Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ درود نواندیشان عزیز خب طبق نظر سنجی که برگزار شد و نتایجش که تو تصویر زیر میبینین: قراره مسابقه طنز داشته باشیم... موضوعش هم یه خاطره از بچگیاتونه خاطرتون چجوری باید باشه! باید تعریف یکی از خرابکاریای بچگیون باشه ... یکی از شیطنتاتون ... مزه ریختناتون اصن به زبون ساده ، شیوا و صریح "ام تی" خودم بگم : تعریف یکی از پدسوخته بازیای بچگی بصورت طنز هم بنویسینش...ینی خواننده به این حالت بیافته موقع خوندن : فقط خاطرتون رو هیچ جای سایت نباید قبلا تعریف کرده باشین ... اینجا اولین بار باشه کپی از جایی هم نباشه مهلت ارسال نوشته هاتون تا پنجشنبه 30 شهریور ساعت 12 شب ... جمعه 31 شهریور نظرسنجی برگزار میشه نوشته هاتون رو بصورت خصوصی واسه من ارسال کنین با تشکر از همگی پ.ن :فراخوان مسابقه گاهنوشته های شخصی (دور سوم) 48 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ سحر شیخی گفته است: رای ما به جایی نرسید چرا اونم برگزار میشه لینکش رو تو پست اول گذاشتم 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ اگه یه خاطره از بزرگی بود من همین الان میفرستادم... واسه بچگیمم فک میکنم یه چی یادم بیاد... 12 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ من از بچگیم زیاد چیزی یادم نیست 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ من یخ حاطره دارم در حد مرگ ولی نمیشه اینجا گفت سعی میکنم شرکت کنم 9 لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور، ۱۳۹۱ اخه کودکی که یادمون نیست از بچگی بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور، ۱۳۹۱ من خاطراتم بیشتر هیجان انگیز بوده تا با نمک 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور، ۱۳۹۱ چیزی به ذختم برسه شرکت میکنم 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ شهریور، ۱۳۹۱ منم دارم فکر میکنم...............ولی کلا بچه شیطونی نبودم ک کار خاصی کرده باشم 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ شهریور، ۱۳۹۱ بابا سریع تر بفرستید بذا مسابقه زودتر شروع شه:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ شهریور، ۱۳۹۱ تاپیک آپ و از این حرفا 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور، ۱۳۹۱ من خاطرات کودکیم در حد شیطونیهای یک پسر بود 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور، ۱۳۹۱ Sepideh.mt گفته است: مهلت ارسال نوشته هاتون تا پنجشنبه 30 شهریور ساعت 12 شب ... جمعه 31 شهریور نظرسنجی برگزار میشه 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور، ۱۳۹۱ - Nahal - گفته است: من هنوز وقت نکردم متن رو بنویسم تمدید میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور، ۱۳۹۱ ماتینا گفته است: من هنوز وقت نکردم متن رو بنویسمتمدید میکنی؟ نمی دونم عزیزم اینو سپیده بیاد می گه 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور، ۱۳۹۱ به علت حضور گسترده نواندیشان عزیز مهلت ارسال تا 4 شنبه هفته بعد تمدید میشه 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور، ۱۳۹۱ Sepideh.mt گفته است: به علت حضور گسترده نواندیشان عزیز مهلت ارسال تا 4 شنبه هفته بعد تمدید میشه مرسی عزیزم پس من شرکت میکنم تا چند وقت دیگه میفرستم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده