Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ سلام یه سری به فروم های مشابه تا حالا زدین قطعا با این منظره روبرو شدین میریم به پر پست ترین و پر بازدید ترین و فعالترین تاپیک های یکی از این فروم های فعال و بزرگ سر میزنیم ، عناوین تاپیک ها رو مینویسم !- با نفر قبلی دعوا میکنی ، حاضری انگشت تو چشمش بکنی؟ - بانفر قبلی داری زیر بارون قدم میزنی چی براش میخری؟ - اگه نفر قبلی در حال غرق شدن باشه؟ - اگه نفر قبلی معتاد بشه چیکار میکنی ؟ - اگر تو قاضی بودی و نفر قبلی خلافکار،چه حکمی واسش میبریدی؟ - اگر یه نفر بهت بگه خوشگلی خوشحال میشی یا با مشت میزنی پای چشمش - با نفر قبلی تصادف میکنی ،چه عکس العملی نشون میدی؟ - اگر نفر قبلیت اخراج بشه چه حالی بهت دست میده - فکر میکنی نفر قبلی الان داره چیکار میکنه؟ - با کلمه ای که نفر قبلیت میگه یه جمله بساز - به نفر قبلیتون چه نمره ای میدین - حاضری به نفر قبلیت دل ببندی؟ - اگه نفر قبلیت یهو بیاد خونتون چیکار می کنید ؟ - به نفر قبليت گير بده - اگردل نفر قبلی رو بشکنی ، چه جوری از دلش در میاری ؟ - یه دروغ شاخدار به بالاییت بگو ؟ - با آخرین حرف اسمی که نفر قبلیت میگه …یه اسم بساز !!! - امضا نفر قبلی چطوره…. - يه جمله راجب نفر قبليت بنويس !!! - اگه جنسیت نفر قبلی عوض میشد چه اسمی روش میذاشتی ؟ - نفر قبليتو چند تا دوست داري - حدس بزن نفر بعدیت کیه ؟ - دوست داشتی با بالایی چه نسبتی داشتی ؟ - اگر با نفر بالاییت هم دست بودی,پلیس میگرفتت لوش میدادی؟؟ - فرض کن نفر قبلی بیا به خوابت..چی بهش میگی؟؟؟ - دوست داری با نفر قبلی بری کجا ؟ - حاضری تا اخر عمرت با نفر قبلیت بمونی؟ - اگه بخوای کف دست نفر قبلی یه جمله بنویسی…چی مینویسی؟ - اگه نفر قبلی ازت شماره بخواد بهش میدی؟ - بیا بگو نفر قبلی شبیه کدوم خواننده یا هنر پیشه هست؟ - دوست داري چه حيووني رو به نفر بعديت بدي ؟ - اگه نفر قبلی عاشقت بشه چی كار می كنی؟؟؟؟؟؟؟؟ - حاضری یه چشمت رو به نفر قبلیت بدی… - اگه با نفر قبلیت تو1اتاق تنها بودین چیکار میکردین ؟ - اگه جادوگر بودی ، نفر قبلیتو به چی تبدیل می کردی؟ - اگه نفر قبلی کاندیدای ریاست جمهوری بشه بهش رای می دی؟ - احساسی که به نفر قبلی داری با شکلکا بهش بگو!!! - نفر قبلیتو با چی عوض میکنی - چه خصوصيت خوبي تو بالايت ميبيني ؟؟؟ فکر میکنی غم نفر بالایی چی میتونه باشه؟ - تیپ نفر قبلیتو حدس بزن ! - اگر نفر قبلیت رو بعد از 10 سال ببینی چه حسی بهت دست میده - قبلی رو چطوری زجر میدی ؟! - با نفر قبلی میری باغ وحش،دوست داری چه حیوونی بخورتش؟ - نفر قبلی از چه غذایی خوشش میاد ؟ - اگر جام نوشدارو دست تو بود میدادی نفر قبلیت بخوره؟ - اولین چیزی که با دیدن نام کاربری قبلی به ذهنت میاد بنویس - دوست داری نفر قبلیتو به کجا تبعید کنی ؟ - اگه نفر قبلیتو برق سه فاز بگیره چیکار میکنی ؟ - نفر قبلی شما رو یاده کی میندازه؟! جالب بود، شاید بیشتر تالار سرگرمی بود ،همون تالاری که خدارو شکر تو انجمن نیست، ولی شاید خود ما هم تا حالا از این تاپیک ها زده باشیم هدف شما از بجث ها تو تالار آزاد چیه بیشتر دنبال چه نوع سوژهایی هستین؟ مذهبی سیاسی علمی فلسفی تفریحی نژادپرستی خبری آزادی خواهی و...... اگر مایلید هر شحص تنها 10 تا از بهترین تاپیکهایی که تا حالا زده رو اینجا بزاره کمتر اشکال نداره ولی از 10 تا بیشتر نزاره 9 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ والا ما که تازه واردیم... علایقمونم متنوعه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دو تا تاپیک زدیم اینم لینکش: بحث: تصمیم گیری فردی؟ حق یا مسئولیت؟ اخلاق؟؟...خواهش می کنم با دقت بخونید و جواب بدید 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ هدف شما از بجث ها تو تالار آزاد چیهبیشتر دنبال چه نوع سوژهایی هستین؟ مذهبی سیاسی علمی فلسفی تفریحی نژادپرستی خبری آزادی خواهی و...... اگر مایلید هر شحص تنها 10 تا از بهترین تاپیکهایی که تا حالا زده رو اینجا بزاره کمتر اشکال نداره ولی از 10 تا بیشتر نزاره بحث های علمـی، فلسفـی، اجتماعی و ادبی ای که در تالار هست. http://www.noandishaan.com/forums/thread41098.html http://www.noandishaan.com/forums/thread27607.html http://www.noandishaan.com/forums/thread28987.html http://www.noandishaan.com/forums/thread33313.html http://www.noandishaan.com/forums/thread83788.html 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ من که بیشتر تو تالار برق تاپیک میزنم ولی سعی میکنم تو بحث های گفتگو آزاد هم شرکت کنم...چون احساس میکنم با شرکت تو اینجور مباحث اطلاعات عمومیم میره بالا... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ گفتگوی آزاد فروم ها به طور 100 درصد وابسته به کاربرها و جو هست. تو تالار های تخصصی جو زیاد مطرح نیست ولی توی گفتگوی آزاد جو خیلی مهمه. مثلا من چند وقت پیش رفتم مهندسان و با چندتا از بچه ها جوش رو درست کردیم. اما به زعم مدیریتش خوش نیومد و اخراج کردن، الان دوباره جوش شده خاله زنکی و دوست بازی. من خودم هم تاپیکای خیلی شوخی زدم هم خیلی جدی، الان توی گفتگوی آزاد پر بازدیدترین تاپیک هارو بزنن، نمایش داده میشه. ولی باز تجربه میگه، تاپیک های شاد و بدون تاثیر عمیق، مخاطب بیشتری داره. بزرگترین اشتباهم هم زدن تاپیک عروس گلمم به عنوان پر بازدیدترین تاپیک گفتگوی آزاد با 25000 بازدید بود، که با از دست دادن روند و کنترلش، اسباب مشکلات زیادی شد. :icon_razz: [h=1]عروس گلممم،واسه چی برای من بوق میزنی؟[/h] 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ گفتگوی آزاد فروم ها به طور 100 درصد وابسته به کاربرها و جو هست.تو تالار های تخصصی جو زیاد مطرح نیست ولی توی گفتگوی آزاد جو خیلی مهمه. مثلا من چند وقت پیش رفتم مهندسان و با چندتا از بچه ها جوش رو درست کردیم. اما به زعم مدیریتش خوش نیومد و اخراج کردن، الان دوباره جوش شده خاله زنکی و دوست بازی. من خودم هم تاپیکای خیلی شوخی زدم هم خیلی جدی، الان توی گفتگوی آزاد پر بازدیدترین تاپیک هارو بزنن، نمایش داده میشه. ولی باز تجربه میگه، تاپیک های شاد و بدون تاثیر عمیق، مخاطب بیشتری داره. بزرگترین اشتباهم هم زدن تاپیک عروس گلمم به عنوان پر بازدیدترین تاپیک گفتگوی آزاد با 25000 بازدید بود، که با از دست دادن روند و کنترلش، اسباب مشکلات زیادی شد. :icon_razz: عروس گلممم،واسه چی برای من بوق میزنی؟ دقیقا روند به همین صورتیه که میگی من این تاپیک رو زدم چون تفاوت رو از وقتی که برگشتی دیدم حتی یه هفته نشده که جو تالار کم کم داره عوض میشه و به نظر من با عوض شدن این تالار که قلب انجمنه کل انجمن به سمت پیشرفت قدم بر میداره بنده خودم از این دسته تاپیک ها زیاد زدم و به این نتیجه رسیدم که 3 نوع تاپیک بازدید کننده و خواهان فراوان دارد البته بازم بستگی به زمانش داره اوایل تاپیک های سیاسی بعدها تاپیکهای قومیتی و نژاد پرستی وبعد از اون میشه تاپیک های زنانه و مردانه ای رو نام برد به هر حال هر موضوعی یه تاریخ تولید و انقضائی داره من میخوام به اون موضوعی که الان مهمه برسم؟ 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ قبلا این تالار با فروم های دیگه فرق داشت اما الان نه واقعا خیلی فرق نداره. علتش هم به مدیریتش برنمیگرده و متوجه اونا نیست. علت بیشتر حال و هوای ادماست که عوض شده و یه سری مسائل دیگه 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ چند وقت بود تالار گفتگو ازاد خوابیده بود به کل نه تاپیکی زده میشد نه بحثی میشد از وقتی که یکسری از دوستان رفتم دقیقا این رکود شکل گرفت یه مدتیه بهتر شده تالار..... من شابد زیاد پست ندم ولی سعی می کنم تمام پست های بچه ها رو بخونم و با نظراتشون آشنابشم . شغل های پر در امد با سرمایه کم یکی از بهترین تاپیک های من بود که زدم هم مخاطبانش زیاده و هم توی سرچ گوگل در صفحه نخست قرار داره 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ قبلا این تالار با فروم های دیگه فرق داشتاما الان نه واقعا خیلی فرق نداره. علتش هم به مدیریتش برنمیگرده و متوجه اونا نیست. علت بیشتر حال و هوای ادماست که عوض شده و یه سری مسائل دیگه الان بهترین تاپیکی که زدید رو تو اون حال و هوای خوب بزارید ببینید همیشه مشکل دیگران نیستن شاید خود ما جزدی ازون مشکل باشیم ما باید از خودمون شروع کنیم اون یری مسائل رو عنوان کنید شاید بشه درستش کرد؟ 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ الان بهترین تاپیکی که زدید رو تو اون حال و هوای خوب بزارید ببینید همیشه مشکل دیگران نیستن شاید خود ما جزدی ازون مشکل باشیم ما باید از خودمون شروع کنیم اون یری مسائل رو عنوان کنید شاید بشه درستش کرد؟ نمیخوام نمیزارم منم نگفتم مشکل از دیگرانه...گفتم؟ اومدم علتش رو توضیح بدم که چرا این طوری شده.....اما حس توضیحش نبود......حس بیان دلایل مختلف و بعد بحث راجع بهشون میبینی؟ حتی حس راجع به بیان این که چرا این شد هم وجود نداره هی وای من این جمله از خودمون شروع کنیم هم خیلی تکراری شده........دیگه نگو من از 28/5/2010 که اینجا عضو شدم همه هی میومدن با یه ژست روشنفکرانه میگفتن "ما باید از خودمون شروع کنیم" ولی هیچ کس آخر سر از خودش شروع نکرد نه این که جمله غلط باشه........ولی واقعا دوباره نیاز به تکرار و تکرارش نیست هرکس خواست میتونه تو عمل نشون بده و از خودش شروع کنه چه فاصله عمیقست بین حرف تا عمل حالا اصن چرا میخوای اینجا رو سر و سامون بدی؟ همین خوبه بابا....تِیک ایت ایزی 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ نمیخوام نمیزارم منم نگفتم مشکل از دیگرانه...گفتم؟ اومدم علتش رو توضیح بدم که چرا این طوری شده.....اما حس توضیحش نبود......حس بیان دلایل مختلف و بعد بحث راجع بهشون میبینی؟ حتی حس راجع به بیان این که چرا این شد هم وجود نداره هی وای من این جمله از خودمون شروع کنیم هم خیلی تکراری شده........دیگه نگو من از 28/5/2010 که اینجا عضو شدم همه هی میومدن با یه ژست روشنفکرانه میگفتن "ما باید از خودمون شروع کنیم" ولی هیچ کس آخر سر از خودش شروع نکرد نه این که جمله غلط باشه........ولی واقعا دوباره نیاز به تکرار و تکرارش نیست هرکس خواست میتونه تو عمل نشون بده و از خودش شروع کنه چه فاصله عمیقست بین حرف تا عمل حالا اصن چرا میخوای اینجا رو سر و سامون بدی؟ همین خوبه بابا....تِیک ایت ایزی همین تو یه دونه تنبل تنبلا بسی واسه کل تالار حال نداره توضیح بده:icon_pf (34): من الان چی بگم اوکی ای اَم ایزی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده