رفتن به مطلب

اخلاق؟؟...خواهش می کنم با دقت بخونید و جواب بدید

Ice Dream

ارسال های توصیه شده

از قدیم گفتن چرا عاقل کند کاری ....................

الان تو این دوره زمونه که ادم به چشم های خودش هم نمیشه اعتماد کنه

ادم بر میداره بدون هیچ سند و مدرکی سرما یه اش رو میده به یکی

اونم با اون شرایط که شرایط فسخ و........ با اقای y باشه

اقای x اگر اگر اگر اگر اگر از نظر عقلی سالم باشه بازم چون بقیه رو مخش رفتن زیاد تقصیری نداره

اما کاملا واضح هستش که اقای y و اون اطرافیان مقصر هستن ن :banel_smiley_4:

روال کار شرکت مورد نظر همین بوده و اون اطرافیان خودشون تجربه این معامله رو داشتن و شرایط اینچنینی رخ نداده بوده

.

.

بنظر من مقصر آقای xهستش.

چون از اموال خودش محافظت نکرده.بستن قرار داد در این جور مواقع الزامیه.

اگر فردی مثل آقای y قرار داد نبست به انگیزه زیاد اگه نخواد کلاه برداری کنه ،میخواد مسئولیت قبول نکنه.

به نظر من آقای x مقصره...تو این دنیا نباید به چشماتم اعتماد کنی...

اگه بگیم شرایط جوری بوده که آقای x ناچار به این کار بوده چی؟ اونوقت چطور می شه قضاوت کرد؟

.

.

لینک به دیدگاه
از نظر عقلی آقای x مقصر هست و از نظر اخلاقی آقای y:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

خواستم جواب بدم چون دیدم یه جاهایی خوب سفسطه میکنی

ولی اینجارو خراب کردی:ws3:

سفسطه یه مقدمه درست داره و نتیجه گیری غلط:w02:

این اصن مقدمه ش ضعیف بود:icon_pf (12):

سوال چیز دیگه ای بود!!! جواب شما جواب قسمت دوم سوال بود احیانا که اگر دلیل مطرح میشد!

نه خراب نکردم، خراب برداشت کردی. :whistle:

عقل و اخلاق هر دو کاملا نسبی هستند، مثال گرگ و بره رو هم زدم، که بگم بحث عقل و اخلاق مطلق کلا غلطه، شما با توجه به جهان بینی خودت میگی غیر عقلیه.

وگرنه یک جهان بینی متریالیستی مطلق، میگه سود بیشتر بهتره حالا از هر راهی و کاملا هم براش عقلی هست.:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام باید دید قرارشون چی بود اگه قرار بر سرمایه گذاری بوده نمیشه وسط کار بگی پولمو بده این هم قانونی هم اخلاقی اشتباهه و اگر هم سرمایه گذاری تموم شده اقای y مقصره که پول رو نمیده..........

جالا اگه پولی داره بیا خودم سرمایه گذاریش کنم واسش مطمئن............:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام باید دید قرارشون چی بود اگه قرار بر سرمایه گذاری بوده نمیشه وسط کار بگی پولمو بده این هم قانونی هم اخلاقی اشتباهه و اگر هم سرمایه گذاری تموم شده اقای y مقصره که پول رو نمیده..........

جالا اگه پولی داره بیا خودم سرمایه گذاریش کنم واسش مطمئن............:ws3:

خب مدت زیادی ازین سرمایه گذاری می گذره و ایشون با هم به مشکل برخوردن و این آقا هم به سرمایه ش نیاز داره و با توجه به شرایط پیش اومده دیگه نمی خواد سرمایهش دست اون آقا باشه....ض من اینکه آقای y هم به لحاظ مالی توان برگشت سرمایه رو داره اما این کارو نمی کنه اون هم به این خاطر که معتقده چون اینو امضا کردی تا من نخوام از برگشت سرمایه خبری نیست!:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه خراب نکردم، خراب برداشت کردی. :whistle:

عقل و اخلاق هر دو کاملا نسبی هستند، مثال گرگ و بره رو هم زدم، که بگم بحث عقل و اخلاق مطلق کلا غلطه، شما با توجه به جهان بینی خودت میگی غیر عقلیه.

وگرنه یک جهان بینی متریالیستی مطلق، میگه سود بیشتر بهتره حالا از هر راهی و کاملا هم براش عقلی هست.:a030:

بیا دیدی سفسطه میکنی:ws3:

من گفتم جواب سوالو ندادی، یعنی اینکه به جای اینکه جواب سوالو بدی بحثو منحرف میکنی سمتی که بخوای به میل خودت نتیجه گیری کنی:banel_smiley_4:

در مورد نسبی بودن هم باید گفت ، درسته اینها نسبی ان اما نسبت به جهان بینی خود شخص!!

من بر اساس جهان بینی خودم نظر ندادم که اگه اینجوری باشه این سوال ایشون ممکنه نتایج متضادی هم داشته باشه:ws37:

خودمو جای دوتا شخصیت گذاشتم، تو هر نظامی و اعتقادی که باشه از نظر عقلی آقای x حماقت کرده حتی اگه قرارداد کاملا درست و رسمی بوده باشه

و از نظر اخلاقی هم y مقصره ، چون x به پولش نیاز داره و همه هم میدونن تو نظامهای جدید اقتصادی اخلاق و مصلحت اقتصادی در تضادن:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بیا دیدی سفسطه میکنی:ws3:

من گفتم جواب سوالو ندادی، یعنی اینکه به جای اینکه جواب سوالو بدی بحثو منحرف میکنی سمتی که بخوای به میل خودت نتیجه گیری کنی:banel_smiley_4:

در مورد نسبی بودن هم باید گفت ، درسته اینها نسبی ان اما نسبت به جهان بینی خود شخص!!

من بر اساس جهان بینی خودم نظر ندادم که اگه اینجوری باشه این سوال ایشون ممکنه نتایج متضادی هم داشته باشه:ws37:

خودمو جای دوتا شخصیت گذاشتم، تو هر نظامی و اعتقادی که باشه از نظر عقلی آقای x حماقت کرده حتی اگه قرارداد کاملا درست و رسمی بوده باشه

و از نظر اخلاقی هم y مقصره ، چون x به پولش نیاز داره و همه هم میدونن تو نظامهای جدید اقتصادی اخلاق و مصلحت اقتصادی در تضادن:w16:

عجب، لحنت موذیانه هستش. :ws3:

من موذی هارو زود میشناسم. :whistle:

اما عارضم به خدمت انورتون که، سفسطه نیست.

چرا مدام میگی حماقت؟

مگه نتیجه عمل آقای x رو میدونی؟

اون فردی که منتظرشه، میتونه کاملا قابل اعتماد باشه مثلا وزیر صنعت، اصلا فکر کن رئیس بانک ملی هست و گفته 50 درصد سود میدم. :banel_smiley_4:

شما وقتی میتونی بگی عملی حماقت هست که نتیجه عمل برات شفاف باشه.

این یک ریسکه نه حماقت.

من یک بلیط بخت آزمایی میخرم به امید بردن اتومبیل، هرچندتا بیشتر بخرم ریسک بیشتری میکنم.

کسی نمیگه حماقت. :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب مدت زیادی ازین سرمایه گذاری می گذره و ایشون با هم به مشکل برخوردن و این آقا هم به سرمایه ش نیاز داره و با توجه به شرایط پیش اومده دیگه نمی خواد سرمایهش دست اون آقا باشه....ض من اینکه آقای y هم به لحاظ مالی توان برگشت سرمایه رو داره اما این کارو نمی کنه اون هم به این خاطر که معتقده چون اینو امضا کردی تا من نخوام از برگشت سرمایه خبری نیست!:banel_smiley_4:

بابا به خدا این خوبه ما از یکی پول میخواستیم ازش چکم داشتیم نتونستیم بگیریم تا بعد از 4 سال به وجود وکیل و شکایت پولو خورد خورد دادن الانم هنوز تصفیه نکردن تازه از مایه دارایه بازارم هستن ولی توتن پرداخت نداشتن خب وقتی توان نداره نمیتونه نمیخواد که کلاهشو برداره..............

• Like 2
لینک به دیدگاه
روال کار شرکت مورد نظر همین بوده و اون اطرافیان خودشون تجربه این معامله رو داشتن و شرایط اینچنینی رخ نداده بوده

.

.

اگه بگیم شرایط جوری بوده که آقای x ناچار به این کار بوده چی؟ اونوقت چطور می شه قضاوت کرد؟

.

.

مگه میشه آقای x ناچارا این کارو کرده باشه؟فک نمیکنم بستن یه قرارداد کاری داشته باشه...

درست از نظر اخلاقی آقای y کار درستی نکرده ولی این چیزی رو نمیتونه ثابت کنه...یه قرارداد میتونست همه چیز رو حل کنه...

• Like 2
لینک به دیدگاه
مگه میشه آقای x ناچارا این کارو کرده باشه؟فک نمیکنم بستن یه قرارداد کاری داشته باشه...

درست از نظر اخلاقی آقای y کار درستی نکرده ولی این چیزی رو نمیتونه ثابت کنه...یه قرارداد میتونست همه چیز رو حل کنه...

مرسی دوست عزیز... اونی که گفتم فقط یه فرض بود... (البته گاهی آدم توی شرایط روانی خاص ناچار به کار غیرعقلانی هم می شه...) حالا من در اینجا فقط فرضو در نظر گرفتم:ws37:

لینک به دیدگاه
بابا به خدا این خوبه ما از یکی پول میخواستیم ازش چکم داشتیم نتونستیم بگیریم تا بعد از 4 سال به وجود وکیل و شکایت پولو خورد خورد دادن الانم هنوز تصفیه نکردن تازه از مایه دارایه بازارم هستن ولی توتن پرداخت نداشتن خب وقتی توان نداره نمیتونه نمیخواد که کلاهشو برداره..............

درسته وقتی توان پرداخت نداری بحث کلاهبرداری نیست... بهرحال سرمایه گذاری سود و ضرر داره... اما وقتی توان داری و این کارو نمی کنی و تازه از قبل هم برنامه ریختی و امضا گرفتی از طرف واسه اینجور مواقع....!

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...