیفته فقط از مسکن استفاده میکنه تا دردهای پنهان بشن و نهایتا یه روزی بیماری تمام سیستم های فیزیولوژیکی بدنش رو از کار میندازه و از بین میره در حالی که طی این فرآیند تخریب متوجه دردهاش هم نمیشه چون مسکن مصرف میکنه. وضعیت ما هم الان همینطوریه. به هر چیزی چنگ میندازیم تا دردهامون رو نفهیمیم. از تاریخ و دین و وطن پرستی و هر آنچیزی که موجب برانگیخته شدن احساسات میشه استفاده میکنم تا سرخوش از ترشح یک سری هورمون های نشاط آور دردهامون رو فراموش کنیم. هر چقدر هم که دردهامون بیشتر میشن مجبوریم چیزهای جدیدتری رو دست آویز قرار بدیم تا دردهامون رو نفهمیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
به نظر من آمریکا کاملا هوشمندانه عمل میکنه.

چیزی که برای آمریکا مهم هست، چپاول ثروت های منطقه هست.

چیزی که سبب چپاول میشه، ملت های احمق هستند، ملت های احمق وقتی رشد پیدا میکنند، که حاکمانی ابله بر اونها گماشته بشه.

اتفاقا طبق نقشه ای حساب شده، حاکمین سکولار و تحصیلکرده رو داره بر میداره و حاکمین مذهبی رو به جاشون میاره. اونایی که با یک آتش زدن کتاب به خشم میان اما نمیفهمن سرمایه های کشورشون کجا میره.:icon_razz:

آمریکا خودش یکی از ثروتمندترین کشور های دنیاست... نیازی به چپاول کشورهایی مثل مصر یا عراق یا افغانستان و غیره نداره برای ادامه ی بقا... و اقتصاد امروز جهان تمامی کشور های توانای دنیا رو میتونه به راحتی به تمام چیزهایی که میخوان برسونه...

دومین نکته هم اینکه آمریکا و به طور کلی تمامی کشورهای قدرتمند هر زمان که بخوان بدون اینکه خونی از دماغ کسی بیاد و افرادی مثل من و شما حرفی برای گفتن داشته باشیم به اون منابعی که میخوان دسترسی پیدا میکنند و برای دسترسی به اونها نه نیاز دارند به کشوری حمله کنند و نه نیاز به شلوغ کردن صحنه ی سیاست بین الملل دارند...

من خیلی شک دارم که خود شما هم بتونید یک دلیل معقول بیارید که چرا کشور یا کشور هایی باید دست به چنین کاری بزنند و چه هدفی میتونند از چنین کاری داشته باشند...

هیچ کشوری نمیتونه برای ملت و کشور دیگه ای رهبر تعیین بکنه... ملت اون کشور هستند که در نهایت برای کشورشون تصمیم میگیرند... اگر مردم کشوری شعور کافی داشته باشند هیچ کشوری نمیتونه براشون حاکم تعیین بکنه... پس در حقیقت این گناه مردم کشور ها هست نه کرده ی کشوری مثل آمریکا... منتها متاسفانه عده ای عادت کردند ناتوانای ها و نادانی های خودشون رو همیشه با چنین حرف هایی به شکل دیگه ای جلوه بدند...

اونا خوب میدونن دارن چیکار میکنن.

درواقع دست رو نقطه ضعف مردم مسلمان گذاشتن...:sigh:

جای بسی تاسفه...:icon_razz:

به فرض اینکه شما درست میفرمایید و اینها همش کار آمریکا یا یک سری کشور ها یا گروه های دیگه هست که به شکل برنامه ریزی شده دارند چنین کاری میکنند، به چه دلیلی باید عده ای انسان که احتمالا باید دارای عقل و شعور و منطق باشند با یک مسئله ای به این سادگی چنین رفتاری نشون بدند ؟ چطوری هست که چنین اتفاقاتی همیشه در بین این انسان های خاص میوفته... چطور پیروان ادیان دیگه چنین رفتاری نمیکنند با اینکه مسائل مشابه به این برای اونها هم اتفاق افتاده؟

مثل همیشه می خوان بااین کارا اوضاع روبه نفع خودشون پیش ببرن.ماهم که کاری ازمون برنمیاد.بسی جای تأسف...!:4564:

- - - Updated - - -

کدوم اوضاع رو با این کار میتونند به نفع خودشون پیش ببرند ؟

شما از این اوضاع خبر دارید که ما رو هم مطلع کنید ؟

امریکا فقط داره زور گیری می کنه...

خودش یه عالمه نفت داره...دست می ذاره رو نفت بقیه ی کشورا...

گندوم داره...باز وارد می کنه!

همه ی کاراشون هم با فکره...کلی هم قبلش برنامه می ریزن و می دونن مردم چه حرکتی نشون می دن.

بعد آمریکا از کجا زورگیری کرده؟

میشه یکی دو مورد از این "زور گیری" ها رو بیان بفرمایید ما هم استفاده ببریم ؟ :ws52:

خیلی عجیبه که ملت هنوز فکر میکنند کشور ها برای دسترسی به منابع کشور های دیگه باید حتما برند توی خاک اون کشور و میلیارد ها میلیارد دلار خرج کنند تا به منابع اون کشور دسترسی داشته باشند...

فکر میکنید الان سال 1800 میلادی هست ؟

چقدر بد که آمریکا فکر میکنه... چقدر واقعا بده که مثل دولت ما نیست که همه چیزشون رو هوا باشه... اه اه... تف تف...

• Like 5
لینک به دیدگاه
شما صبرتون خیلی کمه. در خصوص افغانستان قرار نیست همه چیز یک شبه درست بشه. اما همه میدونیم که در مسیر درستی قرار گرفته و این تغییرات ممکنه چند دهه طول بکشه. کشوری که اینهمه از تمدن بشری عقب مونده حالا حالاها کار داره. مهم اینه که استارتش توسط همون آمریکایی که ما بهش میگیم جنایتکاره خورده شده. میتونید مقایسه کنید با کاری که ما داریم برای برادرای مسلمان فلسطینیمون انجام میدیم و ظرف سی و اندی سال کوچکترین درگرگونی را در بهبود اوضاع شاهد نیستیم. فاصله حرف و عمل یا همون تبلیغاتی که شما میگید اینجا بیشتر خودش رو نشون میده. در ضمن شما فکر میکنی کسانی که اقدام به سر بردین کودکان خردسال میکنن و از همه بدتر توجیهات آسمانی و معنوی هم برای کارهاشون دارن غول نیستن؟ گرگ خونخوار ترین و درنده ترین موجود روی کره خاکیه. اما هیچ گرگی توله گرگ های دیگه رو نمیکشه.

اینکه میگید آمریکا نتونسته کنترل کننده اوضاع باشه یعنی چی؟ موضوع تولید مواد مخدر چه ربطی به اهداف آمریکا داشت؟ در افغانستان اگر جرمی صورت میگرفت حتی سیستمی وجود نداشت که مجرم رو تحت تعقیب قضایی قرار بده. از این رو جرمی نبود که ثبت بشه و ما با خبر بشیم. حالا به مدد ارتباط دولت افغانستان با آمریکا از قدرت گروه های تروریستی و شبه نظامی کاسته شده و با پیاده کردن یک دولت قوی متمرکز دارن به اوضاع افغانستان سر و سامون میدن.

شما از کجا فهمیدید که این نظام جهانی قدرتمند نیست؟ از طریق رسانه؟ اگر رسانه این موضوع رو برای شما مشخص میکنه که هیچی. اما اگر از منابع دیگری این موضوع رو کشف کردید بگید تا ما هم به اون منابع شما دسترسی پیدا کنیم.

من آمریکا رو راه فرار نمیبینم. آمال و آرزوی من زندگی در کشوری هست که به آزادی و حقوق انسان ها احترام بزاره. اگر یه کم بتونیم از این احساسات وطن پرستی که داریم و مورد سوء استفاده هم قرار گرفته کم کنیم به معنای واقعی شهروند کشوری خواهیم شد که به ما احترام میزارن. به عنوان یک انسان. اصول زندگی آمریکایی میگه هر جای دنیا که زندگی میکنی نسبت به مردم همه دنیا مجاب به احترام متقابل هستی. اما احساسات میهن دوستانه ما باعث میشه برای همه مردم دنیا به سلیقه خودمون و تحت منافع خودمون و زیر نظر مکتب خودمون خط قرمز تعیین کنیم و هر کسی که از خط قرمزهای ما عبور کرد رو دشمن قلمداد کنیم. حتی هم وطن و همشهری خودمان را.

اینکه چند کشور اروپایی دارن با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم میکنن مهم نیست. مهم اینه که این بحران حل خواهد شد. چون قدم های درست رو برمیدارن. اولین قدم اینه که بپذیریم در بحران قرار گرفتیم و اونها پذیرفتن. در این مقطعه که میتونن دست به حل بحران بزنن و همه راه های ممکن را خواهند رفت تا به حل بحران بینجامه. اما ما چیکار کردیم. ما میگیم ما ایرانی هستیم. ما باهوشیم. ایران بهترین نقطه دنیا برای زندگیه. هیچ جای دنیا مثل ایران نمیشه. ایرانی ها در همه زمینه های زندگی از همه مردم دنیا جلوترن و با همین احساسات غرور آفرین فقط داریم به ته چاه سقوط میکنیم و سرعت این فروپاشی هم روز به روز بیشتر میشه. مثل بیماری که داره از یک بیماری رنج میبره اما به جای اینکه به فکر درمان بیماری بیفته فقط از مسکن استفاده میکنه تا دردهای پنهان بشن و نهایتا یه روزی بیماری تمام سیستم های فیزیولوژیکی بدنش رو از کار میندازه و از بین میره در حالی که طی این فرآیند تخریب متوجه دردهاش هم نمیشه چون مسکن مصرف میکنه. وضعیت ما هم الان همینطوریه. به هر چیزی چنگ میندازیم تا دردهامون رو نفهیمیم. از تاریخ و دین و وطن پرستی و هر آنچیزی که موجب برانگیخته شدن احساسات میشه استفاده میکنم تا سرخوش از ترشح یک سری هورمون های نشاط آور دردهامون رو فراموش کنیم. هر چقدر هم که دردهامون بیشتر میشن مجبوریم چیزهای جدیدتری رو دست آویز قرار بدیم تا دردهامون رو نفهمیم.

من در ابتداری بحثم گفتم که هدف دادن آمار نیست ... چون مثلا شما بیای آمار بدی از یه سایت خبری که آمریکا در این سال این اقدامات رو انجام داده این چیز با ارزشی نیست .. اگر به آمار های احمدی نژاد نگاه کنید مطمئنا دست همه رو از پشت بسته!

من میگم اگر تحلیل کنیم و خبری صحبت نکنیم حداقل میشه یه مقدار منطقی تر به موضوع نگاه کرد ..

ما چطور باید باور کنیم که آمریکا با اون همه ثروت و سرمایه های مغزی که از جای جای جهان دور خودش جمع کرده! نتونسته بعد از گذشت 12 سال یک کشور کوچک رو جمع و جور کنه؟ باور کنید بن لادن و طالبان رو فقط میشه در فیلم های هالیوودی پیدا کرد! اونا رو میشه فقط در بازی های فلش رو اینترنت پیدا کرد!

میشه به سوالات من پاسخ بدین ؟

اصلا طالبان از کجا مهمات وسلاح میاره؟

اونها کجا کارخونه ی ساخت تسلیحات دارن؟

آیا میشه یه نیروی قدرتمند مقر فرمانده هی و فرمانده نداشته باشه؟ آیا سازمان های قوی اطلاعاتی آمریکا نمیتونن بعد از 12 سال اونها رو پیدا کنن؟

از همه سوال ها مهم تر اینه که آمریکای مهربون! چرا اومده تو خاور میانه تروریست بگیره؟ چرا دزدان دریایی سومالی رو نمیگیره؟؟

من نمیخوام برین جواب این سوالات رو در بیارین .. فکر کنم فقط اگر بی طرف به سوالات فکر کنیم جوابش کاملا مشخص باشه

اما نکته ای که برای من در پست قبلم حائز اهمیت بود و به عنوان تحلیلم بیان کردم از اینکه دنیا بر مبنای ظلم و زور مدیریت میشه و به زودی از هم میپاشه یکیش همین حق وتو بود .. چیزی که شما اصلا به اون توجه نکردین!

• Like 3
لینک به دیدگاه
من در ابتداری بحثم گفتم که هدف دادن آمار نیست ... چون مثلا شما بیای آمار بدی از یه سایت خبری که آمریکا در این سال این اقدامات رو انجام داده این چیز با ارزشی نیست .. اگر به آمار های احمدی نژاد نگاه کنید مطمئنا دست همه رو از پشت بسته!

من میگم اگر تحلیل کنیم و خبری صحبت نکنیم حداقل میشه یه مقدار منطقی تر به موضوع نگاه کرد ..

ما چطور باید باور کنیم که آمریکا با اون همه ثروت و سرمایه های مغزی که از جای جای جهان دور خودش جمع کرده! نتونسته بعد از گذشت 12 سال یک کشور کوچک رو جمع و جور کنه؟ باور کنید بن لادن و طالبان رو فقط میشه در فیلم های هالیوودی پیدا کرد! اونا رو میشه فقط در بازی های فلش رو اینترنت پیدا کرد!

آیا میشه یه نیروی قدرتمند مقر فرمانده هی و فرمانده نداشته باشه؟ آیا سازمان های قوی اطلاعاتی آمریکا نمیتونن بعد از 12 سال اونها رو پیدا کنن؟

از همه سوال ها مهم تر اینه که آمریکای مهربون! چرا اومده تو خاور میانه تروریست بگیره؟ چرا دزدان دریایی سومالی رو نمیگیره؟؟

من نمیخوام برین جواب این سوالات رو در بیارین .. فکر کنم فقط اگر بی طرف به سوالات فکر کنیم جوابش کاملا مشخص باشه

اما نکته ای که برای من در پست قبلم حائز اهمیت بود و به عنوان تحلیلم بیان کردم از اینکه دنیا بر مبنای ظلم و زور مدیریت میشه و به زودی از هم میپاشه یکیش همین حق وتو بود .. چیزی که شما اصلا به اون توجه نکردین!

سلام.

نمیخام بگم این جوابهای من حتمن درسته. اما ممکنه:

1- از مافیای اسلحه

2-ما شیر میخوریم، گاو نداریم :)

3-طالبان بیشتر به نظر من البته یه نیروی غیرمتمرکز و غیر رسمیه. که زیر شاخه هایی داره که تو هر بخش افغانستان هستند. تا حد زیادی این گروها خود مختارند. اگه دقت کنیم، مشخصه اکه حملاتشون همه با تعداد آدمهای کم و در مناطق پراکنده است.

4- مگه نشنیدین که "آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند ! "اینم روش

5- اول اینکه دزدان سومالیایی مشکل شماره یکش نیستن. دوم اینکه اونها هم گشتزنی میکنن

شاید همه اینها که گفتم غلط باشه. از نظر من اینها جوابهای ممکنه :icon_gol:

=====================================

نکته ای که میخاستم بگم اینه که چرا فکر میکنید اگه سیستمی که بر پایه زورگویی هست،"بزودی" از هم میپاشه.

تاریخ که خلاف این رو نشون داده!!

بنی امیه چندسال حاکم بود، بعد خلفای بعدی که امامارو میکشتند، چقدر حکومت کردند؟؟

از این گذشته، اگه یه سیستم زورگو؛ بره، معمولن یکی مثل خودش میاد سر کار؛ تاریخ همین ایران خودمون، دیکتاتور بعد دیکتاتور

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام.نمیخام بگم این جوابهای من حتمن درسته. اما ممکنه:1- از مافیای اسلحه2-ما شیر میخوریم، گاو نداریم :)3-طالبان بیشتر به نظر من البته یه نیروی غیرمتمرکز و غیر رسمیه. که زیر شاخه هایی داره که تو هر بخش افغانستان هستند. تا حد زیادی این گروها خود مختارند. اگه دقت کنیم، مشخصه اکه حملاتشون همه با تعداد آدمهای کم و در مناطق پراکنده است.4- مگه نشنیدین که "آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند ! "اینم روش5- اول اینکه دزدان سومالیایی مشکل شماره یکش نیستن. دوم اینکه اونها هم گشتزنی میکننشاید همه اینها که گفتم غلط باشه. از نظر من اینها جوابهای ممکنه :icon_gol:[/b]
مافیای اسلحه کجاست؟از کجا پول میارن میخرن؟ ببنید ایران هم یکی از دشمنان آمریکاست.. با اینهمه منابع و قدرت تو فشار تحریم داره پوست میندازه! چطور طالبان اینقد راحت سلاح میخره؟سازماندهی دزدان دریای سومالی به مراتب قوی تر از طالبانه ... چرا اون مشکل شماره یک نیست؟ از طرفی مگه هدف کمک به خلق خدا نیست ؟ چه فرقی میکنه حالا؟
نکتهفعلا ای که میخاستم بگم اینه که چرا فکر میکنید اگه سیستمی که بر پایه زورگویی هست،"بزودی" از هم میپاشه. تاریخ که خلاف این رو نشون داده!!بنی امیه چندسال حاکم بود، بعد خلفای بعدی که امامارو میکشتند، چقدر حکومت کردند؟؟از این گذشته، اگه یه سیستم زورگو؛ بره، معمولن یکی مثل خودش میاد سر کار؛ تاریخ همین ایران خودمون، دیکتاتور بعد دیکتاتور
من اصلا بحث فلسفی بیان نکردم .. در مورد پایه و اساس حکومت جهانی صحبت کردم که نمیتونه با این وضع ادامه پیدا کنه
  • Like 1
لینک به دیدگاه

"جمع کردن" یک کشور به این راحتی ها که شما فکر میکنید نیست... دولت ها ملت خودشون رو هم نمیتونند جمع کنند... حالا چه برسه به کشوری که نیرو در یک جای دیگر جهان پیاده کرده با فرهنگ و تمدنی کاملا متفاوت و اون وظعیت سیاسی و نظامی و اجتماعی وحشتناک... انتظار دارید چطوری باشه ؟ طالبان یک گروه تند روی مذهبی هست که در بین مردم وجود داره و در بین اونها رخنه کرده... تمام مردم مذهبی افغانستان رسما پتانسیل این رو دارند که عضوی از این گروه باشند... بیشتر مردم یا از ترس و یا به دلیل هم عقیده بودن با اونها ازشون پشتیبانی میکنند و یا حداقل بر علیه اونها عمل نمیکنند... حالا شما فرض کنید یک نیروی خارجی بخواد مردمی رو که از همه نظر فلج هست از دست چنین گروهی نجات بده... کار واقعا ساده ای نیست... اون هم با وضعیت نیروهای متحد در افغانستان... در ضمن به طور کلی جنگ های چریکی اینطور هستند... طولانی مدت هستند... برای همین هست که بهشون میگند جنگ های فرسایشی...

تهیه ی سلاح به نظر شما کار خیلی سختی هست برای یک گروه تروریستی که منطقه رو به خوبی میشناسه و از پشتیبانی مردمی هم برخورداره و به منابع مالی هم دسترسی داره؟ در ضمن چه سلاحی مگر استفاده میشه ؟ اف 18 ؟ خرید مواد منفجره و فشنگ های استاندارد ناتو یا روسیه که چیز سختی نیست... به راحتی به دست میاد...

اولا مقر فرماندهی دارند... سرویس های اطلاعاتی هم دائما در حال ردگیری مقامات این گروه ها هستند... ولی این به قول شما مقرهای فرماندهی یکی دوتا نیستند که به این راحتی قابل ردگیری باشند و در ضمن این گروه ها مدت هاست که دیگه از سیستم های هرمی استفاده نمی کنند و فعالیت گروه ها به شکل خوشه ای هست که ردگیری اونها رو چندین و چند برابر سخت تر میکنه...

خوب یکی از دلایل اصلی وجود نیروهای متحدان آمریکا در اون منطقه هست... دوما اینکه اون منطقه، منطقه ی استراتژیکی برای آمریکا نیست... سوما اینکه آمریکا هم در این مناطق گشت داره... مهم تر از همه اینکه آمریکا برای اهداف نظامی و استراتژیکش از نظر خطر و اهمیت درجه بندی داره...

والا من همیشه دارم به این چیزایی که شما میفرمایید فکر میکنم... یکی از دلایل اصلیش هم اینه که شخصا به این نوع مسائل علاقه دارم... ولی نمیدونم چرا به این نتایجی که شما میفرمایید نمیرسم...

• Like 3
لینک به دیدگاه
"جمع کردن" یک کشور به این راحتی ها که شما فکر میکنید نیست... دولت ها ملت خودشون رو هم نمیتونند جمع کنند... حالا چه برسه به کشوری که نیرو در یک جای دیگر جهان پیاده کرده با فرهنگ و تمدنی کاملا متفاوت و اون وظعیت سیاسی و نظامی و اجتماعی وحشتناک... انتظار دارید چطوری باشه ؟ طالبان یک گروه تند روی مذهبی هست که در بین مردم وجود داره و در بین اونها رخنه کرده... تمام مردم مذهبی افغانستان رسما پتانسیل این رو دارند که عضوی از این گروه باشند... بیشتر مردم یا از ترس و یا به دلیل هم عقیده بودن با اونها ازشون پشتیبانی میکنند و یا حداقل بر علیه اونها عمل نمیکنند... حالا شما فرض کنید یک نیروی خارجی بخواد مردمی رو که از همه نظر فلج هست از دست چنین گروهی نجات بده... کار واقعا ساده ای نیست... اون هم با وضعیت نیروهای متحد در افغانستان... در ضمن به طور کلی جنگ های چریکی اینطور هستند... طولانی مدت هستند... برای همین هست که بهشون میگند جنگ های فرسایشی...

تهیه ی سلاح به نظر شما کار خیلی سختی هست برای یک گروه تروریستی که منطقه رو به خوبی میشناسه و از پشتیبانی مردمی هم برخورداره و به منابع مالی هم دسترسی داره؟ در ضمن چه سلاحی مگر استفاده میشه ؟ اف 18 ؟ خرید مواد منفجره و فشنگ های استاندارد ناتو یا روسیه که چیز سختی نیست... به راحتی به دست میاد...

اولا مقر فرماندهی دارند... سرویس های اطلاعاتی هم دائما در حال ردگیری مقامات این گروه ها هستند... ولی این به قول شما مقرهای فرماندهی یکی دوتا نیستند که به این راحتی قابل ردگیری باشند و در ضمن این گروه ها مدت هاست که دیگه از سیستم های هرمی استفاده نمی کنند و فعالیت گروه ها به شکل خوشه ای هست که ردگیری اونها رو چندین و چند برابر سخت تر میکنه...

خوب یکی از دلایل اصلی وجود نیروهای متحدان آمریکا در اون منطقه هست... دوما اینکه اون منطقه، منطقه ی استراتژیکی برای آمریکا نیست... سوما اینکه آمریکا هم در این مناطق گشت داره... مهم تر از همه اینکه آمریکا برای اهداف نظامی و استراتژیکش از نظر خطر و اهمیت درجه بندی داره...

والا من همیشه دارم به این چیزایی که شما میفرمایید فکر میکنم... یکی از دلایل اصلیش هم اینه که شخصا به این نوع مسائل علاقه دارم... ولی نمیدونم چرا به این نتایجی که شما میفرمایید نمیرسم...

یکی از مشکلاتی که تو بحثا وجود داره این عدم تمرکز رو موضوع اصلیه !

من سوالات بالا رو از دوستی پرسیدم که تو پستش گفته بود طالبان خیلی قویه و امکانش نبوده که تو 12 سال اونو به زمین زد! از طرفی حضور آمریکا رو در افغانستان یه مساله ی خیر خواهانه برای امنیت جامعه ی جهانی بیان کرده بودند

اما به طور کلی من اصلا به وجود طالبان به عنوان یک نیروی مسنجم اعتقاد ندارم ... این اعتقادات خشن و خراب کننده ی چهره ی اسلام از سوی طالبان هم چیزیه که در اسلام وجود نداشته ! آیا افغانستانی که کمتر از دو قرن پیش از ایران جدا شد به دست همین سیاست خیرخواهانه! این جور بود؟

ما دقیقا به یه نتیجه میرسیم!.. فقط شما سعی میکنی وانمود کنی مثل من فکر نمیکنی!

منم دقیقا همین جمله ای رو میخوام بگم که شما گفتی:

"جمع کردن" یک کشور به این راحتی ها که شما فکر میکنید نیست... دولت ها ملت خودشون رو هم نمیتونند جمع کنند... حالا چه برسه به کشوری که نیرو در یک جای دیگر جهان پیاده کرده

همه ی تلاشم همین بود تو این پست هام که بگم کشوری که خودشو نمیتونه جمع کنه چرا همش سرشو میکنه تو کار یه کشور دیگه؟ آیا غیر از دزدی هدفی داره؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

آمریکا خودش یکی از ثروتمندترین کشور های دنیاست... نیازی به چپاول کشورهایی مثل مصر یا عراق یا افغانستان و غیره نداره برای ادامه ی بقا... و اقتصاد امروز جهان تمامی کشور های توانای دنیا رو میتونه به راحتی به تمام چیزهایی که میخوان برسونه...

دومین نکته هم اینکه آمریکا و به طور کلی تمامی کشورهای قدرتمند هر زمان که بخوان بدون اینکه خونی از دماغ کسی بیاد و افرادی مثل من و شما حرفی برای گفتن داشته باشیم به اون منابعی که میخوان دسترسی پیدا میکنند و برای دسترسی به اونها نه نیاز دارند به کشوری حمله کنند و نه نیاز به شلوغ کردن صحنه ی سیاست بین الملل دارند...

من خیلی شک دارم که خود شما هم بتونید یک دلیل معقول بیارید که چرا کشور یا کشور هایی باید دست به چنین کاری بزنند و چه هدفی میتونند از چنین کاری داشته باشند...

هیچ کشوری نمیتونه برای ملت و کشور دیگه ای رهبر تعیین بکنه... ملت اون کشور هستند که در نهایت برای کشورشون تصمیم میگیرند... اگر مردم کشوری شعور کافی داشته باشند هیچ کشوری نمیتونه براشون حاکم تعیین بکنه... پس در حقیقت این گناه مردم کشور ها هست نه کرده ی کشوری مثل آمریکا... منتها متاسفانه عده ای عادت کردند ناتوانای ها و نادانی های خودشون رو همیشه با چنین حرف هایی به شکل دیگه ای جلوه بدند...

همه چیز رو در ثروت نبینید.

حتما درباره تاریخ حرص و طمع بشر و یکی از مهمترین انگیزه ها یعنی سلطنت و حکمرانی بر همه مطالب زیادی مطالعه فرمودین.

هدف خیلی ها از جنگ، ثروت و اقتصاد در وهله اول نبوده، قدرت و شهرت و ریاست، یک خوی همیشگی بشر هست، جناب هیتلر هم همچین کاخ و درباری نداشتن، جنون قدرت در سر داشتند.

آمریکا و انگلستان جنون سلطنت دارند و تونستن زبان رسمی کشورشون رو به عنوان زبان دوم دنیا به همه قالب کنند.

مشکل خاورمیانه هم همینجاست که ملت هاش شعور ندارن، برای همین آمریکا یا انگلستان براشون تصمیم میگیرن، چه تصمیم مستقیم چه تصمیم با بکارگیری دست نشانده هاشون.

بحث ناتوانی نیست عزیزم، ژاپن با اینهمه پیشرفت اقتصادی هنوز مثل موش از آمریکا میترسه چون بمباران اتمی هم شد و هیچ حرکتی هم در تلافی نتونست بکنه.

آمریکا و غرب، جهان سوم رو بره هایی برای دریدن میبینن، فعلا همه چیز دست گرگ هاست، چوپان های حاکم هم دست کمی از گرگ ندارن، نمیشه کاری کرد، چون دیگه بره شدی رفته. :icon_razz:

• Like 7
لینک به دیدگاه

مسئله اینجاست که اونطرف آب ها همه چیز به وضوح شفافه. شما از روابط جنسی مقام اول دولت ها هم میتونی به راحتی در رسانه های رسمی با خبر بشی. کسی روی چیزی سرپوش نمیزاره. به همین خاطر من آمارها رو میپذیرم. رئیس دولت آمریکا شکست خودش رو میاد تو تلویزیون رسمی در فلان طرح نظامی یا اقتصادی با صراحت و شفافیت بیان میکنه. به همین خاطر وقتی از اقدامات و موفقیت هاشون هم آمار میدن من قبول میکنم. هیچوقت ادعا نمیکنن که ما از طرف خدا یک حکومت مطلق و عاری از نقصان پیاده کردیم و اصلا در این نظام اشتباهی صورت نمیگیره. پس وقتی که آمار میدن من قبول میکنم و میپذیرم. اونجا هم مثل ایران نیست که هرکی هر چی دلش میخواد مطرح کنه و کسی جرئت نطق کشیدن نداشته باشه. هر کی یه کلمه حرف پس و پیش بزنه رسانه ها آزادی کامل دارن تا طرفو نقره داغش کنن. هیچ فرقی هم نمیکنه که طرف کی باشه و چه مقام و منسب دولتی داشته باشه.

اینکه شما میگید تو 12 سال نتونسته یه کشور کوچیک رو جمع رو جور کنه هم جای بحث داره. ما هشت سال جنگیدیم و با این آمار تلفات جانی و مالی آخرش بچه هامون تو کتاب های مدرسه خوندن که پیروز شدیم. چون اساسا هدف از جنگ مشخص نبود و هیچ طرح و نقشه از پیش تعیین شده ای وجود نداشت که بتونیم ادعا کنیم به هدفمون رسیدیم یا نه.

اما آمریکا وقتی یک طرح نظامی رو با هر هدفی اعم از پاکسازی و ... انجام میده براش طرح و نقشه داره. به فرض مثال همه چیز حتی تعداد تلفات جانی، هزینه اقتصادی و مدت زمان طرح از پیش تعیین شده است. اگر تلفات بیشتر از حد تخمین زده شده در طرح نظامی باشه یا مدت زمان عملیات نظامی بیشتر طول بکشه یا یک دلار بیشتر هزینه کنن در انجام اون طرح میگن آمریکا در این طرح شکست خورد. مثل شکست آمریکا در عراق. آمریکا واقعا به نظر شما شکست خورد؟ صدام پیروز شد؟ مسلمه که نه. اما واقع بینی دولتی قوی مثل آمریکا باعث میشه بیاد بگه در طرح حمله به عراق دولت آمریکا شکست خورد. چون هزینه ها بیشتر شد. مدت زمان بیشتری هم طول کشید. حالا رسانه های بدبخت ما میان میگن آمریکا شکست خورد اینم اعترافات دولت آمریکا در تلویزیون. شکست آمریکا رو با پیروزی ما در جنگ با عراق مقایسه کنید تا ببینید شکست یعنی چی؟ وضعیت افغانستان هم همینطور. از چپ و راست به دولت آمریکا انتقاد میشه که شما در افغانستان شکست خوردید در حالی که همه میدونن طی این سال ها وضعیت افغانستان چقدر رو به بهبودی بوده. اما دولت پذیرفته که در این طرح شکست خورده. شما همین الان جرئت داری یه مقاله منتشر کنی در خصوص جنگ ایران و عراق و در خصوص پیروزی یا شکست ما بحث کنی؟ نمیتونی. چون اصلا مشخص نبود ما به چی قراره برسیم یا صدام قرار بود به چی برسه که بخوایم شکست و پیروزی رو براش تعریف کنیم و به آنالیزش بپردازیم.

الان من به این سوالات جواب بدم یا نه؟

جواب سوال هاتون خیلی شفاف و روشنه.

تهیه سلاح کار خیلی راحتیه. من نمیتونم به کسی تهمت بزنم ولی ممکنه یکی از کشورهای همسایه در ازای پرداخت پول سلاح تهیه کنیه. که احتمالش هم خیلی زیاده. چون همچین سلاح های پیشرفته ای هم ندارن. سلاح اصلیشون جهل و سوء استفاده از اعتقادات آسمانی مردم و عدم پایبندی به اصول انسانیه. وگرنه آرپی چی و کلاشینکف که خیلی راحت همه جای دنیا به دست میاد.

چرا فرمانده نداره؟ مگه بن لادن کشته نشد؟ اما گروهک ها همچنان در حال فعالیت هستن و مشکل اصلی دیگه آمیخته شدنشون با بطن جامعه است.

چرا اومده تو خاور میانه تروریست بگیره؟ برای اینکه خطرناک تر از همه جای دنیا در تمام کشورهای جهان سومی همین چند تا کشور خاورمیانه ایه. چرا دزدان دریایی سومالی رو نمیگیره؟ به نظر شما دزدی کشتی و خسارت های مالی فجیع تره یا سر بریدن آدمها؟ شما اگر سرت بشکنه و خونریزی کنه و در عین حال دستت خراشیده بشه اول کدومو مداوا میکنی؟

چرا فکر میکنید که نباید بر اساس آمار حرف زد و باید بر اساس احساسات ضد آمریکاییمون که توسط همین حکومت الهی خودمون شکل گرفته قضاوت کرد؟

موضوع حق وتو این وسط چه ربطی داره داداش؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

حتما درباره تاریخ حرص و طمع بشر و یکی از مهمترین انگیزه ها یعنی سلطنت و حکمرانی بر همه مطالب زیادی مطالعه فرمودین.

هدف خیلی ها از جنگ، ثروت و اقتصاد در وهله اول نبوده، قدرت و شهرت و ریاست، یک خوی همیشگی بشر هست، جناب هیتلر هم همچین کاخ و درباری نداشتن، جنون قدرت در سر داشتند.

آمریکا و انگلستان جنون سلطنت دارند و تونستن زبان رسمی کشورشون رو به عنوان زبان دوم دنیا به همه قالب کنند.

مشکل خاورمیانه هم همینجاست که ملت هاش شعور ندارن، برای همین آمریکا یا انگلستان براشون تصمیم میگیرن، چه تصمیم مستقیم چه تصمیم با بکارگیری دست نشانده هاشون.

بحث ناتوانی نیست عزیزم، ژاپن با اینهمه پیشرفت اقتصادی هنوز مثل موش از آمریکا میترسه چون بمباران اتمی هم شد و هیچ حرکتی هم در تلافی نتونست بکنه.

آمریکا و غرب، جهان سوم رو بره هایی برای دریدن میبینن، فعلا همه چیز دست گرگ هاست، چوپان های حاکم هم دست کمی از گرگ ندارن، نمیشه کاری کرد، چون دیگه بره شدی رفته. :icon_razz:

یه نکته از نظر من حائز اهمیته که شما بهش توجه نمیکنید. تاریخ خیلی خوبه برای واکاوی مسائل. اما اتفاقات تاریخ رو نمیشه بسط داد به امروز. اگر شخصی در یک دوره ای از یک ملت مرتکب اشتباهاتی شده نمیشه اونو به امروزش تعمیم داد. همش میگیم انگلیس اون روز اینکارو کرد. آمریکا فلان روز اینکارو کرد. اونها مال گذشته است و همونجا میمونه. مهم عملکرد امروز دولت ها و حکومت هاست که در پرتو گسترش ارتباطات داره شکل شفافی به خودش میگیره و هیچ عمل خبطی نیست که از چشم عموم دور بمونه و همه چیز خیلی زود برملا میشه.

مگه نادرشاه افشار که به هندوستان لشگر کشی کرد چندین هزار چشم رو از حدقه در نیاورد؟ مگه خود ژاپن در چین نسل کشی نکرد. مگر هیتلر پدر یهودی ها رو در نیاورد؟

همه یان اتفاقات رو باید ربط داد به امروز و دولت های امروزی رو بابتش مسئول دانست و محاکمه کرد؟

یعنی الان هندوها باید به خاطر اون اتفاق ارتباطشون رو با ایران قطع کنن و شعار مرگ بر ایران سر بدن؟

یا یهودی ها شعار مرگ بر آلمان سر بدن؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
یه نکته از نظر من حائز اهمیته که شما بهش توجه نمیکنید. تاریخ خیلی خوبه برای واکاوی مسائل. اما اتفاقات تاریخ رو نمیشه بسط داد به امروز. اگر شخصی در یک دوره ای از یک ملت مرتکب اشتباهاتی شده نمیشه اونو به امروزش تعمیم داد. همش میگیم انگلیس اون روز اینکارو کرد. آمریکا فلان روز اینکارو کرد. اونها مال گذشته است و همونجا میمونه. مهم عملکرد امروز دولت ها و حکومت هاست که در پرتو گسترش ارتباطات داره شکل شفافی به خودش میگیره و هیچ عمل خبطی نیست که از چشم عموم دور بمونه و همه چیز خیلی زود برملا میشه.

مگه نادرشاه افشار که به هندوستان لشگر کشی کرد چندین هزار چشم رو از حدقه در نیاورد؟ مگه خود ژاپن در چین نسل کشی نکرد. مگر هیتلر پدر یهودی ها رو در نیاورد؟

همه یان اتفاقات رو باید ربط داد به امروز و دولت های امروزی رو بابتش مسئول دانست و محاکمه کرد؟

یعنی الان هندوها باید به خاطر اون اتفاق ارتباطشون رو با ایران قطع کنن و شعار مرگ بر ایران سر بدن؟

یا یهودی ها شعار مرگ بر آلمان سر بدن؟

من کی گفتم باید گذشته رو مدام به امروز و آینده، ربط داد. :banel_smiley_4:

سیاست های غرب و آمریکا و انگلیس در مورد خاورمیانه هنوز تغییری نکرده، فقط شیوه های استعمار نوین شدن.

این مواردی که اشاره کردین، مقطعی بود و تمام شد، آلمان دیگه کاری با جایی امروز نداره.

اما هم انگلیس و آمریکا و هم ایران، هنوز دارن توی دنیا موش میدوانند، بحث ادامه سیاست های اوناس که چیزی دال بر عوض شدن جهت اندیشه دیده نمیشه.

• Like 6
لینک به دیدگاه

ما دقیقا به یه نتیجه میرسیم!.. فقط شما سعی میکنی وانمود کنی مثل من فکر نمیکنی!

منم دقیقا همین جمله ای رو میخوام بگم که شما گفتی:

همه ی تلاشم همین بود تو این پست هام که بگم کشوری که خودشو نمیتونه جمع کنه چرا همش سرشو میکنه تو کار یه کشور دیگه؟ آیا غیر از دزدی هدفی داره؟

دوست عزیز چه دلیلی داره که بنده بیام وانمود کنم که مثل شما فکر نمیکنم ؟

از نظر شما آمریکا یک کشور دزد و استعمارگر و خونخوار هست که به کشور های دیگه حمله میکنه و اینکارش هم به قصد سوء استفاده از اونهاست... از نظر بنده هیچ کدوم از اینها درست نیست... حالا من و شما چطوری هم نظر هستیم من نمیدونم...

آمریکا اتفاقا یکی از کشورهایی هست که خوب میدونه چطوری خودش رو جمع کنه... هم ابرقدرت نظامی هست، هم نظامی و هم سیاسی... منظور بنده از گفتن این حرف اشاره به سخت بودن اداره ی امور بود نه اینکه بگم آمریکا نمیتونه خودش رو جمع کنه...

منم مطمئن نیستم که جمله ی "سرک کشیدن تو کار بقیه ی کشور ها" جمله ی درستی باشه... آمریکا هیچوقت تو کار بقیه ی کشورها سرک نکشیده مگر زمانی که براش مشکلی به وجود بیارند... که اینهم کاملا قابل درک هست...

در مورد "دزدی" هم عرض کردم چند بار... الان دیگه قرن 17 نیست که کشور ها برند تو خاک کشور های دیگه برای دزدی عزیز دل برادر... چرا این رو اینقدر نادیده میگیرید ؟ چون راحت ترین توضیحی هست که به ذهنتون میرسه ؟ یکم دقیق تر فکر کنید دوست عزیز... این حرف ها رو عامه ی مردم میزنند...

شما نیاز ندارید میلیارد ها دلار خرج کنید برید توی یک کشور دیگه و کلی ضرر و زیان اقتصادی و سیاسی بدید و کلی از طرف مردم اون ملت و جامعه ی جهانی مورد انتقاد و زیر فشار قرار بگیرید برای اینکه برای مثال نفت یا گاز یا مس یا طلا یا هر چیز دیگه ی اون کشور رو بدزدید... خیلی راحت تر با یک سری سیاست ها میشه تمام اینها رو از اون کشور ضعیف گرفت... نیازی به حمله به کشور دیگه نیست...

در ضمن شما دارید میفرمایید تمام کشور هایی که از آمریکا در حمله به عراق و افغانستان پشتیبانی کردند و الان اونجا نیرو دارند در دزدی آمریکا شریک هستند ؟ یا از اون پشتیبانی میکنند؟ یعنی به بیانی دیگه اکثریت کشور های پیشرفته و دموکرات و لیبرال دنیای مدرن دزد و قاتل هستند...

• Like 3
لینک به دیدگاه

آمریکا و غرب، جهان سوم رو بره هایی برای دریدن میبینن، فعلا همه چیز دست گرگ هاست، چوپان های حاکم هم دست کمی از گرگ ندارن، نمیشه کاری کرد، چون دیگه بره شدی رفته. icon_razz.gif

خوب تا الان که بحث سر چپاول دارایی های این کشور ها بود... برای همین بود که در این مورد صحبت کردیم...

اما در مورد چیزهایی که شما فرمودید عرض کنم که انگلیس با توجه به ایدئولوژی که در طول دوران حکومت سلطنتیش داشته شاید بشه در مورد چنین حرفهایی زد... ولی من نمیدونم چطوری و بر اساس چه چیزی در مورد آمریکا چنین چیزی رو مطرح میکنید... اینکه فلان حاکم و فلان دولت دست نشانده ی آمریکا و انگلیس هست و اینکه فلان کشور ها جنون قدرت دارند بیشتر شبیه حرف هایی هست که از رادیو تلویزیون ملی ایران پخش میشه که بدون هیچ پشتوانه ی منطقی هست تا یک بحث صحیح و براساس اصول...

بنده هیچ نشانه ای نمیبینم که مشخص کنه این کشور ها "جنون قدرت" دارند... من کشورهایی رو میبینم که سیاست خارجی و متحدین قدرتمندی دارند... این فقط سلامت دولت این کشور ها رو نشون میده...

فکر میکنم اینجا یک مقداری وارد اون داستان قدیمیه "همش کار انگلیسی هاست" شدیم...

ژاپن به هیچ وجه از آمریکا نمیترسه دوست عزیز... ژاپن هم مثل چندین کشور دیگه متحد آمریکا هست... صحنه ی سیاست بین الملل به این شکل نیست که کشور ها برای همدیگر لات بازی در بیارن و این و اون از هم بترسند... ژاپن هم مثل بقیه ی کشور ها با آمریکا رابطه ی اقتصادی و سیاسی قوی داره و این رابطه هم به نفع آمریکا هست و هم ژاپن... یک نمونه ی اون هم اعزام ناوگان دریایی آمریکا برای پشتیبانی از نیروهای ژاپن در مقابل نیروهای چین هست...

به نظر شما آمریکا در مقابل کشوری که هم اقتصادش از بین رفته بود و هم تمامی زیر ساخت هاش و هم ماشین نظامیش ولی باز هم قبول نمیکرد تسلیم بشه باید چکار میکرد؟

و به نظر شما ژاپن باید در چنین وضعیتی چه کار میکرد؟

منظورتون این هست که چرا برای مثال ژاپن هر روز مرگ بر آمریکا نمیگه و از آمریکایی ها به خاطر بمب باران کشورش متنفر نیست ؟

بنده منظور شما رو اینجا دقیقا متوجه نمیشم...

آینده ی هر کشوری فقط و فقط دست مردم اون کشور هست دوست عزیز... نه ربطی به آمریکا داره نه ربطی به انگلیس و نه هیچ کشور دیگه ای... ما اگر جهان سومی هستیم گناه خود ماست...

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب تا الان که بحث سر چپاول دارایی های این کشور ها بود... برای همین بود که در این مورد صحبت کردیم...

اما در مورد چیزهایی که شما فرمودید عرض کنم که انگلیس با توجه به ایدئولوژی که در طول دوران حکومت سلطنتیش داشته شاید بشه در مورد چنین حرفهایی زد... ولی من نمیدونم چطوری و بر اساس چه چیزی در مورد آمریکا چنین چیزی رو مطرح میکنید... اینکه فلان حاکم و فلان دولت دست نشانده ی آمریکا و انگلیس هست و اینکه فلان کشور ها جنون قدرت دارند بیشتر شبیه حرف هایی هست که از رادیو تلویزیون ملی ایران پخش میشه که بدون هیچ پشتوانه ی منطقی هست تا یک بحث صحیح و براساس اصول...

بنده هیچ نشانه ای نمیبینم که مشخص کنه این کشور ها "جنون قدرت" دارند... من کشورهایی رو میبینم که سیاست خارجی و متحدین قدرتمندی دارند... این فقط سلامت دولت این کشور ها رو نشون میده...

ژاپن به هیچ وجه از آمریکا نمیترسه دوست عزیز... ژاپن هم مثل چندین کشور دیگه متحد آمریکا هست... صحنه ی سیاست بین الملل به این شکل نیست که کشور ها برای همدیگر لات بازی در بیارن و این و اون از هم بترسند... ژاپن هم مثل بقیه ی کشور ها با آمریکا رابطه ی اقتصادی و سیاسی قوی داره و این رابطه هم به نفع آمریکا هست و هم ژاپن... یک نمونه ی اون هم اعزام ناوگان دریایی آمریکا برای پشتیبانی از نیروهای ژاپن در مقابل نیروهای چین هست...

به نظر شما آمریکا در مقابل کشوری که هم اقتصادش از بین رفته بود و هم تمامی زیر ساخت هاش و هم ماشین نظامیش ولی باز هم قبول نمیکرد تسلیم بشه باید چکار میکرد؟

منظورتون این هست که چرا برای مثال ژاپن هر روز مرگ بر آمریکا نمیگه و از آمریکایی ها به خاطر بمب باران کشورش متنفر نیست ؟

آینده ی هر کشوری فقط و فقط دست مردم اون کشور هست دوست عزیز... نه ربطی به آمریکا داره نه ربطی به انگلیس و نه هیچ کشور دیگه ای... ما اگر جهان سومی هستیم گناه خود ماست...

شما تاریخ معاصر ایران رو چقدر مطالعه فرمودین؟

از منابع داخلی هم عرض نمیکنم، از نویسندگان آمریکایی، اعترافات سران این کشور، اسناد ویکی لیکس و...

ایران در زمان محمد مصدق و پهلوی دوم، به سوی یک کشور دموکرات پیش میرفت، که آمریکا با اجیر کردن لات ها و چماق به دست ها در تهران و شهرها، کودتای 28 مرداد رو ترتیب داد و با کنار زدن مصدق، کاری کرد که مملکت دوباره به سمت یک دیکتاتوری بره، نتیجه اون دیکتاتوری و خفقان سبب شد، امثال علی شریعتی بشن روشن فکر.

همون باعث شد مذهب توی جامعه خفقان زده بشه عامل آزادی و نتیجه اش هم انقلاب 57 و وضعیت الان ماست.

بعضی وقت ها تاثیر یکسری چیزا تا ابد تو تاریخ یک کشور میمونه.

در مورد ژاپن هم به بدترین شکل ممکن توسط آمریکا خفه شد و امروز شده متحدش.

حکایت همون لات بزرگ شهر هست که همه چاقو کش هارو شکست میداد و اونا هم میومدن نوچه اون میشدن.

وگرنه به آمریکا هیچ ارتباطی نداره ناو جنگی تو سواحل ژاپن یا خلیج فارس داشته باشه، الان ایران بخواد ناو جنگی ببره تو سواحل فلوریدا یا کالیفرنیا چیکارش میکنند؟

پس مسلما آمریکا منافعی توی این قسمت ها داره، نگین براش اهمیتی ندارند.

منم تاکید میکنم، سرنوشت هر ملتی دست خودش هست.

اما وقتی یک کشور خارجی میاد ذهن مردم یک کشور رو تغییر میده و کاری میکنه که چماق دارها راس کار باشند، من چیکار میتونم بکنم؟

مگه حریف آدم قلدر و قمه کش هم میشم؟

همین الان حکومت های بحرین وعربستان به مراتب وضعشون از ایران از نظر دموکراسی خراب تره، اما آمریکا حامیشون هست ولی به سوریه و ایران گیر میده.

چون این دو کشور همراه قدرت طلبی آمریکا نیستند.

خودشون برای خودشون دیکتاتوری راه انداختن، هیچ فرقی بین حمایت ایران از سوریه و حمایت آمریکا از بحرین بنده نمیبینم.

هر دو تلاشی هست برای سرکوب آزادی بیان و اینکه ملت ها سرنوشتشون دست خودشون نباشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
مسئله اینجاست که اونطرف آب ها همه چیز به وضوح شفافه. شما از روابط جنسی مقام اول دولت ها هم میتونی به راحتی در رسانه های رسمی با خبر بشی. کسی روی چیزی سرپوش نمیزاره. به همین خاطر من آمارها رو میپذیرم. رئیس دولت آمریکا شکست خودش رو میاد تو تلویزیون رسمی در فلان طرح نظامی یا اقتصادی با صراحت و شفافیت بیان میکنه. به همین خاطر وقتی از اقدامات و موفقیت هاشون هم آمار میدن من قبول میکنم. هیچوقت ادعا نمیکنن که ما از طرف خدا یک حکومت مطلق و عاری از نقصان پیاده کردیم و اصلا در این نظام اشتباهی صورت نمیگیره. پس وقتی که آمار میدن من قبول میکنم و میپذیرم. اونجا هم مثل ایران نیست که هرکی هر چی دلش میخواد مطرح کنه و کسی جرئت نطق کشیدن نداشته باشه. هر کی یه کلمه حرف پس و پیش بزنه رسانه ها آزادی کامل دارن تا طرفو نقره داغش کنن. هیچ فرقی هم نمیکنه که طرف کی باشه و چه مقام و منسب دولتی داشته باشه.

مسئله ای که اینجاست اونطرف آبها مسائل امنیتی با اینور آب ها فرق میکنه

روابط جنسی یک رئیس جمهور هیچ مساله ی امنیتی محسوب نمیشه .. تازه خیلی هم خوب هست! چون میتونه کلی رسانه های خبری رو پر خبر کنه! و خیلی از خبر ها پوشانده بشه!

ما تقریبا 8-9 سال پیش به مدت یک روز یک تحلیل سیاسی در سایت آمریکایی کریستین مانیتور دیدم در مورد سران شیطان در آمریکا!

12 نفری که همه یهودی هستن و سیاست آمریکا رو مشخص میکنن.. جان بولتن، مایکل لدین و 10 نفر دیگه که معمولا خبر های ویژه ای از اون ها شنیده نمیشه .. مگر اینکه هر چند وقت یه بار بیان بگن ایران باید نابود بشه!

من خبر مریضی شارون رو شنیدم! اما بعدش فقط دیگه نبود!

بعد یه سوال از همه مهم تر! شما خبر ها رو از رسانه های اونها میگیرین .. چطور مطمئن هستید که اون ها همه چی رو شفاف سازی میکنن؟

اینکه شما میگید تو 12 سال نتونسته یه کشور کوچیک رو جمع رو جور کنه هم جای بحث داره. ما هشت سال جنگیدیم و با این آمار تلفات جانی و مالی آخرش بچه هامون تو کتاب های مدرسه خوندن که پیروز شدیم. چون اساسا هدف از جنگ مشخص نبود و هیچ طرح و نقشه از پیش تعیین شده ای وجود نداشت که بتونیم ادعا کنیم به هدفمون رسیدیم یا نه.

ایران در جنگ ایران عراق پیروز شد به خاطر اینکه عراق حمله کرد و هدفش گرفتن تهران در سه روز بود! اما بعد از 8 سال ایران یک وجب خاک هم از دست نداد!

آخرین باری که ایران خاک از دست داد بر میگرده به دوره ی پهلوی ... کشور بحرین

اما آمریکا وقتی یک طرح نظامی رو با هر هدفی اعم از پاکسازی و ... انجام میده براش طرح و نقشه داره. به فرض مثال همه چیز حتی تعداد تلفات جانی، هزینه اقتصادی و مدت زمان طرح از پیش تعیین شده است. اگر تلفات بیشتر از حد تخمین زده شده در طرح نظامی باشه یا مدت زمان عملیات نظامی بیشتر طول بکشه یا یک دلار بیشتر هزینه کنن در انجام اون طرح میگن آمریکا در این طرح شکست خورد. مثل شکست آمریکا در عراق. آمریکا واقعا به نظر شما شکست خورد؟ صدام پیروز شد؟ مسلمه که نه. اما واقع بینی دولتی قوی مثل آمریکا باعث میشه بیاد بگه در طرح حمله به عراق دولت آمریکا شکست خورد. چون هزینه ها بیشتر شد. مدت زمان بیشتری هم طول کشید. حالا رسانه های بدبخت ما میان میگن آمریکا شکست خورد اینم اعترافات دولت آمریکا در تلویزیون. شکست آمریکا رو با پیروزی ما در جنگ با عراق مقایسه کنید تا ببینید شکست یعنی چی؟ وضعیت افغانستان هم همینطور. از چپ و راست به دولت آمریکا انتقاد میشه که شما در افغانستان شکست خوردید در حالی که همه میدونن طی این سال ها وضعیت افغانستان چقدر رو به بهبودی بوده. اما دولت پذیرفته که در این طرح شکست خورده. شما همین الان جرئت داری یه مقاله منتشر کنی در خصوص جنگ ایران و عراق و در خصوص پیروزی یا شکست ما بحث کنی؟ نمیتونی. چون اصلا مشخص نبود ما به چی قراره برسیم یا صدام قرار بود به چی برسه که بخوایم شکست و پیروزی رو براش تعریف کنیم و به آنالیزش بپردازیم.

بله آمریکا یک کشور حمله کننده ست! و با خون ریزی سعی میکنه به هدف هاش برسه

اما ایران در 8 سال جنگ فقط برای دفاع از خودش داشت تلاش میکرد ..

پس هیچ مقایسه ای اینجا منطقی نیست

موضوع حق وتو این وسط چه ربطی داره داداش؟

چون توجه به هویت حق وتو، حتی میتونه حپه ی انگور رو هم از دسیسه ی گرگ نجات بده چه برسه به جامعه ی جهانی!

• Like 2
لینک به دیدگاه

بله مثل اینکه متفاوته!

آخه من رو نقل قولی که از شما گرفته بودم حساب کرده بودمو اون پیام رو دادم!

"جمع کردن" یک کشور به این راحتی ها که شما فکر میکنید نیست... دولت ها ملت خودشون رو هم نمیتونند جمع کنند... حالا چه برسه به کشوری که نیرو در یک جای دیگر جهان پیاده کرده

منم همه ی حرفم اینه که دولتی که مردم خودشو هم نمیتونه جمع کنه چی کار به کار دیگر کشور ها میتونه داشته باشه به جز تجاوز؟!

لینک به دیدگاه

دشمن بودن با آمریکا و درگیری و غیره، به نفع دولت‌مردان ایران و به ضرر مردم این کشور

مردمی که با جهل خود، در راستای سود دولت‌مردان قدم بر‌میدارن

میشه از زوایای دیگه هم این فیلم رو تجزیه و تحلیل کرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما تاریخ معاصر ایران رو چقدر مطالعه فرمودین؟

از منابع داخلی هم عرض نمیکنم، از نویسندگان آمریکایی، اعترافات سران این کشور، اسناد ویکی لیکس و...

ایران در زمان محمد مصدق و پهلوی دوم، به سوی یک کشور دموکرات پیش میرفت، که آمریکا با اجیر کردن لات ها و چماق به دست ها در تهران و شهرها، کودتای 28 مرداد رو ترتیب داد و با کنار زدن مصدق، کاری کرد که مملکت دوباره به سمت یک دیکتاتوری بره، نتیجه اون دیکتاتوری و خفقان سبب شد، امثال علی شریعتی بشن روشن فکر.

همون باعث شد مذهب توی جامعه خفقان زده بشه عامل آزادی و نتیجه اش هم انقلاب 57 و وضعیت الان ماست.

بعضی وقت ها تاثیر یکسری چیزا تا ابد تو تاریخ یک کشور میمونه.

در مورد ژاپن هم به بدترین شکل ممکن توسط آمریکا خفه شد و امروز شده متحدش.

حکایت همون لات بزرگ شهر هست که همه چاقو کش هارو شکست میداد و اونا هم میومدن نوچه اون میشدن.

وگرنه به آمریکا هیچ ارتباطی نداره ناو جنگی تو سواحل ژاپن یا خلیج فارس داشته باشه، الان ایران بخواد ناو جنگی ببره تو سواحل فلوریدا یا کالیفرنیا چیکارش میکنند؟

پس مسلما آمریکا منافعی توی این قسمت ها داره، نگین براش اهمیتی ندارند.

منم تاکید میکنم، سرنوشت هر ملتی دست خودش هست.

اما وقتی یک کشور خارجی میاد ذهن مردم یک کشور رو تغییر میده و کاری میکنه که چماق دارها راس کار باشند، من چیکار میتونم بکنم؟

مگه حریف آدم قلدر و قمه کش هم میشم؟

همین الان حکومت های بحرین وعربستان به مراتب وضعشون از ایران از نظر دموکراسی خراب تره، اما آمریکا حامیشون هست ولی به سوریه و ایران گیر میده.

چون این دو کشور همراه قدرت طلبی آمریکا نیستند.

خودشون برای خودشون دیکتاتوری راه انداختن، هیچ فرقی بین حمایت ایران از سوریه و حمایت آمریکا از بحرین بنده نمیبینم.

هر دو تلاشی هست برای سرکوب آزادی بیان و اینکه ملت ها سرنوشتشون دست خودشون نباشه.

صدماتی کشور ما از جانب آمریکا متحمل شده به مراتب از صدماتی که روسیه به ایران وارد کرده کمتره، به شخصه معتقدم وقتی اوایل انقلاب اون نسل متحجر و عقب مانده کشور رو بدست گرفت کشورهای غربی حق داشتن به فکر چاره باشن ، وقتی هنوز وضعیت کشور ملتهب و آشوب زده بود ما به فکر صدور تفکر احمقانه خودمون بودیم، فیلم زندگی خصوصی رو ببینید ، خیلی جالبه ، با ادمهایی که زنان رو فقط به دلیل موی باز تو کیسه های پر از سوسک مینداختن چه برخوردی میشه داشت؟، جنگ به ما تحمیل نشد ما خودمون طالب جنگ بودیم الانم هستیم

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...